Zobacz pełną wersję : Identyfikatory - II tura - ZAKOŃCZONA
Zapisuję chętnych na drugą turę identyfikatorów. Zainteresowanych proszę aby przysyłać zgłoszenia tylko i wyłącznie jako prywatne wiadomości. Wzór wysyłanej PW:
Forumowy ID
Nick
Imię i Nazwisko
ul. Nazwa ulicy 00/00
00-000 Miejscowość
liczba zamawianych ID
---------------------------
Dane proszę wpisywac w podanej wyżej kolejności wstawiając w odpowiednie pozycje swoje dane. Numer ID można odczytać klikając w nazwę swojego Nicku na forum. W adresie podany jest numer (np. http://canon-board.info/member.php?u=2436 czyli ID ma numer 2436).
Identyfikatory są drukowane na kartach plastikowych formatu karty kredytowej i sprzedawane są razem z łańcuszkiem:
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://img207.imageshack.us/img207/3208/identyfikatoruaclancuszek4fa.jpg)
a na forumowej smyczy wygladają tak:
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://img229.imageshack.us/img229/8451/identyfikatoruacsmycz2vb.jpg)
Warianty i ceny:
1 ID + 1 łańcuszek = 14.00 zł
1 ID + 2 łańcuszki = 15.60 zł
2 ID + 1 łańcuszek = 24.00 zł
2 ID + 2 łańcuszki = 25.60 zł
3 ID + 1 łańcuszek = 34.00 zł
3 ID + 2 łańcuszki = 35.60 zł
Ceny uwzględniają wysyłkę listem zwykłym w kopercie z bąbelkami.
Do priorytetu trzeba dopłacić 1 zł, a do poleconego 2.50 zł lub do poleconego priorytetu 3.50 zł ;).
Sumę zamówienia można szybko policzyć tutaj (http://www.diodak.wha.la/id/).
Należy sobie dodać cenę wybranego wariantu oraz formy przesyłki i dokładną kwotę przelać na konto (dane poniżej). Na podstawie kwoty bede rozszyfrowywał kto ile ma dostać identyfikatorów, ile do nich łańcuszków i jaką formę przesyłki wybrał. Jeśli ktoś nie deklarował przy zamawianiu np. priorytetu to wpłacając teraz zwiększoną kwotę o nową formę wysyłki, taką przesyłkę otrzyma. Podane w tytule przelewu swojego nick'a znacznie ułatwi mi pracę ;).
Dane do przelewu:
Bank Pekao S.A.
I o. w Stalowej Woli
numer rachunku: 49 1240 2799 1111 0000 3846 9688
Łukasz Walec
Al. Jana Pawła II 22/73
37-450 Stalowa Wola
Nie odpowiadam:
- za opóźnienia w realizacji zlecenia przez drukarnię,
- za jakość usług Poczty Polskiej ;).
Aktualnie jest zamówionych 15 identyfikatorów.
Aktualnie jest zamówionych 15 identyfikatorów.
16 :)
18... po ilu bedzie realizacja? :)
ja poproszę 1 priorytetem (z 1 tury niestety nie dotarły), Diodak masz jeszcze moje dane czy mam Ci przysłać jeszcze raz?
Ja wyslałem Diodakowi na priva zamówienie, bo też nie wierze, że I turowy dotrze
yogi-bear
18-12-2005, 14:15
ok.. poszło zamowienie na priva :) dołączam się do pytania.. ile chętnych musi się nazbierać zeby tura ruszyła?
to ja też 1 sztukę zamówiłam:)
Zamówionych musi być conajmniej 101 sztuk ;) bo od 101 w górę jest taka cena jak wcześniej, ale nie powinno być problemu z zebraniem tej setki. W tej chwili jest zamówionych 36 sztuk - szybko idzie ;).
Pieniążki zacznę zbierać jak zbliżymy się do liczby 100 i wtedy podam numer konta. Narazie zbieram same zgłoszenia. Dodałem też informację, że za list polecony (bo parę osób pytało) trzeba doliczyć do wybranej opcji kwotę 2.50 zł.
Ja też zamówiłem jedną sztukę
czyli 37, a nie minela nawet doba :D
robsonikus
18-12-2005, 23:14
nie wiecie czy smycze canona sa nadal w sprzedazy?
