Zobacz pełną wersję : [Warszawa] Czy ktoś chętny do wynajmowania sali gimnastycznej???
Hej. Zastanawiam się z kumplem nad wynajmowaniem sali gimnastycznej na Ochocie. Nie wiem dokładnie co to jest? MOSiR?
W każdym bądź razie szukam ekipę, która ma ochotę raz na tydzień na dwie godzinki pouprawiać jakiś sport (koszykówka, siata, halówka)
Jutro dam znać o kosztach wynajmu, ale ponoć nie drogo. Pozatym kumpel by to umiał wziąć na firme.
Najważniejsi są ludzie, bo bez nich w nic nie pogramy :?
Przydałoby się 8-10 osób.
Co jest? Nikt nie ma ochoty 'popykać' w kosza?
Tylko te dyscypliny wchodzą w grę? Mnie zawsze interesuje dobre miejsce do gry w badmintona... ;)
[MOSiR = Miejski Ośrodek Sportu i Rekraacji, ten na Filtrowej?]
Paletki to raczej odpadają...:?
A sala - to OSiR Ochota na Nowowiekiej...
Ja w kosza bym chetnie :)
Ha - trudno, kosz jest dla mnie zdecydowanie za wolny :)
jak się bedziesz poruszał z prędkoćią lotki to bedziesz debeściak w kosza :)
Ja bym sobie pograł w kosza, ale nie mam stabilizatora(zbieram na szkło) na staw skokowy(w maju na koszu włąsnie rozerwałem torebkę stawową)
1. Na temat - ja wole siatkowke
2. Opierdziel - ile jeszcze watkow nie zwiazanych ZUPELNIE z fotografowaniem zamierzasz zalozyc (ten jest jak na razie drugi jaki zauwazylem w ciagu jednej doby) ? Zanim odpowiesz to przeczytaj opis Hydeparku :roll: .
Jak już się uzbiera odpowiedznia liczba osób to przyjde i bede wam zdjęcia robił.. Grać nie moge to popstrykam.. Chociaż KMV10 jest szybki wiec pewnie bedą poruszone, chyba że sie panoramować nauczę.. Ja tylko próbuje sale gimnastyczną "ufotograficznić"