PDA

Zobacz pełną wersję : Stara Fabryka Domów Tarchomin proszę o pomoc

lukasz5DmkI
30-12-2011, 20:50
Wraz ze znajomym planujemy wypad do starej fabryki domów na Tarchominie ,i mam pytanie do osób mieszkających w tej części stolicy. Czy da się tam wejść i , jak wygląda sytuacja teraz w tym miejscu. W necie znalazłem jakieś wpisy i zdjęcia ale chciał bym informację z pierwszej ręki żeby nie lecieć na darmo . Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku 2012.

enter
07-01-2012, 22:52
daj znać jak będziesz się wybierał, po 18.01 będę miał czas.
chyba że już zwiedziłeś.

r3b
08-01-2012, 00:08
Też chętnie bym się podłączył... Jak by co to informujcie tutaj.

jellyeater
09-01-2012, 14:16
Stróż z psami. Przynajmniej rok temu tak było... Raczej się nie wejdzie. :(

Tam są nadajniki przekaźnikowe od GSM. Nic dziwnego, że pilnują.

lukasz5DmkI
16-01-2012, 00:14
A więc byłem tam 4stycznia i to był błąd :) Ponieważ część terenu jest zagospodarowana, zaliczyłem z kolegą skok przez płot i po paru metrach zobaczyliśmy jakiś robotników, zrobiłem pare fotek jakiegoś budynku na terenie fabryki , jednak to mnie nie zadowala . Planujemy powrót tam tylko że w weekend wtedy nikogo nie powinno być :) Dam znać przed wypawą :)

r3b
16-01-2012, 07:02
Tylko skoro to jakis plac budowy to czy warto ryzykowac krecenie sie tam jeszcze na dodatek ze sprzetem??? :-/

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

jellyeater
18-01-2012, 09:56
W weekend będzie stróż... Weź kiełbasę.

Nie wiem czy w Wawce są jeszcze jakieś niezabezpieczone ruiny. Fotografowie wszędzie łazili i muszą pilnować.

Chociaż może kryzys i stróża zwolnili. Daj znać.

enter
18-01-2012, 19:25
Są niezabezpieczone :) niektóre

jellyeater
20-01-2012, 08:59
Są niezabezpieczone niektóre

Pochwal się. Bo ja gdzie bym się nie ustawił pod płotem, to zaraz pojawia się pan na rowerku z wilczurem, albo dwoma (wcześniej próbowałem do jakiejś fabryki na Pradze, tam miał nawet czytnik kart i musiał się odmeldowywać). :( A dać się pogryźć dla kilku fotek, to nie warto.

Aga&Bart
05-03-2012, 16:32
enter podziel się info, wiosna idzie i wartoby było się gdzieś wybrać ;)

ghrond
05-03-2012, 16:38
Ależ jesteście rozkoszniaczki, najlepiej wszystko podać na talerzu, bo przecież własna inicjatywa boli. Im więcej miejsc jest dostępnych publicznie, tym gorzej - kiedy w końcu naród to zrozumie. Po pewnym czasie nie zostaje tam nic, oprócz gołych ścian. No chyba, że to lubicie fotografować ... :/

enter
06-03-2012, 10:28
zapraszam, waspolnie na spacerek w niezwiedzane wcześniej miejsca w Wawce i okolicach.
Jednostronnie nie dzielę się informacjami, jak chcesz się powymieniać ciekawymi lokacjami to zapraszam na priv z potwierdzonymi danymi.