Zobacz pełną wersję : sportowe portrety
Tym wszystkim, ktorzy interesuja sie portretem kreacyjnym w sporcie polecam:
http://www.robertseale.com/
Do tego dąże...ech.
tjaaa zdjęcia super, ale jakie trzeba mieć układy by zrobić zdjęcie O'Nealowi z Billem Russelem...
Do tego dąże...ech.
Mam nadzieję, że żartujesz...
Umiejetności i warsztatu Seale'a nie ma co komentować, bo "koń, jaki jest - każdy widzi"... ale same zdjęcia w odbiorze są tak samo beznadziejnie kiczowatym bezguściem, jak kiczowaci i pozbawieni gustu są Amerykanie.
Chyba, że mówiąc o dążeniach masz na myśli możliwość portretowania gwiazd sportu tak dużego kalibru - w takim układzie życzę powodzenia i trzymam kciuki.
swietne zdjecia. pomyslowe i z jajem. dobry kontakt z modelami
stylistyka rzecz gustu. nie wiem dla kogo robil te zdjecia i w jakim celu, wiec trudno mi oceniac. przypuszczam, ze klient zaplacil za te zdjecia, wiec musialy mu stylistycznie odpowiadac
Zdjęcia oddaj typową dla amerykanów postawę "herosów"tam jest inne trochę spojżenie na sport.Jak dla mnie zdjęcia innne jak europejskie ale czy inność to odrazu kiczowatość?-nie zgodzę się z takim stwierdzeniem.
Mnie zdjęcia Billa Russela podobają się.
Pozdrawiam
Jurek Plieth
21-01-2006, 12:28
Umiejetności i warsztatu Seale'a nie ma co komentować, bo "koń, jaki jest - każdy widzi"...
Itd. Podpisuję się pod tym Angmar :D
mdli mnie patrząc na te zdjęcia. Przywołują mi one na myśl amerykański mit wielkości i bohaterstwa. "Sranie w Banię"
Jest to przykład upadającej amerykańskiej kultury na wskroś przesiąknietej prymitywnem, mistycyzmem amerykańskiego ducha i wszechogarniającą komercją przełamującą ostatnie bastiony wolności.
Idę zwymiotować.
Robson01
21-01-2006, 13:46
mdli mnie patrząc na te zdjęcia. Przywołują mi one na myśl amerykański mit wielkości i bohaterstwa. "Sranie w Banię"
Jest to przykład upadającej amerykańskiej kultury na wskroś przesiąknietej prymitywnem, mistycyzmem amerykańskiego ducha i wszechogarniającą komercją przełamującą ostatnie bastiony wolności.
Idę zwymiotować.
Jak Ci tak szkodzi to może zmień hobby na mniej stresujące.:D
Fotki troszke jakby "zacofane".
Tzn. myslalem, ze moda na cos takiego juz minela :confused: