Zobacz pełną wersję : Photoshop CS5 64 Bit
Witam
Mam zainstalowanego PS 64 Bity i chciał bym uruchomić w wersji 32 Bity a nie mogę sobie poradzić. Ktoś pomoże? Mam windowsa 7
z tego co pamiętam to podczas instalacji musisz najpierw wskazać czy ma być zainstalowany tylko ps 64 bity czy 64 i 32 bity. Ale jeśli zainstalowałeś obie wersje to masz już na kompie jako osobna ikonka:)
z tego co pamiętam to podczas instalacji musisz najpierw wskazać czy ma być zainstalowany tylko ps 64 bity czy 64 i 32 bity. Ale jeśli zainstalowałeś obie wersje to masz już na kompie jako osobna ikonka:)
A da się teraz doinstalować 32 bit wersje?
najprawdopodobniej musiałbyś od nowa instalować całość
najprawdopodobniej musiałbyś od nowa instalować całość
Spróbuję na instalować jeszcze raz ale już z 32 bit wersją
Jeśli masz zainstalowaną wersję 32bit to odpalasz z tej ścieżki: C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS4\Photoshop.exe
Janusz Body
12-02-2012, 00:38
Na systemie 64 bit CS5 instalują się oba. Reszta jak pisze Vitez.
Jaki powód używania wersji 32 bit. Już chyba wszystkie pluginy wyszły w wersji 64 bit.
Witam
Mam podobne pytanie. Jaki sens używania na 64 bitach dodatkowo 32 bitów, może o czymś nie wiem, to prosiłbym o wyjaśnienie.
Pozdrawiam
Smok
Janusz Body
12-02-2012, 11:43
Witam
Mam podobne pytanie. Jaki sens używania na 64 bitach dodatkowo 32 bitów, może o czymś nie wiem, to prosiłbym o wyjaśnienie.
Pozdrawiam
Smok
Do niedawna wiele pluginow nie działało pod 64 bit np. Color efex ale to już historia. Chyba wszystko już jest na 64 bit :)
Dzięki.
Photoshopem bawię się, a właściwie wciąż uczę tak na dobrą sprawę od 2 miesięcy, wiec na razie sam program i tak mi wystarcza :)
A generalnie 64 bity górą :)
Pozdrawiam
Smok
ten fotoszop to padaka, mowie konkretnie o wersji CS5...
ten fotoszop to padaka, mowie konkretnie o wersji CS5...
Co za treściwa wypowiedź.
Mam 64 i nie narzekam bo nie ma na co.