Andee
12-01-2006, 22:52
Mam wielka prosbe do posiadaczy aparatow Canon 5D. Znajomy ma zamiar kupic ten sprzet, jest fotografem i posiada wlasny zaklad. Chcialby przetestowac sprzet uzytkowany w swojej firmie pod katem tego wlasnie aparatu, chodzi glownie o fotografie w wiekszych formatach.
Posiadam kilka sampli z tego aparatu niestety nie sa one zbyt dobrej jakosci.
Prosba jest nastepujaca, jezeli ktos bylby tak mily i przeslal na mojego maila kilka sampli z tego aparatu o mozliwie dobrej jakosci i dowolnej tematyce z zaznaczeniem jakim obiektywem byly wykonane. Moga to byc fotografie w formacie JPG ale bylo by fajnie gdyby byly to RAW'y, byle byly by w pelnym formacie, nie zmniejszane. Wiem ze to problem bo pliki sa duze ale jestescie ostatnia deska ratunku.
Z gory dziekuje
oto adres mail na ktory mozna slac fotki: mgzk@complex.com.pl
P.S. Fotografie nie zostana wykorzystane w zaden inny sposob poza testem sprzetu.
Posiadam kilka sampli z tego aparatu niestety nie sa one zbyt dobrej jakosci.
Prosba jest nastepujaca, jezeli ktos bylby tak mily i przeslal na mojego maila kilka sampli z tego aparatu o mozliwie dobrej jakosci i dowolnej tematyce z zaznaczeniem jakim obiektywem byly wykonane. Moga to byc fotografie w formacie JPG ale bylo by fajnie gdyby byly to RAW'y, byle byly by w pelnym formacie, nie zmniejszane. Wiem ze to problem bo pliki sa duze ale jestescie ostatnia deska ratunku.
Z gory dziekuje
oto adres mail na ktory mozna slac fotki: mgzk@complex.com.pl
P.S. Fotografie nie zostana wykorzystane w zaden inny sposob poza testem sprzetu.