Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Fotograf na ślub. 3 Miasto.

SimOn!
07-01-2006, 21:41
Jak w temacie pomagam mojemu kumplowi znalezc jakiegos dobrego fotografa na slub i wesele. Slub bedzie w 3Miescie wiec najlepiej gosc z tej okolicy?
Wiadmo ze kasa tez nie moze byc z sufitu. Swoaj droga jakie sa ceny "pakietow" slubnych? Tak ogolnie bo wiem ze jest masa opcji.

Zna ktos kogos takiego moze polecic z pelna odpowiedzialnoscia. Wiadmomo ze sie jeszcze zobaczy jego (fotografa:mrgreen: ) portfolio ale warto zawezic krag poszukiwan.
Bo jak sobie przypomne pewien watek o pewnym "fotografie" to ojojo:(
Chlopak chce sie zenic w sierpnu wiec juz ostatni dzwonek na zalatwianie tej sprawy.

Z gory dzieki za pomoc :D

Błajo
08-01-2006, 01:07
Ceny od okolo 700 PLN do 3000 - 4000 PLN... niezły jest przedział :)

tomsong
08-01-2006, 13:02
haha... a na allegro "fotografowie" sa juz od 200zl ;)

jrock7
10-01-2006, 09:22
tutaj masz spis fotografów z trójmiasta:

http://www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?dzial=fotograf

pzdr.

SimOn!
10-01-2006, 14:24
tutaj masz spis fotografów z trójmiasta:

http://www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?dzial=fotograf

pzdr.

Dzieki. Ale spis spisem ja szukam kogos poleconego.

hekselman
10-01-2006, 21:18
Dobry i tani...szukasz IDEAŁU?Ciekawe co wygra: bratnia pomoc czy komercja? Podaj kiedy dokładnie ten ślub i w jakiej części 3miasta.

SimOn!
10-01-2006, 21:44
Dobry i tani...szukasz IDEAŁU?Ciekawe co wygra: bratnia pomoc czy komercja? Podaj kiedy dokładnie ten ślub i w jakiej części 3miasta.

Wiadmomo ideału nie ma. Moze byc drozszy ale sprawdazony. Wadomo o co chodzi. Wolal bym bratnia pomoc :mrgreen: komercje sam moge znalezc.
Date kumpel ustalil na 12 sierpien , raczej nic nie powinno sie pozmieniac. Slub w Gdańsku.
Mozesz rozwinac mysl? Napisz cos wiecej.

jrock7
10-01-2006, 22:49
Dzieki. Ale spis spisem ja szukam kogos poleconego.

Sprawdz parę portfolio i będziesz wiedział kogo wybrać.
Niech fotki "przemówią" ;-)

Ps.Nie wiem co Twój kumpel preferuje, czy standardowe fotki "Pana Kazia", czy jakiś fotoreportaż czy tełko w studiu....do wyboru do koloru.

SimOn!
10-01-2006, 22:54
Sprawdz parę portfolio i będziesz wiedział kogo wybrać.
Niech fotki "przemówią" ;-)

Ps.Nie wiem co Twój kumpel preferuje, czy standardowe fotki "Pana Kazia", czy jakiś fotoreportaż czy tełko w studiu....do wyboru do koloru.

Taki mam plan "ostateczny". A kumpel no coz.... on to tylko na cene patrzy bo jego zdaniem jak czlowiek jest na zdjeciu to juz jest dobrze ;) Wiec postanowilem mu pewnego rodzaju prezent zrobic :mrgreen: