Zobacz pełną wersję : Canon powershot a 520
Czy jest możliwe zeby komputer traktował mój aparat, a w zasadzie kartę pamięci jako osobny dysk?? w minolcie mojej kuzynki było to oczywiste, natomiast w tym canonie nie mozna przenieść żadnych plików na kartę, tylko z karty na komputer. Może są potrzebne jakieś sterowniki, jeśli tak to gdzie je znaleźć(ewentualnie proszę o link)??
mialem a510 i jest tak jak napisales, bez mozliwosci zmiany stanu rzeczy. jesli chcesz cos nagrac na karte potrzebujesz zewnetrznego czytnika pamieci. kosztuje 20zl wiec nie duzo.
Akurat A520 nie miałem, ale zwykle w innych powershotach można było wrzucić coś na kartę za pomocą ZoomBrowsera korzystając z tej samej opcji, która służy do ściągania jpegów. Była to opcja coś ala: Send Images to Camera, albo jakoś tak podobnie... Inna sprawa, że przywiązanie Canona do nieudostępniania karty aparatu dołączonego przez USB jako dysk wymienny systemu jest dla mnie anachronizmem.