Zobacz pełną wersję : Polska?....tak!
Polecam zwłaszcza tym, którzy dla pojęcia 'Polska' używają zamiennie zwrotu: 'W tym kraju'...
Filmik pozytywny..
http://www.youtube.com/watch?v=nM-p8PGn3CI&feature=player_embedded
.
Przesłanie może i pozytywne, ale montaż tego jest koszmarny, fatalny, okropny, beznadziejny i zły. Ledwo się to ogląda. Jak na wizytówkę kraju, to troszkę słabo ;)
4kwiatek
14-09-2011, 21:22
Hi...
Przesłanie może i pozytywne, ale montaż tego jest koszmarny, fatalny, okropny, beznadziejny i zły. Ledwo się to ogląda. Jak na wizytówkę kraju, to troszkę słabo ;)
A już myslałem że to ja mam ADHD i nie mogę się skupić :D.
Można by z tego zrobić kilka krótszych i lepszych spotów.. ale ja się pewnie nie znam..
Pozdrawiam...
Hi...
A już myslałem że to ja mam ADHD i nie mogę się skupić :D.
Można by z tego zrobić kilka krótszych i lepszych spotów.. ale ja się pewnie nie znam..
Pozdrawiam...
Napisałem tamten komentarz jak dopiero zacząłem to oglądać. To produkcja z tego roku. Czołówka, układ scen, wycinanie ludzi (!), wszechobecne trybiki, żołnierze, fotoplastikon, tryby, no i ta muzyczka na końcu...
Starałem się zbytnio nie czepiać, ale to jest po prostu żenujące i beznadziejne do cna, naprawdę nie rozumiem, dlaczego do tak dużego projektu wzięli ekipę zaprawioną w filmach z wesel sprzed 20 lat?! :roll: