Zobacz pełną wersję : Eos D1 Czy Warto Było
Kupiłem Eosa D1 W Dobrym Stanie Za 2600 Czy To Dobry Aparat Bo Nie Mam Istrukcji I Nie Wiem Co W Nim Jes.czy To Wadliwy Sprzet.prosze O Instrukcje,pozdrawiam.
jesli d1 to stan okreslam na cieply w porywach do goracego
A w pudełku nie było instrukcji? A chociaż ładowarka była? :)
wszystko jest ale po niemiecku..bo to loega mi w niemczech kupił ładowarka dwie barerie i reszta pierdyłek razem z instrukcją tyle tylko ze ja nie umię niemieckiego.....powiedzcie mi coś więcej o tym aparacie bo mogłem za te pieniadze miec eos 350 d i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem wybierajac te 1..
Sądząc po "fachowości" wypowiedzi mogłes jednak kupić 350-tke
Jedyna tylko urwie ci szyje a i tak nie wykorzystasz tego co oferuje
Sądząc po "fachowości" wypowiedzi mogłes jednak kupić 350-tke...
Całkiem serio: jeszcze lepiej 300D, bo mozna do niego wgrać PL Menu.
Sądząc po "fachowości" wypowiedzi mogłeś jednak kupić 350-tke
Po tym w jaki sposób pisze i jak głupie zadaje pytania i to że żyje w XXI wieku nie znając adresu google.pl albo chociażby canon.pl, Ja bym mu proponował żeby został przy tym aparacie który ma w komórce.
prosze O Instrukcje
oddaj go z powrotem koledze
lolek - nie robisz sobie jaj tak przypadkiem ? :>
Na jednym forum był taki jajcarz i zrobił topic "co to są szumy" na 50 postów.
w razie jakbys pytal powarznie to
1 Nie robie jedynka. W pierwszej wersji naet nie miałem jej w ręce
2 Robie 300 D
3 zasada działania tego co na kółku ( Av, Tv, M - itp ) jest taka sama dla wszystkich cannów więc ściąg sobie jakąkolwiek to dowiesz się choć troche.
4 To stary model. Będzie cięzko znaleść kogoś kto go używa
lolek - nie robisz sobie jaj tak przypadkiem ? :>
Ja uważam, ze tak. Że sobie robi.
1 Nie robie jedynka. W pierwszej wersji naet nie miałem jej w ręce
Chyba żadnej jedynki nie miałeś -> patrz pkt 3
2 Robie 300 D
To może być prawda, choć mam pewne wątpliwości jak pięciolatek sobie z tym radzi? ;-) Gdybyś napisał 350D to bym nie wątpił ;-):mrgreen:
3 zasada działania tego co na kółku ( Av, Tv, M - itp ) jest taka sama dla wszystkich cannów
Tyle tylko, że... jedynki nie mają kółka:mrgreen:
http://www.dpreview.com/reviews/CanonEOS1D/Images/topcontrols-left.jpg
http://www.dpreview.com/reviews/CanonEOS1D/Images/topcontrols-right.jpg
4 To stary model. Będzie cięzko znaleść kogoś kto go używa
Bez przesady.
lolek: zdoluje Cie jeszcze bardziej: kupiles swietny kombajn dla fotoreportera... tyle ze sprzed kilku lat ;-) Tylko 4MPix, do tego szumiace (matryca CCD), nie kreci filmow, nie ma podgladu live na LCD, dosc wolna (nawet w porownaniu z dzisiejszymi kompaktami) operacja na menu itp., ciezki jak cholera, stare baterie NiMh (nie LiIo) itp. itd. Chyba troche przeplaciles... za ta cene 350 robi o wieeele lepsze fotki. Jesli koniecznie chcesz drazyc temat to:
http://consumer.usa.canon.com/
W listach z prawej strony wybierz: "EOS (SLR) Camera Systems", "Digital EOS Cameras", "EOS-1D"
W ramce "downloads" wybierz "Product/Software Manuals"
W nowym okienku bedzie link do instrukcji po angielsku
Instrukcji po polsku w sieci nie ma.
qb erfmgl: avr xnezvp, cbqchfmpmnz ;-)
lolek przeczytaj to http://canon-board.info/showthread.php?t=6966
może ułatwic komunikacje
Dyskusja o ortografii i językach wycięta tu: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=7488
dzięki Muflon.. Nie Martwi Mnie To Bo Już Zapłaciłem ,więc Tylko Go Mam I Już Tak Zostanie..pozdro.
na moim pisze eos 1ds.i gość mówił że ma rok..może mnie oszukał.
no to jak 1ds to było warto tymbardziej.
