Zobacz pełną wersję : Canon 70-200/4 - gdzie najtaniej na dolnym śląsku?
Witam - jak w temacie. Gdzie można najtaniej kupić nowe szkło 70-200/4 na terenie dolnego śląska (najlepiej z Wrocławia i z odbiorem osobistym)? Znalazłem za 2399 ale nie ma odbioru osobistego tylko wysyłka i to po przedpłacie - po pierwsze wolałbym pominąć wysyłkę a po drugie ostatnio mam same przygody ze sprzedażą wysyłkową więc jestem ostrożny. A to czekam tygodniami na coś co bylo dostępne "od reki", albo nie dostaje tego co zamawiałem albo w ogóle sprzedający okazuje sie oszustem. Straciłem w ten sposób juz sporą sumę i dużo nerwów więc wolę tym razem się zabezpieczyć. Aha i interesuje mnie wyłącznie zakup za gotówkę, na fakturę z pełną polską gwarancją a nie jakieś kombinacje typu gwarancja realizowana za pośrednictwem kogoś tam i nie wiadomo gdzie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za podpowiedzi :)
Nie kombinuj, zadzwoń do Towersa http://www.foto-ivy.pl/ pewny i sprawdzony sprzedawca. Kiedyś kupowałem od niego to szkiełko i nie było żadnych problemów.
Posłuchałem kolegi Eryka i z pełną odpowiedzialnością polecam kolegę Towersa - sprzęt zamówiony we wtorek po południu dziś jest już u mnie. Fachowa i miła obsługa godna polecenia - sprzedawcy bierzcie przykład z foto-ivy. pozdrawiam i idę testować szkło :)
Gdzie można najtaniej ...
Odpowiedż na to pytanie to duża szansa na nerwy a nie obiektyw.Masz kupić dobrze, a nie najtaniej.
Polecam tak jak koledzy foto-ivy.
Dlatego mimo tego, że znalazłem to szkło nawet za 2299 posłuchałem rady i dołożyłem stówkę by nie mieć stresu :) Pozdrawiam