Zobacz pełną wersję : Nowy Canon - oto cała prawda (a może półprawda?)
http://www.bbspot.com/News/2006/01/canon-phone-camera.html
(w narzeczu Szekspira)
Oto czym ostatnio Canon się zajmuje... Rebel XCP, który ma się pojawić z USA to nic innego jak dSLR z wbudowanym telefonem komórkowym...
Albo kolejny fake przed prawdziwmymi premierami... ;)
TommyTheCat
20-01-2006, 10:13
jak dla mnie to fake :) to zbyt absurdalne i malo praktyczne :)
Zwłaszcza wbudowany wibrator... ;-)
Ustawiasz sobie na statywie kadr z ogniskową np. 200mm, chwytasz za wężyk spustowy (nie chcąc poruszyć) i na ułamek sekundy przed wyzwoleniem migawki, aparatem zaczyną trząść bo Twoja druga połówka dzwoni że obiad czeka... ;-)
Oczywiście to fake - spójrzcie na inne "newsy"... :D
wyglada jak fake, bo klawiatura wchodzi na 'drzwiczki' na katy CF... czyli nie dosc ze fake to jeszcze kiepski... no i jak by sie trzymalo aparat przy uchu z przypietym np 70-200 2.8IS :-)
DoMiNiQuE
20-01-2006, 10:20
no i jak by sie trzymalo aparat przy uchu z przypietym np 70-200 2.8IS :-)
zawsze mozna podpiac zestaw sluchawkowy ;)
TommyTheCat
20-01-2006, 10:22
']zawsze mozna podpiac zestaw sluchawkowy ;)
... ktory bedzie sluzyc jako wezyk spustowy :)
DoMiNiQuE
20-01-2006, 10:55
... ktory bedzie sluzyc jako wezyk spustowy :)
:mrgreen:
stdanielo
20-01-2006, 11:06
ciekawe czy gry java będą działać, bo jak nie to straszny badziew, i czy będą dzwoki polifoniczne? ;)
witam jestem tu nowy ale jak coś takiego zrobi Canon to ja z tej przesiadam się na konkurencję :) ( mam nadzieję że to tylko jakiś żart )
hekselman
24-01-2006, 12:47
A jak ja kiedyś napisałem coś w tym stylu o nowym sprzęcie Canona - to przenieśli to do działu "Dowcipy"....PROTESTUJĘ! :-)
DoMiNiQuE
24-01-2006, 12:58
A jak ja kiedyś napisałem coś w tym stylu o nowym sprzęcie Canona - to przenieśli to do działu "Dowcipy"....PROTESTUJĘ! :-)
ten watek tez sie kwalifikuje do przeniesienia ...ale niestety moderatorzy spia ;)
Spia czy nie spia to bujda taka :)
witam jestem tu nowy ale jak coś takiego zrobi Canon to ja z tej przesiadam się na konkurencję :) ( mam nadzieję że to tylko jakiś żart )
Dlaczego do konkurencji? Tam dają kolorowe wyświetlacze? ;)
Ciekawostka ale dla kogo ma być to cacuszko? Napewno nie dla uczestników CB.