Zobacz pełną wersję : Tworzymy książkę o pewnym fotografie.
Każdy kto chce od siebie coś dodać pisze w poście max. 2 zdania. Tworzymy historię człowieka który zaczynał od zera, a który potem został zawodowym fotografem no to ja zacznę. Robimy to na zasadzie np. ktoś piszę ,,wlazł kotek na płotek" a ktoś inny pisze i szedł sobie fotograf i zrobił mu zdjęcie. Wiecie o co chodzi. Swoje wypociny proszę wpisywać w przysłowiu. Poza tekstem historii proszę nie wpisywać nic innego do postu. Pozwólcie że ja zacznę.
,,Pewnego dnia Łukasz spotkał swojego przyjaciela z dzieciństwa. Zaczął z nim rozmawiać, przyglądał mu się aż zobaczył pasek od aparatu z napisem ,,Canon", powędrował wzrokiem wzdłuż paska w dół i zobaczył wystający zza biodra aparat"
Ku swojemu zaskoczeniu zobaczył, że aparat był marki Nikon... :mrgreen:
Bialy_92
12-11-2011, 16:39
Lecz aparat można było rozpoznać po kształcie body, ponieważ logo Nikon było zaklejone czarną taśmą.
Cała sprawa wydawała sie Łukaszowi trochę dziwna, po pierwsze kolega nigdy ale to nigdy nie wykazywał zainteresowania fotografią, nawet jego telefon był starym modelem bez aparatu.Po drugie dziwna szopka z zakrywaniem nazw...
,,Po powrocie do domu nasz bohater siadł przed komputerem i zaczął wertować allegro. Wszedł w zakładkę fotografia, aparaty, cyfrowe, patrzy, a tu nagle jakiś aparat za 17 500 zł."
Przeniosłem do hydeparku ,[fotografii w wątku akurat na hydepark.]
jacek_73
13-11-2011, 18:50
Przeniosłem do hydeparku ,[fotografii w wątku akurat na hydepark.]
ŁAŁ:!::p:mrgreen::twisted: - no to hulaj dusza, piekła nie ma :razz:
,,Po powrocie do domu nasz bohater siadł przed komputerem i zaczął wertować allegro. Wszedł w zakładkę fotografia, aparaty, cyfrowe, patrzy, a tu nagle jakiś aparat za 17 500 zł."
Sacrebleu, wymknęło mu się z ust i nerwowo zaczął wertować kieszenie swoich dziurawych portek, wszystkiego było raptem 72 złote i 30 groszy. W oczach jego można dostrzec było błysk radości i przekory. Niech przed kompem siedzą stare pierdziele - pomyślał - idę na dziewczynki.
W owym przybytku z kobietami znanej profesji napotkał pewnego celebrytę. Okazało się, że telefon który posiada jednak ma funkcję foto z około 15 mln pikseli, strzelił fotkę i tak zarobił pierwsze 2 tys.
I wtedy przyszedł prawny opiekun Furmana [autora wątku] i rzekł:
W związku z tym że masz dopiero 14 lat ,nie będziesz dalej układał tej historyjki z dużo starszymi od siebie uzytkownikami CB.
Na ww.prośbę wątek zamykam.
Jak nie umiecie sie grzecznie bawić....:lol: