Zobacz pełną wersję : TVN Style : Jak robić piękne zdjęcia ?
jahjah1986
06-07-2011, 10:17
Witam,
trafiłem wczoraj przypadkiem na serial Jak robić piękne zdjęcia? na tvn style , wygląda na to że emitują to we wtorki o godzinie 20.30. Program wygląda tak, że dwóch amatorów pod okiem kogoś bardziej obeznanego poznaje porady dotyczące foto, w każdym programie chyba inna dziedzina jest.
Zainteresowanych zapraszam do poszukania info o tym i obejrzenia :)
Pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nowe odcinki są emitowane w niedziele o 21.30.
http://vod.onet.pl/jak-robic-piekne-zdjecia,11955,serial.html
chyba chodzi o to...
...były 2 wcześniejsze odcinki ale widzę że zostały usunięte. w pierwszym odcinku było o portretach a drugim o fotografii ślubnej.
w programie są tylko uwagi dot kadru i kompozycji obrazu oraz sugestie i propozycje wykonania zdjęć.Szkoda że nie nadmienili że to program dla amatorów i że trzeba dużo pracy by osiągnąć naprawdę zadowalające wyniki.Dodatkowo obróbka, zdjęcia które robią amatorzy z małpkami cyfrowymi pokazywane są na ekranie po bardzo dobrej obróbce...teraz znowu będzie wysyp "fotografów" tak jak po szkole fotografii gw.
Co weekend spotykam w pracy ludzi którzy zaczepiają mnie i mówią że też są fotografami... cokolwiek to znaczy nie wiele wnosi taka wypowiedź.
Ale fajnie że są takie programy tylko czemu wmawiają ludziom że będą pro po obejrzeniu takiego programu?
Oglądałem w niedzielę końcówkę, tytuł programu jest chyba trochę zbyt patetyczny, ale w sumie coś tam można podejrzeć, zersztą ilość tego typu programów jest tak powalająca, że lepszy wróblel w garści...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
(...) tylko czemu wmawiają ludziom że będą pro po obejrzeniu takiego programu?
bo by nikt nie chciał oglądać :mrgreen:
jahjah1986
06-07-2011, 10:58
Ja też oglądałem końcówkę jednego odcinka, ale powiem szczerze, że i tak ten program jest bardzo spoko w porównaniu z tym co inne programy oferują o tej godzinie :)
(...)ten program jest bardzo spoko w porównaniu z tym co inne programy oferują o tej godzinie :)
dokładnie!!!