Zobacz pełną wersję : Tim Hetherington i Chris Hondros zginęli w Libii
jahjah1986
21-04-2011, 10:34
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=12664
Bardzo to przeżywam :( . O Timie sporo czytałem, dobry był np. artykuł w Press z 2007 r. Całkowicie poświęcił się mediom foto i filmowym. Był o rok młodszy niż ja. Jego ostatni wpis na Twitterze: "W oblężonym libijskim mieście Misrata, masowo ostrzeliwanym przez siły Kaddafiego. Ani śladu NATO". Przeklęte wojny ! Może po tej tragedii świat zrobi porządek z dyktatorem Kadafi ?
No szkoda gości. Jakiś czas temu oglądałem dokument "Wojna Restrepo" który współtworzył Hetherington. Tym razem podeszli blisko, za blisko...
jahjah1986
22-04-2011, 11:28
Przeklęte wojny ! Może po tej tragedii świat zrobi porządek z dyktatorem Kadafi ?
Może świat nie będzie jednak taki kretyński i nie wywoła kolejnej wojny pod pretekstem "wojny o pokój" i nie będzie się wtykał wszędzie tam gdzie ciągną go polityczne interesy.....
PEACE
Może świat nie będzie jednak taki kretyński i nie wywoła kolejnej wojny pod pretekstem "wojny o pokój" i nie będzie się wtykał wszędzie tam gdzie ciągną go polityczne interesy.....
PEACE
To jaką masz propozycję na rozwiązywanie problemów ludzi w krajach, gdzie zamordyzm jest na porządku dziennym a dyktatorzy robią co chcą ? Proszę bez wdawania sie w szczegóły typu: amerykanie sami podstawiają dyktatorów i mają w tym interes a potem ... To wiemy. Chodzi głównie o wpływy i pieniądze.
Szkoda chlopakow, po prostu podeszli za blisko .. taka praca, taka karma.
Kolekcjoner
23-04-2011, 16:32
To jaką masz propozycję na rozwiązywanie problemów ludzi w krajach, gdzie zamordyzm jest na porządku dziennym a dyktatorzy robią co chcą ? Proszę bez wdawania sie w szczegóły typu: amerykanie sami podstawiają dyktatorów i mają w tym interes a potem ... To wiemy. Chodzi głównie o wpływy i pieniądze.
Bardzo proszę nie kontynuować tych wątków. To nie forum społeczno-polityczne ;):cool:.
Bardzo proszę nie kontynuować tych wątków. To nie forum społeczno-polityczne ;):cool:.
Znowu pytanie bez odpowiedzi ;-) Życie jest brutalne :D