Zobacz pełną wersję : Stara Fabryka Domów Tarchomin proszę o pomoc
lukasz5DmkI
30-12-2011, 20:50
Wraz ze znajomym planujemy wypad do starej fabryki domów na Tarchominie ,i mam pytanie do osób mieszkających w tej części stolicy. Czy da się tam wejść i , jak wygląda sytuacja teraz w tym miejscu. W necie znalazłem jakieś wpisy i zdjęcia ale chciał bym informację z pierwszej ręki żeby nie lecieć na darmo . Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku 2012.
daj znać jak będziesz się wybierał, po 18.01 będę miał czas.
chyba że już zwiedziłeś.
Też chętnie bym się podłączył... Jak by co to informujcie tutaj.
jellyeater
09-01-2012, 14:16
Stróż z psami. Przynajmniej rok temu tak było... Raczej się nie wejdzie. :(
Tam są nadajniki przekaźnikowe od GSM. Nic dziwnego, że pilnują.
lukasz5DmkI
16-01-2012, 00:14
A więc byłem tam 4stycznia i to był błąd :) Ponieważ część terenu jest zagospodarowana, zaliczyłem z kolegą skok przez płot i po paru metrach zobaczyliśmy jakiś robotników, zrobiłem pare fotek jakiegoś budynku na terenie fabryki , jednak to mnie nie zadowala . Planujemy powrót tam tylko że w weekend wtedy nikogo nie powinno być :) Dam znać przed wypawą :)
Tylko skoro to jakis plac budowy to czy warto ryzykowac krecenie sie tam jeszcze na dodatek ze sprzetem??? :-/
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
jellyeater
18-01-2012, 09:56
W weekend będzie stróż... Weź kiełbasę.
Nie wiem czy w Wawce są jeszcze jakieś niezabezpieczone ruiny. Fotografowie wszędzie łazili i muszą pilnować.
Chociaż może kryzys i stróża zwolnili. Daj znać.
Są niezabezpieczone :) niektóre
jellyeater
20-01-2012, 08:59
Są niezabezpieczone niektóre
Pochwal się. Bo ja gdzie bym się nie ustawił pod płotem, to zaraz pojawia się pan na rowerku z wilczurem, albo dwoma (wcześniej próbowałem do jakiejś fabryki na Pradze, tam miał nawet czytnik kart i musiał się odmeldowywać). :( A dać się pogryźć dla kilku fotek, to nie warto.
Aga&Bart
05-03-2012, 16:32
enter podziel się info, wiosna idzie i wartoby było się gdzieś wybrać ;)
Ależ jesteście rozkoszniaczki, najlepiej wszystko podać na talerzu, bo przecież własna inicjatywa boli. Im więcej miejsc jest dostępnych publicznie, tym gorzej - kiedy w końcu naród to zrozumie. Po pewnym czasie nie zostaje tam nic, oprócz gołych ścian. No chyba, że to lubicie fotografować ... :/
zapraszam, waspolnie na spacerek w niezwiedzane wcześniej miejsca w Wawce i okolicach.
Jednostronnie nie dzielę się informacjami, jak chcesz się powymieniać ciekawymi lokacjami to zapraszam na priv z potwierdzonymi danymi.