Tylko hmm... jakoś tak bardzo tanio... za tanio....
na moim pisze eos 1ds
ty lolek a ile chcesz za niego :mrgreen:
"Uprzejmosci" mozecie wymieniac na PM, a nie na forum...
nie wiem co z nim będzie porobie pare zdjęć i wtedy pomyśle nad tym co mi muflon mówił może sprzedam albo zamienie z kimś na 350d.
tonyfoto
21-12-2005, 16:37
a teraz na PW sypią się propozycje zamiany 350d na 1ds :D:D:D:D:D hahahahaha
fatalny aparat kupiles. dales ponad dwa kola, a toto nawet nie moze jako kamerka internetowa pracowac. badziew jakis kupiles.
no i posłuchałem muflona pozbyłem się tego aparatu bo rzeczywiście był ciężkii nie poręczny,sprzedałem dziś ,udało mi się za niego wziąć tyle co dałem .gość chyba się połakomił jak ja na wygląd a nie wszystko co duże to dobre i tak eos 1ds znalazł kogoś kto go będzie dzwigał,,hehe a ja poszukam tej 350...
Ostatnio na forum strasznie dziwne wątki czytam ...
Robson01
22-12-2005, 01:08
Ostatnio na forum strasznie dziwne wątki czytam ...
Ewentualnie "dziwni" forumowicze je piszą
Robert P.
22-12-2005, 07:56
Przeciez to jest ewidetna prowokacja.
Przeciez to jest ewidetna prowaokacja.
I to bardzo prymitywna. Już w #5 poście zidentyfikowałem tego trolla, ale zostało to wycięte i zrobiła się z tego mało sensowna dyskusja o ortografii itp.
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=7488
Wskazując na jego nieudolność językową chciałem tylko dać co bardziej inteligentnym forumowiczom do zrozumienia, że 1D(s) w rękach praktycznie rzecz biorąc analfabety to sprawa tak mało prawdopodobna, że bez większego ryzyka można stwierdzić, iż osobnik ów ewidentnie trolluje.
No jak bum cyk cyk, sprawdzilem nawet czy IP sie nie pokrywa z ktoryms z forumowiczow :)
zapewne kolejny tomcio yntelygent.
Ej, no ale darujcie sobie juz takie komentarze...
Ej, no ale darujcie sobie juz takie komentarze...
ale to do mnie ?
sam padłeś ostatnio ofiarą mega chamskiego zachowania na forum, które można by było wcześniej ukrócić, gdybyśmy wymagali od nowych użytkowników stosowania podstawowych zasad korzystania z forum. Facet jest nowiuteńki, zapuszcza ewidentnego flama, trolluje, plącze się w zeznaniach - a my pełna kulturka :-o A wystarczyło zadać jedno bardzo konkretne pytanie z takich, które wymagają choćby potrzymania sprzętu w ręce, aby poprawnie odpowiedzieć.
ale to do mnie ?
Nie tylko, tak ogólnie. Było, mineło, można olać, zapomnieć, ignorować.
sam padłeś ostatnio ofiarą mega chamskiego zachowania na forumNo właśnie.. i co z tego? Olać, zapomnieć, ignorować, w najgorszym wypadku banować (po cichu, nie zaśmiecając forum!). A nie dokarmiać, bo nigdy nie zdechnie - to moja dewiza :)
Pszczola
22-12-2005, 16:40
Czy na prawde trzeba ciagnac ten watek. Temat zostal chyba wyczerpany. Moze warto rozwazyc jego zamkniecie?
Fakt, tu się już raczej nic konstruktywnego nie urodzi. Pstryk :!: