Zobacz pełną wersję : MISS World w WARSZAWIE
Po raz pierwszy będzie okazja mieć tyle "modelek" z całego świata u nas w jednym miejscu. Panowie jak załatwić sobie akredytację :mrgreen: ;-) :mrgreen:
http://wiadomosci.onet.pl/1231833,11,item.html
Cholera mam nadzieję, że do tego czasu kupie juz jakiś sprzęt
juz sobie wyobrazam caly rzad fotografow z ID canon-board na szyji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
30 wrzesnia w Warszawie odbeda sie wybory Miss Swiata...
daleko ale co tam ;)
tu informacje :
www.missworld.tv
ja dziękuję. chętnych na focenie będzie tyle, że jak przypierdzielą kwotę za akredytacje to wszystkim się odechce.
coz troche liczby przerazaja... 200 stacji telewizyjnych chce retransmisje, 2 miliardy ludzi edzie ogladac... zawsze jednak Ci w warszawie moga jakas miske upolowac...
Byłem pierwszy http://canon-board.info/showthread.php?t=8127 :)
A ja sądze,że akredytacje będą po prostu nie do dostania. :)
Albo obwarowane tak jak akredytacje na olimpiadę.
A tam akredytacje...
Jak spotkam którąś z nich, to powiem jej, że jakby co, to zawsze może podskoczyć do mnie na mieszkanie i wtedy zrobimy parę ujęć :mrgreen:
a tam na mieszkanie. Wynajmie sie jakąś salę gimnastyczną , zgoni dziewuchy i testy na BF/FF, paprochy na matrycy i dead pixele porobi :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
a tam na mieszkanie. Wynajmie sie jakąś salę gimnastyczną , zgoni dziewuchy i testy na BF/FF, paprochy na matrycy i dead pixele porobi :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tak na serio to z checia bym sie wybral... ale no.... moze kiedys :)
A tak na serio to z checia bym sie wybral... ale no.... moze kiedys
Druga taka okazja może się już nie zdarzyć, najpiekniejsze "kociaki" świata w jednym, miejscu.
ciekawe czy z tej okazji Polka wygra....
ciekawe czy z tej okazji Polka wygra....
Na pewno "jak na gospodarza przystało" wejdzie do pierwszej piątki. :-D
Ja tam juz planuje urlop na wrzesień. Napewno kobitki beda miały jakis tour po Warszawie ( Starówka, Wilanów, Łazienki itd) to może się coś pstryknie. Okazja jest niepowtarzalna i grzechem :mrgreen: byłoby jej nie wykorzystać czy chociaż nie próbować wykorzystać.