Zobacz pełną wersję : Allegro-niezły ,,chłyt marketingowy''...
-=Festyk=-
02-01-2006, 22:07
Bardzo zabawna aukcja na allegro:-D
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78372709
Wspomóżmy biedaka.To nie jego wina,że nie umie parkować:lol:
Il fuoco
02-01-2006, 22:12
<lol2>
Wspomóżmy biedaka.
Już babcie, przelewają renty na konto radio Ma Ryja, żeby ojciec dyrektor nie musiał jeździć takim podrapanym "skromnym" autkiem.
słabo coś zarysował tego "droższego" merca niepostarał się chłopak <lol>
Tomasz1972
02-01-2006, 22:31
zwykły przekręt
zwykły przekręt
Ja bym powiedział ... WAŁ ;)
Wałek niezły - ale z jajem :D I niedrogo...
Robson01
02-01-2006, 23:52
Na tym cały widz polega, żeby było niedrogo. Inaczej nikt nie łyknie.
E tam wał, niektorzy zbyt powaznie traktują otaczajacy swiat. Ja tu widze reklame nie gorsza niz te Plusa z Mumio.
No fakt - w kategoriach reklamy rozpatrując - sysko spoko :) nie takie bajki sprzedaja w tv :D
Tomasz Golinski
03-01-2006, 12:40
A najśmieszniejsze jest to, że Rydzyk nie ma takiego samochodu :roll:
Ma, nie ma? Czy to ważne? Kiedyś dał się w takim widzieć i pozostało. A poza tym sam mówił, że to samochód jakiejś fundacji z Wrocławia, a nie jego. Jeśli mówił, że nie jego, to chyba prawda. Przecież by nie zniżył się do kłamstwa.
chrisowaty
03-01-2006, 23:00
Ma, nie ma? Czy to ważne? Kiedyś dał się w takim widzieć i pozostało. A poza tym sam mówił, że to samochód jakiejś fundacji z Wrocławia, a nie jego. Jeśli mówił, że nie jego, to chyba prawda. Przecież by nie zniżył się do kłamstwa.
Czy by się zniżył czy nie to inna jest sprawa, ale chyba na "świętobliwość" nie trafił, bo Bóg jest przecież miłosierny, więc "świętobliwość" z pewnością by mu wybaczyła.
Ale coś w tym musi być, bo moherki robią zrzutę na coś takiego:
Robson01
03-01-2006, 23:24
Tak jak z kasą na stocznię. :(
niby śmieszne, ale po co zakładać nowy TOPIC ??????? :-?
Za chwile topiców o Allegro będzie kilka...:???:
Tomasz Golinski
04-01-2006, 01:38
już jest kilka. będzie kilkanaście... może dział o allegro specjalny?
lepiej nie, bana wszystkim co zakladaja watki o allegro na tydzien albo po warningu ;-)
Podejrzewałem, ale nie byłem pewien. Wystarczy przenieść :roll: a to JUŻ !
Ale coś w tym musi być, bo moherki robią zrzutę na coś takiego:
Na takiego to sobie mogą zbierać do końca świata i jeden dzień dlużej ;)
To Maybach Exelero wyprodukowany na życzenie szefa Fuldy w jednym egzemplarzu. Nie do kupienia :(
2.000.000 x 10zł = 20.000.000 zł ~5MEuro. A to juz może być niepodrabialny Maybach Mocerro (pisownia celowo zniekształcona).
-=Festyk=-
04-01-2006, 09:50
No to ja zamiast bana albo warna,proponuje połączyć z jakimś innym wątkiem;).Sorry za bałagan.
Na takiego to sobie mogą zbierać do końca świata i jeden dzień dlużej
To Maybach Exelero wyprodukowany na życzenie szefa Fuldy w jednym egzemplarzu. Nie do kupienia
Nie mam rzeczy niemożliwych dla ojca dyrektora i jego sekty, zwanej radio Ma Ryja. :lol: :lol: :lol:
Tomasz Golinski
04-01-2006, 18:49
Zaskakująca jest żywotność kłamstwa w naszym kraju... W to, że Katyń nie istniał też jeszcze wierzycie?
W to, że Katyń nie istniał też jeszcze wierzycie?
Porównanie moim zdaniem "trochę" nie trafione, ciężko porównywać kaprysy i zachcianki jakiegoś palanta z tragedią narodową.
Tomasz Golinski
05-01-2006, 01:40
Ja porównuje kłamstwa. Jakiś palant powiedział coś o "Maybachu" i palanci w całym kraju powtarzają.
PS. Przepraszam za przyjęcie Twojego stylu.
Tu już wkroczyliście na śliski grunt dyskusji o przekonaniach.
Nemeo nie potrafi udowodnić "że miał".
Tomasz również nie potrafi udowodnić "że nie miał".
Remis.
Tomasz Golinski
05-01-2006, 11:45
Jaki remis? Chyba nie trzeba udowadniać, że ktoś nie jest wielbłądem?
Jeśli nie jest, to nie trzeba udowadniać.
Jeśli jest, to udowadnianie nie ma sensu.
A co do negatywnych opinii Ojcu Radia Maryja. Swoimi poglądami przyczynia się chwalebnie do zwiększania podziałów. Pod płaszczykiem miłości przemyca nietolerancję. I żeruje na naiwności. Na własne oczy widziałem Imperium w Toruniu. A RM słucham, szczególnie rozmów niedokończonych z politykami i ekspertami. Zgroza! Toż to nawoływania do krucjaty. Nie w ten sposób należy uczyć katechzmu.
