Zobacz pełną wersję : CB FORUM a PALM
wlasnie przegladam cb na palmie (dell axim) strasznie rozwala mi sie text i uklad strony. macie jakkies doswiadczenia w w/w. sety juz sprawdzilem i sa ok. any expir §
jak to na palmie "dopasuj do ekranu' i jakos daje sie czytac... ale czesto sygnaturki to 50% strony :-)
ooooooooooj juz na LCD, fit nic mi nie daje Jac -> masz racje sygnatyury to 50% ale .. z braku laku... najważniejsze, że jakoś się to czyta :) pozdr
jest taka wtyczka (platna) spb pocket plus czy jakos tak i mozna sobie w kilku oknach otwierac... i zrobic fullscreen ... troche ulatwia czytanie
yogi-bear
06-01-2006, 16:08
hm.. jeśli Twoj palm ma 640x480 to jest caki cwany program do "Zwiekszania rozdzielczosci".. naprawde bardzo wygodnie oglada sie www.. na moim iPAQ hx4700 canon-board wygląda piękniscie.. obracam ekran poziomo i biore zeby pokazywalo prawdziwe wymiary strony bez rozciągania na caly ekran.. widac prawie 100% szerokosci strony :)
hm.. jeśli Twoj palm ma 640x480 to jest caki cwany program do "Zwiekszania rozdzielczosci".. naprawde bardzo wygodnie oglada sie www.. na moim iPAQ hx4700 canon-board wygląda piękniscie.. obracam ekran poziomo i biore zeby pokazywalo prawdziwe wymiary strony bez rozciągania na caly ekran.. widac prawie 100% szerokosci strony :)
Właśnie o to chodzi -> by wykorzystać "poziomistość" palma, dzięki popatrzę czy maja tam coś na della. thx rgds
ooooooooooj juz na LCD, fit nic mi nie daje Jac -> masz racje sygnatyury to 50% ale...
... ale wystarczy wejsc w Panel Użytkownika -> Edycja Opcji -> Opcje wyświetlania wątków -> Widoczne elementy postów i odznaczyc np podpisy, albo wszystko.
Zmniejszenie w tych opcjach ilosci wyswietlanych postow na strone rowniez moze pomoc.
Dzięki za podpowiedź Vitez. Problem był "urlopowy" i jak urlop sie skończył :( ale na przyszłośc pokombinuję