Zobacz pełną wersję : [Battle] Rajd Świdnicki
Chyba można już powiedzieć, że tradycyjnie proponuję battla. Myślę, że tydzień będzie dobrym okresem na wysłanie zdjęć. Kto wchodzi? Proponuję po trzy zdjęcia - mogą być publikowane.
też wchodzę, to będzie mój debiut na forum!!!!!!
KrzysiekRally
14-04-2011, 20:44
wchodzę :D
a można nie canonowo ? :P
akurat ostatnie moje zdjęcia na świdnickim starym aparatem :>
Nie byłeś?
nie dotarlem 2 rok z rzedu...wiem, wstyd.. ale czasem sa inne priorytety:/
a można nie canonowo ? :P
akurat ostatnie moje zdjęcia na świdnickim starym aparatem :>
Pewnie, że można.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie dotarlem 2 rok z rzedu...wiem, wstyd.. ale czasem sa inne priorytety:/
Jaki tam wstyd... Nie mogłeś i tyle ;)
Brakuje mi tu jeszcze jednej osoby... TY wiesz, że o TOBIE mówię!!! Kiedy zamykamy wysyłanie zdjęć? Proponuję piątek, 22.04.
Pewnie, że można.
Jaki tam wstyd... Nie mogłeś i tyle ;)
Brakuje mi tu jeszcze jednej osoby... TY wiesz, że o TOBIE mówię!!! Kiedy zamykamy wysyłanie zdjęć? Proponuję piątek, 22.04.
a on byl?:P
MacGyver
18-04-2011, 12:02
a on byl?:P
Nie, wcale mnie nie było i nikt mnie nie widział, a kuzi4 to już mnie nie widział zwłaszcza :-P ;-)
Nie, wcale mnie nie było i nikt mnie nie widział, a kuzi4 to już mnie nie widział zwłaszcza :-P ;-)to bylo pytanie retoryczno-ironiczne:D hehe
czekam na bajjjtla:P
Łukasz, rozumiem, że wchodzisz do bajtla?
KrzysiekRally
19-04-2011, 20:04
Swoja drogą to mało tych zdjęć można przesyłać :(
Oj tam, oj tam... trzy to mało? Ja lubię battle 1 na 1 (dwóch uczestników po jednym zdjęciu).
MacGyver
22-04-2011, 09:18
Łukasz, rozumiem, że wchodzisz do bajtla?
Jak termin do dzisiaj to niestety muszę odpuścić. Wcześnie rano jadę na Luzicke Hory a na wieczór mam jeszcze sporo innej roboty :-)
to jak z tym battle ? tylko ze fotki doiero jutro moge dac ..
Rozmawiałem dzisiaj z MacGyverem - do czwartku możesz spokojnie zdjęcia dosłać.
Zdjęcia powysyłane Panowie?
Aaaa, to jest prawidłowe pytanie. Niebawem mówią, niebawem... mam nadzieję ;)
jak to bylo?
nadzieja matka glupcow?
.
.
.
.
ale jak kazda mama, kocha swoje dzieci wiec wszystko bedzie ok:D
heheh
MacGyver
05-05-2011, 10:25
Dzisiaj wieczorem wystawię, akurat zdążymy z zakończeniem ankiety przed startem Mazowieckiego ;-)
yakuza144
05-05-2011, 13:36
Kto się wybiera na mazowiecki? :)
Z mazowieckiego też można battle zrobić
gdyby ktoś z okolic wałbrzycha jechał to odpłatnie mógłbym się zabrać, bo tak to nie chce mi się samemu włuczyć pociągiem, czy w ostatecznosci autobusem.
a tak to za miesiąc karkonoski to juz bliziutko :>
MacGyver
05-05-2011, 17:30
Ja będę jechał (na 99%). Wypad jednodniowy, czyli "hardcore" jak by powiedziała młodzież. No ale skoro rok temu dało radę zrobić tak Warmiński to z Mazowieckim powinno być jeszcze łatwiej, bo to ponad 100 km bliżej :-)
yakuza144
05-05-2011, 22:41
Jednodniowy??? To o której zamierzasz wstać?!? Rajd zaczyna się o 8:00 ;)
Ja prawdopodobnie jadę dzień wcześniej na nocleg.
Wieczór już wybił :)
no MacGyver jesteś hardcorem ;)
rozumiem że wyjeżdzasz jeszcze w piątek?
i ja chętnie bym sie wybrał, mam znacznie mniej niż Wy więc żal nie być.
