Zobacz pełną wersję : [Gdańsk] 14.01 pokaz slajdów - China Expedition 2005
Jurek Plieth
11-01-2006, 13:08
Oddział Etnografii Muzeum Narodowego w Gdańsku
Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
Zapraszają na pokaz slajdów
Emilii Płochockiej, Łukasza Gawła, Sebastiana Królikiewicza, Marcina Mironiuka, Artura Niewiadomego, Pawła Pietrzyńskiego
"China Expedition 2005
- 35 tys. kilometrów na 35-lecie Uniwersytetu Gdańskiego"
imprezę z cyklu
„Etnograficzne Spotkania z Podróżnikami i Podróżującymi”
Spotkanie odbędzie się:
w sobotę 14 stycznia, o godz. 15.00
w Muzeum Etnograficznym
przy ul. Cystersów 19
w Gdańsku-Oliwie
A ja myślałem, że szykuje się jakiś plener :|
też tak pomyślałem :|
z chęcią bym się wybrał gdzieś dalej... :twisted:
też tak pomyślałem :|
z chęcią bym się wybrał gdzieś dalej... :twisted:
No Ty się śmiejesz, a ja pisałem poważnie.
Jurek Plieth
12-01-2006, 22:57
W 2005 roku? :shock:
W 2005 roku? :shock:
No przeciez chcieli gdzies dalej, wiec moze maja jakas maszyne czasu ;)
A ja trochę ponarzekam - wyjazdy plenerowe w 3city jakby trochę kuleją. Na prfc cały czas rzucane są ogłoszenia o spotkaniach/plenerach a u nas cisza :(. Chyba że takie spotkania organizowane są tylko dla krewnych i znajomych królika a zawiadomienia rozsyłane są za pomocą gołębi pocztowych tylko wtajemniczonym. :(
A ja trochę ponarzekam - wyjazdy plenerowe w 3city jakby trochę kuleją. Na prfc cały czas rzucane są ogłoszenia o spotkaniach/plenerach a u nas cisza :(. Chyba że takie spotkania organizowane są tylko dla krewnych i znajomych królika a zawiadomienia rozsyłane są za pomocą gołębi pocztowych tylko wtajemniczonym. :(
Mozesz zorganizowac wlasny plener tak jak kiedys ja zorganizowalem dla Poznaniakow, otworz nowy watek, napisz gdzie chcialbys pojsc na plener. Napisz PW do forumowiczow z Trojmiasta i zapros ich zeby sie wypowiedzieli w tym watku (podaj linka). Mysle ze to zadziala :)