Michal-Czuba
19-12-2005, 01:43
+1, zaraz przesyłam dane na priv :)
Coronado
19-12-2005, 05:19
nie wiecie czy smycze canona sa nadal w sprzedazy?
Odpisalem Ci juz na mejla.
Pozdrawiam
Coronado
Aktualny stan: 45 sztuk
Zastanawiam się, czy nie zrobić od razu akcji z legitkami (pracuję nad tym) i potem wysyłać jako jedną przesyłkę oszczędzając koszty. Wszystko znowu zależy ilu będzie chętnych na te legitki :D.
A przypadkiem do legitymacji nie trzeba troche wiecej niz same dane osobowe? Ja bylbym za tym zeby legitymacja znaczyla cos wiecej niz "kartka rozdawana wszystkim ktorzy poprosza".
Silent Planet
19-12-2005, 13:11
Najpierw to trzeba zrobić coś, na co te legitka była by uzasadniona.
Bo legitkę "od tak" to każdy sobie zrobi w domu jaką chce.
W czwartej klasie w podstawówce każdy chłopak ze szkoły miał "legitymację policyjną" - na topie byli "policjanci z miami"...
Aktualny stan: 45 sztuk
Zastanawiam się, czy nie zrobić od razu akcji z legitkami (pracuję nad tym) i potem wysyłać jako jedną przesyłkę oszczędzając koszty. Wszystko znowu zależy ilu będzie chętnych na te legitki :D.
No to ja tez... czyli jest juz 46 sztuk
Roger
Najpierw to trzeba zrobić coś, na co te legitka była by uzasadniona.
Bo legitkę "od tak" to każdy sobie zrobi w domu jaką chce.
W czwartej klasie w podstawówce każdy chłopak ze szkoły miał "legitymację policyjną" - na topie byli "policjanci z miami"...
dokladnie, najpierw zrobmy ze dwa wydania gazetki, kwartalnika a pozniej pogadamy o legitkach w watku o legitkach... pamietajcie ze na legitymacji prasowej musi byc podpis redaktora naczelnego, ktory prawnie bedzie odpowiadal za dzialania swoich fotoreporterow :-)
Riccardo
19-12-2005, 14:04
No to ja tez... czyli jest juz 46 sztuk
+ 2 dla mnie :)
Il fuoco
19-12-2005, 15:27
plus jeden dla mnie czyli 49 sztuk
a jak Was zaskocze - moja dziewczyna tez chce ;P dzis sie zarejestuje i sobie zamowi :D
a jak Was zaskocze - moja dziewczyna tez chce ;P dzis sie zarejestuje i sobie zamowi :D
Hehehehe, moja to samo, tak jej sie spodobaly te identyfikatory....
Coronado
19-12-2005, 22:57
Wlasnie dotarly do mnie identyfikatory z poprzedniej edysji - sa naprawde fajnie wykonane i polecam wszystkim ktorzy chca zamowic sobie w drugiej turze (sam jednego chetnego mam, ktory pewnie wkrotce zamowi).
Jezeli ktos chce jeszcze takie smyczki jak w pierwszym poscie tego watku to jeszcze zostalo kilka i mozna u mnie zamawiac. Podejrzewam, ze skoncza sie do tygodnia, najdalej 10 dni.
Pozdrawiam
Coronado
Wlasnie dotarly do mnie identyfikatory z poprzedniej edysji
Dopiero? ;) to może do pozostałych czekających jeszcze te kopertki się doczołgają ;).
Aktualny stan zamówionych ID to 54.
Coronado
20-12-2005, 00:00
Dopiero? ;) to może do pozostałych czekających jeszcze te kopertki się doczołgają ;).
Identyfikatory na adres jaki Ty wyslales w PL doszly bardzo szybko tylko pozniej znajomi do mnie wysylali pake ale czekalem az smycze beda - dlatego tak dlugo.
Pozdrawiam
Coronado
i dla mnie jeden, czyli 55
i dla mnie jeden, czyli 56
robsonikus
20-12-2005, 15:20
Ja tez jedna sztuke poprosze zaraz dane ida na priv:)
Pozdrawiam
czy aby dostać smycz też należy wysłać PM z identycznymi danymi ??
czy aby dostać smycz też należy wysłać PM z identycznymi danymi ??