MacGyver
06-05-2011, 10:41
No i znów nie dałem rady :-( Niniejszym spalam się ze wstydu ;-)
Co do wyjazdu to nie jest aż tak źle, wystarczy wyjechać koło 2:30 :-)
no to jak, ktoś jeszcze inny sie wybiera?
może by się umówić gdzieś w okolicach rano i razem się przemieszczać z OSa na OS (pewnie na 5 aut bo znająć życie kazdy z innej 'parafii' dojedzie:) ) zawsze to raźniej a i coś się nauczyć można od siebie ;)
yakuza144
06-05-2011, 12:36
Ty jesteś z Warszawy? Bo ja nie mam jeszcze prawka więc prawdopodonie musiałbym jechać albo autobusem albo z ojcem, a wiadomo że jak z ojcem to z ojcem ;)
z wawy ale w ck bede w piątek w nocy i jeszcze nie wiem kurza twarz czy bede wracać wo stolycy i stamtąd rano sie tłuc czy zostanę i pojadę z kielc. w sumie droga prawie ta sama...
a jedzie ktos sie bawic w pstrykanie do lublina na drifcik?
KrzysiekRally
07-05-2011, 10:51
a jedzie ktos sie bawic w pstrykanie do lublina na drifcik?
Pojechał bym z chęcią, ale daleko z Wrocławia mam...
panowie gdzie ten "batl" ?:?
A skąd my mamy wiedzieć? :-/ Zapewne Łukasz ma ważniejsze sprawy, ale na 100% go wystawi. Co się odwlecze, to nie uciecze... :)
MacGyver
09-05-2011, 09:19
Przepraszam jeszcze raz, nazbierało mi się kilka innych rzeczy, dzisiaj wystawię na 100%.
btw. na niskie łąki ktoś jedzie w ten weekend?
KrzysiekRally
09-05-2011, 18:31
Ja jadę ;)
MacGyver
10-05-2011, 13:55
Zapraszam do głosowania :arrow: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=75749
Jak na złość gdy przygotowałem sobie w nocy ankietkę w notatniku to zastrajkował mi internet :-(
A Niskie odpuszczam, gdybym po powrocie, w środku nocy, z Mazowieckiego oświadczył rano żonie że jadę focić następne samochody to by mnie chyba oskalpowała ;-)
mały głód
11-05-2011, 10:14
bardzo mało profesjonalne zachowanie pilota przy dzwonie
zaraz moze nie mieć palców
Wydaje mi się, chciał się złapać klatki - czyli profesjonalnie. A że słupek jest bardzo blisko (w Clio chyba nawet zespawany z klatką) to złapał się tak jak się złapał. Pamiętaj, że to sa ułamki sekund...
mały głód
11-05-2011, 22:05
Wydaje mi się, chciał się złapać klatki -...
a co chciał tym uzyskać ? :mrgreen:
prawidłowe ułożenie rąk przy dzwonie pokazuje nam Colin - patrz na ujęcie z kamery z deski w prawym rogu - od 28 sek
http://www.youtube.com/watch?v=kEWS7dltaSs
oj już tak najlepsze.
pasy trzymają, ale jednak odruch jest jakoby miało by się wypaść, więc trzymanie za klatkę to nie jest wcale zła pozycja.
wydawalo by sie ze masz racje.. i powinno sie rece trzyma przy sobie w takim wypadku
ale malo widzialem w polsce onboardow z dzwonow gdzie chlopaki by sie nie baly i nie
blokowaly rekami o cokolwiek... jak dla mnie odruch bezwarunkowy (choc oczywiscie do
nauczenia sie, "wytresowania")
MacGyver
12-05-2011, 10:19
Kierownik ma kółko, którego zazwyczaj trzyma się do końca, pilot jest w gorszej sytuacji a w tym wypadku to już zwłaszcza, drzwi się otworzyły i złapanie się czegokolwiek było odruchem jak najbardziej naturalnym.
KrzysiekRally
12-05-2011, 16:52
Ale trzymanie kierownicy do samego końca nie jest najrozsądniejsze.
mały głód
12-05-2011, 16:56
a w tym wypadku to już zwłaszcza, drzwi się otworzyły i złapanie się czegokolwiek było odruchem jak najbardziej naturalnym.
moze i jest odruchowe
ale to nie jest dobry odruch
jeszcze jedna rolka i 4 paluchy zostałyby na górnej patelni przed walimiem
MacGyver
17-05-2011, 17:25
Panowie, dzięki za battla.
Mój jest ten monotematyczny zestaw, czyli nr 2.
P.S. Szkoda że tak mało osób głosowało ale niestety tak to wygląda jeśli się na bieżąco nie podgrzewa atmosfery :-(
KrzysiekRally
17-05-2011, 18:06
A mój ten 4 czyli chyba zwycięski :oops:
Dzięki za głosy wszystkim głosującym ;)
Gratulacje :) (mój był 1)
Dzięki za bajtla - jako mój pozostał zestaw 3, ten tuż za podium ;) Krzychu, gratulacje!!!
Panowie,
wszystkie foty są fajne, ale ostatnia z zestawu 4 to killer :) wiedziałem, że ten wygra, ale głosowałem na inny.
Gratsy! :)
KrzysiekRally
19-05-2011, 21:12
Panowie,
wszystkie foty są fajne, ale ostatnia z zestawu 4 to killer :) wiedziałem, że ten wygra, ale głosowałem na inny.
Gratsy! :)
Ze względu na brak szerszego kąta wyszło jak wyszło, ale dzięki! :)