PDA

Zobacz pełną wersję : Fotograficzne wakacje:)

lukasz5DmkI
27-03-2011, 22:57
Witam.
Zbliżają się wakacje ,pewnie niektórzy z was mają ten sam problem co i ja.Czyli żona chce jechać gdzie idziej ja gdzie indziej jedno nad morze drugie w góry a w moim przypadku to Cypr i Czarnobyl.
Mam pytanie czy ktoś z was był z aparatem w Czarnobylu (Prypeć)fascynują mnie elektrownie i tamtejszy wymarły klimat.Chciał bym jakieś rady wskazówki odnośnie tamtego miejsca i przygotowania się do wyprawy.Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje i Pozdrawiam wszystkich.:razz:

Sergiusz
27-03-2011, 23:11
Sztuka kompromisu to góry nad morzem. Ćwiczę to od dziesięciu lat. Po drodze gruzów nie brakuje.

dinderi
27-03-2011, 23:45
w moim przypadku to Cypr i Czarnobyl.Niech kazde z Was jedzie tam gdzie chce, po powrocie porównacie sobie opaleniznę ;) Podejrzewam, że Twoja będzie równiejsza na całym ciele.

Mam pytanie czy ktoś z was był z aparatem w Czarnobylu (Prypeć)fascynują mnie elektrownie i tamtejszy wymarły klimat.Chciał bym jakieś rady wskazówki odnośnie tamtego miejsca i przygotowania się do wyprawy.Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje i Pozdrawiam wszystkich.:razz:
A wystarczy rozejrzec się po forum.

lukasz5DmkI
28-03-2011, 13:24
Szukałem ale nie znalazłem dlatego założyłem ten wątek

dinderi
28-03-2011, 13:31
Szukałem ale nie znalazłem Coś bujasz :) http://canon-board.info/showthread.php?t=73116&highlight=czarnobyl

szuler
28-03-2011, 13:39
no co to za żona jak nie chce jechać do czrnobyla i to najlepiej z dziećmi ;)

Kabal_Wroc
30-03-2011, 14:40
Z oglądanych fotek z Prypeci, oraz komentarzy autorów wynika, że najlepiej pojechać tam wczesną wiosną/późną jesienią. Latem wszystko zasłaniają liście. Od katastrofy upłynęło już ćwierć wieku, tam jest po prostu las.