Zobacz pełną wersję : Czegoś jasnego szukam
Chciałam Was prosić o poradę. Szukam jasnego zoom'a nie koniecznie firmy canon, bo jak wiadomo szkła Canona są stosunkowo drogie, ale może jakieś zamienniki? Brakuje mi właśnie jasnego szkła a jak wiadomo większość z Was tu obecnych ma większe doświadczenie niż ja... Z góry dziękuję Wam za pomoc :D Dodam jeszcze tylko, że obiektyw nie ma służyć do żadnego konkretnego przeznaczenia.
A ten zoom to ma być do drukarki czy kalkulatora firmy Canon?
dzidofon
16-02-2012, 17:24
Szukam jasnego zoom'a nie koniecznie firmy canon
Nie wiem czy wiesz że zoom to obiektyw o zmiennej ogniskowej. Jeśli "zoom" jest jedynym kryterium to proponuję Ci doprecyzować, bo ten wymóg spełnia zapewne kilkaset szkieł ;-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dodam jeszcze tylko, że obiektyw nie ma służyć do żadnego konkretnego przeznaczenia.
Toś ułatwiła ;-). Rozumiem że może też służyć za podstawkę pod filiżankę?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Brakuje mi właśnie jasnego szkła
A po czym wnosisz że brakuje Ci właśnie jasnego szkła? Jakie posiadasz w obecnej chwili i w czym Cię ograniczają?
ale jaja:D nie ma służyć do żadnego konkretnego przeznaczenia
Kolekcjoner
16-02-2012, 17:43
Nie no..... jak się koleżanka już zdecyduje o co zapytać to proszę założyć temat w którym będzie wiadomo o co chodzi lub jeszcze lepiej dopisać się w setce istniejących podobnych wątków 8-).
Ten zamykam 8-).