PDA

Zobacz pełną wersję : Filtr polaryzacyjny do Cokin P?

TheBest
12-08-2011, 13:27
Witam,
byłem dzisiaj w jednym ze sklepów sprzedających systemy Cokin, i powiedziano mi, że w najbliższym czasie (a trwa to już od pół roku) nie dostanę nigdzie filtra polaryzacyjnego (nie musi być firmowy, byle był dobry) do Cokin P :(. Ponoć w Polsce jest 2 dystrybutorów tego systemu, i kłócą się o wyłączność na Polskę, i dlatego nikt z nich nie może nic importować Cokina? Czy wie ktoś z Was, gdzie można zakupić ten filtr u nas w kraju? Pozdrawiam.

MC_
12-08-2011, 13:32
Czemu chcesz kupić ten filtr? Raczej kiepski jest.

TheBest
12-08-2011, 14:12
chcę kupić, bo mam cały zestaw filtrów szarych, połówkowych itd, i nie chcę kupować osobnych do każdego obiektywu, wystarczą mi ringi do P i śmiga, a że słaby to tego nie wiem, a czemu jest słAby, nie mają dobrych szkieł obracanych mocowanych inaczej?

MC_
12-08-2011, 14:18
Ale bełkot...

Przeczytaj sobie opinie w internecie, test na optycznych to będziesz wiedział.

TheBest
12-08-2011, 15:10
admin zamknij temat, bo widzę, że zamiast podać argumenty mówi o bełkocie, po prostu żenady prostaków.

sbogdan1
12-08-2011, 15:39
chcę kupić, bo mam cały zestaw filtrów szarych, połówkowych itd, i nie chcę kupować osobnych do każdego obiektywu, wystarczą mi ringi do P i śmiga, a że słaby to tego nie wiem, a czemu jest słAby, nie mają dobrych szkieł obracanych mocowanych inaczej?

A nie prościej zadzwonić Ci do :
http://www.antymex.com/node/8
Tak na marginesie nie dziw się, ale piszesz post bez składu i ładu.
Obawiam się że za obelgi typu ,,prostaki,, możesz już nie napisać kolejnego posta.

Kolekcjoner
12-08-2011, 16:39
admin zamknij temat, bo widzę, że zamiast podać argumenty mówi o bełkocie, po prostu żenady prostaków.

A ja bym bardzo prosił żeby nie zwracać się do użytkowników forum takimi słowami.

dziobolek
12-08-2011, 17:45
Przeczytaj sobie opinie w internecie, test na optycznych to będziesz wiedział.

Mam Cokina (oryginał) i nie narzekam, może dlatego, że innego nie miałem ;)

@TheBest, musi być sklep??? allegro,ebay czy amazon nie wchodzi w rachubę.
Bo tam tego pełno...

Pozdrówka!

MC_
12-08-2011, 17:46
Być może właśnie dlatego ;)