Zobacz pełną wersję : Latarka Canona
Mam, chwalę się, obfotografuję później ;)
KuchateK
23-11-2011, 08:34
Piszesz to bez zdjęć? Skandaliczne nabijanie postów :evil: :mrgreen:
Również posiadam od jakichś 6 miesięcy. Niestety chyba jest to egzemplarz przedprodukcyjny, ponieważ czasami bez żadnego powodu zaczyna migać. Mam nadzieję, że poprawią to w następnym firmware...
to chyba (e)L(ka)atarka :)
tezmarek
23-11-2011, 23:50
A może chodzi o Magiczną Latarnię ;)
ArekLodzPl
24-11-2011, 10:01
Ty na prawdę coś bierzesz???
Kolekcjoner zamknął Ci wczoraj podobny durny temat o bidonotermosie - bez żadnych konkretów. Dziś zakładasz następny. Po co robisz tu śmietnik. Ja na jego miejscu walnąłbym Ci na otrzeźwiałkę czerwoną. Odpuść sobie.
Ty na prawdę coś bierzesz???.......
Nie wiem co to jest ale musi być dobre :mrgreen:
allxages
24-11-2011, 10:59
Micles jest na etapie studenckich żartów. Czyli jak komuś raz coś fajnego wyjdzie to trzeba to powielać w nieskończoność myśląc, że ten sam żart będzie śmieszny w 100 kolejnych inkarnacjach. Przejdzie mu za parę lat.
Dziś zakładasz następny.Fail. Założyłem oba tematy w odstępie czasu nie większym niż 5min.
Czyli jak komuś raz coś fajnego wyjdzie to trzeba to powielać w nieskończoność myśląc, że ten sam żart będzie śmieszny w 100 kolejnych inkarnacjach.Nie. Po prostu stwierdziłem, że dwa wątki to już nie ironia, i że tym samym definiują one konwencję całego działu. Ponadto moje wątki dotyczą produktów, na których widnieje logo Canon i tym samym nie są to aparaty, więc gdzie indziej jak nie w tym dziale powinny się one znaleźć?
więc gdzie indziej jak nie w tym dziale powinny się one znaleźć?Precyl.pl? Logo da się wydrukować na praktycznie wszystkim, co nie czyni z tego produktu Canona. Kalkulatory zdaje się, produkowane są a jeden wątek humorystyczny, ten o siedemdziesiątce piątce wystarczy w tym dziale.
Zamykam.