Ale cóż, moja opinia na pewno nie wpłynie na losy RM. Choć osobiście jestem wrogiem głoszonych tam poglądów. I dla jasności dodam, że o Katyniu dowiedziałem się na oficjalnej (w szkole) lekcji historii w 1974r. Miałem szczęście do odważnych i mądrych nauczycieli. Napisałem to w odpowiedzi na inwektywę z postu nr 23. Zestawienie pamięci Katynia z przekrętami Rydzyka są niegodne. Ale często się niestety słyszy taki uproszczenia.
Jaki remis? Chyba nie trzeba udowadniać, że ktoś nie jest wielbłądem?
Chyba nie myślałeś że Maybach jast zarejestrowany na Rydzyka, / można mu dużo zarzucić, ale nie to że jest skończonym durniem / oficialnym właścicielem jest napewno jakaś tam fundacja, firma, czy poprostu podstawiony klient, dlatego oficialnie Rydzyk nie ma żadnego Maybacha.
Napisałem to w odpowiedzi na inwektywę z postu nr 23. Zestawienie pamięci Katynia z przekrętami Rydzyka są niegodne. Ale często się niestety słyszy taki uproszczenia.
DOKŁADNIE !!!
Tomasz Golinski
05-01-2006, 16:39
Chyba nie myślałeś że Maybach jast zarejestrowany na Rydzyka, / można mu dużo zarzucić, ale nie to że jest skończonym durniem / oficialnym właścicielem jest napewno jakaś tam fundacja, firma, czy poprostu podstawiony klient, dlatego oficialnie Rydzyk nie ma żadnego Maybacha.
Ale masz na to jakis dowód? Bo inaczej to podpada pod prokuraturę jako oszczerstwo :roll:
Tomasz Golinski
05-01-2006, 16:42
A co do negatywnych opinii Ojcu Radia Maryja. Swoimi poglądami przyczynia się chwalebnie do zwiększania podziałów. Pod płaszczykiem miłości przemyca nietolerancję. I żeruje na naiwności. Na własne oczy widziałem Imperium w Toruniu. A RM słucham, szczególnie rozmów niedokończonych z politykami i ekspertami. Zgroza! Toż to nawoływania do krucjaty. Nie w ten sposób należy uczyć katechzmu.
To mogę zrozumieć. Tylko dziwie się, że komuś może przychodzić do głowy, że Kościół może być tolerancyjny dla zła, grzechu i głupoty... BTW. Wolisz krucjaty czy rewolucje?
Napisałem to w odpowiedzi na inwektywę z postu nr 23. Zestawienie pamięci Katynia z przekrętami Rydzyka są niegodne. Ale często się niestety słyszy taki uproszczenia.
Ja nie zestawiam Katynia z Rydzykiem, wyłącznie kłamstwa Gazety Olsztyńskiej powtarzane przez wielu z kłamstwami ZSRS również powtarzanymi w swoim czasie przez wielu.
Tomasz Golinski
05-01-2006, 16:43
DOKŁADNIE !!!
A po jakiemu to?
A po jakiemu to?
Której litery słowa "DOKŁADNIE" nie znasz ??? :lol: :lol: :lol:
nemeo, dlugo tak mozesz... co chcesz udowodnic?
moze ktos zamknie ten watek :-?
moze ktos zamknie ten watek
Popieram, najlepiej zamknąć ten wątek, bo te bezsensowne dyskusje niczemu nie służą.
Śmieszna aukcja na allegro, przerodziła się w niepotrzebne pyskówki.
Przepraszam Cię Tomku jeśli Cię obraziłem.
Wyczyścić i połączyć z pozostałymi do qpy...
-=Festyk=-
05-01-2006, 20:30
A ja tylko chciałem pokazać wam śmieszną aukcję...
Proszę o wycięcie/zamknięcie/usunięcie/przemianowanie/jeszcze coś innego tego wątku.Bo się zrobił lekki zamęt.
Robson01
05-01-2006, 20:43
A ja tylko chciałem pokazać wam śmieszną aukcję...
Proszę o wycięcie/zamknięcie/usunięcie/przemianowanie/jeszcze coś innego tego wątku.Bo się zrobił lekki zamęt.
I to nie pierwszy na tym forum gdy pojawia się osoba o. Rydzyka.
Jaciechrzanie!!!! Dajecie po garach... :mrgreen:
Wolisz krucjaty czy rewolucje?
Mój problem polega na tym, że ani to ani to. Nie wyzanaję zasady podziału na czarne i białe. Zatem jeśli nie kocham JP2 to wcale nie znaczy automatycznie, że pałam miłością do Lenina czy kogoś tego pokroju. I tylko tyle.
Krytykując RM krytykuję pewna manierę społeczno-polityczną, która zasadza się na bolszewickim haśle : kto nie jest z nami, jest przeciw nam. To jest istota zła. RM jest dobrym radiem. Dobrym, bo realizuje swą linię programową. Nie dobra jest ta linia właśnie.
Nie sądzę, żeby ta dyskusja kogokolwiek przekonała. Nie miałem nawet takich intencji. To są tematy, o których się nie dyskutuje. Bo tak na prawdę nie ma to sensu.
Z mojej strony EOT.