Zobacz pełną wersję : GOTLANIA (GOTLAND) - byl ktos juz tam??
C41photocrew
19-01-2006, 20:13
witka jak w temacie....plan jest wogole taki ze jade na plenerek do gotlandi 28 marzec-4 kwiecien..... cel gotlandia....tylko czy ktos juz byl tam i nie wiem ma jakies sprawdzone noclegownie (tanie i dobre) najlepiej zeby byl internet:D
albo jakies cenne info co do miejsc do focenia
Cos spróbuję Ci wyszperać,nie obiecuję że w tym tygodniu,ale jak tylko będę mógł.Ja tam się wybieram,ale latem VII/VIII.Pozdr.
C41photocrew to jakas zorganizowana akcja ? :) W sensie z trojmiasta? :)
Z tomsong sie wybieracie? Hmm bo jak to taka zorganizowana akcja :mrgreen: to kupą mości moze byc taniej :D
Z tomsong sie wybieracie? Hmm bo jak to taka zorganizowana akcja :mrgreen: to kupą mości moze byc taniej :D
a moza sie podlaczyc? jest tak to daj znac na PM
C41photocrew
20-01-2006, 18:32
niom z tomem lecimy:) 156 zl do szkokholmu i zuruck:D za bilet w wizz
potem pociag i prom i nocleg w hotelu visby
jak ktos chce, to niech sie szybko zastanawia :)
a widoczki tak jak tutaj :
http://www.tukler.com/galleri_en/index_gotland.shtml
http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Sweden/Gotaland/
pozdrawiam
Qurka nie mogliscie wszczesniej? :) Ile to wszystko myslicie wyniesie ?
2 tys. to na bank 3ba miec... tysiac pojdzie na transport i nocleg,a tysiac to juz na swoje zachcianki i ewentualne jakies koszty wejsc do obiektow.
Najpierw samolotem do Stokholmu, potem promem na Gotladnie (Visby).
Pozdrawiam
Visby jest fajne
Stara mieścina wikingów
Małe miasteczko otoczone murami, sporo ruin itp
Fajne miejsce na wyjazd ale latem
C41photocrew
22-01-2006, 00:00
ale latem to cholernie drogo:D
ale latem to cholernie drogo:D
No wiesz coś za coś, drożej ale przyjemniej ;) Dajcie znać jak było po powrocie, może warto i zimą lub wiosną polecieć.
C41photocrew
22-01-2006, 09:35
spoko:) pozatym jeszcze d wyjazdu 2 miechy :D a ja kwicze z 50 macro i 70-200:D musze miec cos szerszego:) 24-70:D
dobrze ze z pracy pozycza mi 14mm f2.8 uffff
miasteczko rewelacja. potwierdzam, ze latem. Zobaczcie wyspę Faro. prom darmowy. Bajka.
Kobyła