Zobacz pełną wersję : Najdroższa fotografia ;)
http://www.tvn24.pl/-1,1702949,0,1,najdrozsza-fotografia-w-historii,wiadomosc.html
szmitkens
13-05-2011, 21:39
Dobry artykuł dla tych, co nie wierzą, że z fotografii można się utrzymać (znam sporo takich) :mrgreen: A widać, że można i to całkiem nieźle :lol:
Skoro gnioty sprzedają za tyle, to co dopiero ładne zdjęcia .. :mrgreen:
szmitkens
13-05-2011, 21:46
Skoro gnioty sprzedają za tyle, to co dopiero ładne zdjęcia .. :mrgreen:Pewnie się nie znam... ale dużo prawdy w tym stwierdzeniu widzę :)
zanzibar
13-05-2011, 23:45
Zdjęcia całkiem niezłe, może najdroższe, ale nie najlepsze na świecie. Może autorka ma sponsora, co podbija ceny na aukcjach i biznes się kręci :) W każdym razie nigdy nie wiadomo, czy akurat nasze fotki nie staną się kiedyś cenne, bo jak widać wszystko jest możliwe...
Zdjęcia całkiem niezłe, może najdroższe, ale nie najlepsze na świecie. Może autorka ma sponsora, co podbija ceny na aukcjach i biznes się kręci :) W każdym razie nigdy nie wiadomo, czy akurat nasze fotki nie staną się kiedyś cenne, bo jak widać wszystko jest możliwe...
wiadomo, że nie będą. trzeba sporo zainwestować, żeby mieć taką sławę.
ech, zajrzałem do tego wątku - bo myślałem - sądząc po tytule - że ktoś jeszcze - tak jak ja dziś - dostał "relatywnie bardzo drogie jak na tak niską jakość" zdjęcie z majówki - od jakiejś straży gminnej w kraju :evil:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Skoro gnioty sprzedają za tyle, to co dopiero ładne zdjęcia .. :mrgreen:
chmm, niby tak, ale chyba niestety jest jeszcze gorzej - samo zdjęcie jako takie nie ma tu żadnego znaczenia... :|
no właśnie.
zanzibar
14-05-2011, 21:56
Inwestycja nie musi być finansowa, czasami wystarczy dotrzeć do tych co mają dużo do powiedzenia w branży fotograficznej. Niestety trzeba być uznanym artystą, żeby ktoś zwrócił uwagę, a w przypadku tej pani widocznie tak jest. Ostatecznie cała seria zdjęć trafiła do Museum of Modern Art w Nowym Jorku. Ona musiała być znana zanim zaczęła robić zdjęcia, a dalej poszło jak z górki.
theda bara
10-06-2011, 13:39
Zdjęcie mnie jakoś nie powaliły, ale może się nie znam, skoro są warte 4 mln dolców. Z fotografii można się utrzymać, ale trzeba wyrobić sobie nazwisko, samo nic nie przyjdzie :)