Zobacz pełną wersję : Krakowskie Warsztaty Fotograficzne
KRAKOWSKIE WARSZTATY FOTOGRAFICZNE
zapraszają na:
WARSZTATY PORTRETU
WARSZTATY MODY
WARSZTATY AKTU
WARSZTATY PEJZAŻU
WARSZTATY PRODUKTU
▪ 6 osobowe grupy
▪ samodzielna praca z modelką
▪ poczujesz się w roli fotografa jak i asystenta oświetleniowego
▪ nie musisz posiadać aparatu - mamy go dla Ciebie (Canon, Nikon)
▪ profesjonalny sprzęt studyjny Elfo (soft boxy, czasze, wrota, tubusy, beauty dish, blendy)
▪ zajęcia w studio jak i w plenerze z wykorzystaniem przenośnego źródła zasilania lamp studyjnych
▪ 16 h zegarowych zajęć w niepowtarzalnej atmosferze
informacje i zapisy
www.kwf.com.pl (http://www.kwf.com.pl)
Mam kilka pytań, najpierw do autora:
Czy będą jeszcze inne terminy, bo interesujący mnie temat fotografii portretowej ma już niestety zamkniętą listę :(, a i ten termin średnio by mi pasował, bo nie mam z kim synka zostawić, a żona na studiach :oops:
A do pozostałych forumowiczów, czy ktoś brał udział w tych warsztatach, czy są to pierwsze tego typu (na to może mi akurat odpowiedzieć autor :D)?
A ja bym sie nigdy nie zapisal na warsztaty, gdzie oprocz pieknych formulek nie ma zamieszczonych najwazniejszych informacji, czyli przede wszystkim nazwisk osob prowadzacych te zajecia. Nie ma tez zadnego portfolio ktore pokazalo by, ze za przechwałkami czego to was nauczymy, stoi solidne doswiadczenie poparte przykladami.
Tak wiec na dzien dzisiejszy odradzam takie 'cichociemne' warsztaty. A gdyby jednak byla jakas inforacja z nawziskami i galeria prac to przepraszam... ale ja sie tego nie dopatrzylem.
dokładnie za Czachą...
(Ig. Kraków)
Stąd moje pytanie, co i jak...
Zobaczymy.... może autor się wypowie...
Sergiusz
01-04-2011, 12:00
Może w końcu ktoś usłyszy mój samotny krzyk w kosmosie i przyjmie do wiadomości, że „Wydarzenia” to przedłużenie „Giełdy” z tą różnicą, że w tej ostatniej odpowiedzi na posty są zablokowane a tu świadomie nikt nie odpowiada bo i po co. Taki słup z ogłoszeniami. Ja znalazłem link do jakiejś galerii ale jak mi się ślubne otworzyło to sobie dałem spokój.
Na chwilę obecną zajęcia prowadzą:
Michał Kawecki - wykładowca ASP w Krakowie
Piotr Kuczek - grafik/fotograf
Szczegóły dotyczące prowadzących wkrótce pojawią się na naszej stronie.
Przewidujemy kolejne warsztaty portretu. O terminach będziemy informować na naszej stronie www.kwf.com.pl.
Krakowskie Warsztaty Fotograficzne to jak na razie młody projekt, mający już kilka spotkań za sobą. Postawiliśmy na zajęcia praktyczne i jak najbardziej efektywne wykorzystanie czasu. Zależy nam na tworzeniu małych grup, by dzięki temu każdy miał możliwość samodzielnej pracy w studio.
Warsztaty to chęć przekazania jak największej wiedzy za rozsądne pieniądze.
Dziękuję za info, zawsze to coś. Szkoda tylko, że tej informacji nie ma na waszej stronie, choć teraz znając nazwiska wspomnianych prowadzących połączyłem je z linkami ze strony 8-)
Może ktoś z forumowiczów, jeśli się zdecyduje na owe warsztaty pochwali się...
A może kwf przedstawi opinie użytkowników po pierwszej serii...
Czekam z niecierpliwością...