monterson
30-06-2011, 14:16
Witajcie.
Potrzebuje pomocy w znalezieniu czesci jak w tytule YG2-0311-000.
Jest to czesc do szkla Canon EF 200mm 1:1.8L Ultrasonic.
Od pewnego czasu zaczyna mi wyswietlac err01.
Wyslalem do autoryzowanego serwisu Lehmann w UK, bo tu wlasnie przebywam. Telefonicznie zaraz przed wyslaniem poinformowano mnie, ze naprawiaja takie soczewki, a teraz gdy ja zobaczyli to twierdza ze nie.
Nie chca jej nawet rozebrac, bo jak twierdza nie ma do niej potrzebnej czesci.
Wyblagalem zeby mi podali numer tej czesci oraz wstrzymali sie 2 tygodnie do czasu gdy sprobuje ta czesc znalezc. Oni to maja zaraz pod plecami.
Wieje od nich olewka, ale sie na to ustepstwo zgodzili.
W UK panuje przekonanie, ze sie niczego nie naprawia, tylko wymienia, wiec na prosbe aby ja otworzyli i zobaczyli co jest grane odpisali ze boja sie otwierac bo moga cos zepsuc !!!
Czy w Polsce jak jedziesz z samochodem do naprawy to sie mechanik boi otworzyc silnik do jasnej anielki?
Zastanawiam sie czy nie wyslac soczewki do Polski.
Pomozcie chopy. Czy moge prosic ktoregos w Was aby pomogl mi poszukac tej czesci w serwisach w Polsce?
Potrzebuje pomocy w znalezieniu czesci jak w tytule YG2-0311-000.
Jest to czesc do szkla Canon EF 200mm 1:1.8L Ultrasonic.
Od pewnego czasu zaczyna mi wyswietlac err01.
Wyslalem do autoryzowanego serwisu Lehmann w UK, bo tu wlasnie przebywam. Telefonicznie zaraz przed wyslaniem poinformowano mnie, ze naprawiaja takie soczewki, a teraz gdy ja zobaczyli to twierdza ze nie.
Nie chca jej nawet rozebrac, bo jak twierdza nie ma do niej potrzebnej czesci.
Wyblagalem zeby mi podali numer tej czesci oraz wstrzymali sie 2 tygodnie do czasu gdy sprobuje ta czesc znalezc. Oni to maja zaraz pod plecami.
Wieje od nich olewka, ale sie na to ustepstwo zgodzili.
W UK panuje przekonanie, ze sie niczego nie naprawia, tylko wymienia, wiec na prosbe aby ja otworzyli i zobaczyli co jest grane odpisali ze boja sie otwierac bo moga cos zepsuc !!!
Czy w Polsce jak jedziesz z samochodem do naprawy to sie mechanik boi otworzyc silnik do jasnej anielki?
Zastanawiam sie czy nie wyslac soczewki do Polski.
Pomozcie chopy. Czy moge prosic ktoregos w Was aby pomogl mi poszukac tej czesci w serwisach w Polsce?