Smycze to nie ten wątek.. na PS ale do Coronado o ile jeszcze mu coś zostało..
Coronado pisał, że jeszcze mu pare sztuk zostało więc warto się pospieszyć ;).
Aktualny stan zamówionych ID to 64.
Coronado
21-12-2005, 18:23
Z przykroscia zawiadamiam, ze caly naklad smyczek forumowych juz zostal sprzedany.
Pozdrawiam
Coronado
Mam problem - skasowała mi się wiadomość od forumowicza który dzisiaj napisał mi PW z informacją, aby ID podesłać poleconym. Proszę osobę, która dzisiaj (środa) napisala tą PW (w odpowiedzi na moją wiadomość) aby napisała ją ponownie.
Aktualny stan zamówionych ID to 66 sztuk.
Doszło kolejne zamówienie :-)
Doszło kolejne zamówienie :-)
No to dojdzie jeszcze moje :) .
To i ja się chętnie dołącze! To już chyba 71 bedzie... ;)
Z przykroscia zawiadamiam, ze caly naklad smyczek forumowych juz zostal sprzedany.
Pozdrawiam
Coronado
Jest planowana nowa akcja ze smyczami?
Coronado
24-12-2005, 06:57
Jest planowana nowa akcja ze smyczami?
Zeby byla kolejna tura to trzeba zamowic 200 sztuk znowu. Nie sadze zeby teraz sie tyle uzbieralo.
Pozdrawiam
Coronado
Aktualny stan zamówionych ID to 74. Jeszcze 27 sztuk do końca i coś wolno idzie, a potem w ostatniej chwili będzie "ja też, ja też" ;).
a ja do dnia dzisiejszego nie dostalem ID z pierwszej tury...ma Pan Panie Diodak cos na swoje wytlumaczenie, co?
a ja do dnia dzisiejszego nie dostalem ID z pierwszej tury...ma Pan Panie Diodak cos na swoje wytlumaczenie, co?
o winie Diodaka, a raczej jej braku juz bylo...
yogi-bear
25-12-2005, 03:10
robson: kij w mrowisko :|
Il fuoco
25-12-2005, 03:13
tylko nie zaczynajcie znowu!!
Zamówiłem 3 sztuki więc jeszcze 24 do końca.
Biorę 1. Czyli do końca 23 sztuki.
PiotrekS
25-12-2005, 16:13
ja tez prosze o jeden ;]
i spiesze wyslac dane:)
robson: kij w mrowisko :|
jaki kij w mrowisko? zaplacilem na samym poczatku i do dnia dzisiejszego nie dostalem zadnej przesylki...
jaki kij w mrowisko? zaplacilem na samym poczatku i do dnia dzisiejszego nie dostalem zadnej przesylki...
Chodzi o to ze juz byla o tym dyskusja, Diodak nie opowiada za to ze paczka nie zostala dostarczona przez Poczte Polska...
nie jesteś sam :(
bedziecie teraz wyrzucac zale? jesli jestescie az tak rozczarowani praca Diodaka i czujecie sie pokrzywdzeni, to nie musicie sie w to bawic i na wlasna reke organizowac takie zabawki :roll:
bedziecie teraz wyrzucac zale? jesli jestescie az tak rozczarowani praca Diodaka i czujecie sie pokrzywdzeni, to nie musicie sie w to bawic i na wlasna reke organizowac takie zabawki :roll:
Czy ja coś napisałem na Diodaka? stwierdziłem tylko fakt, że nie otrzymałem identyfikatorów z I tury.
Dlatego w II turze poprosiłem o LIST POLECONY!
tak to wyglada i juz.
teraz chyba wiekszosc zechce polecone ze wzgledu na to, co Was spotkalo...
Napiszę jeszcze raz (chyba dodam sobie to do stopki) że wysłałem do wszystkich, którzy zamówili i zapłacili... w takich samych kopertach, z takimi samymi znaczkami i w takim samym czasie ;). Jeśli list nie dotarł to powodów może być wiele (np. ciekawość listonoszki na poczcie, albo niezdarny listonosz) ale fakt jest taki że nie odpowiadam za dostarczenie przesyłki - panowie nie do mnie pytania i uwagi. Uzgadnialiśmy formę przesyłki i padło na list zwykły. Jeśli do kogoś ID nie dostarło to jest mi naprawdę przykro :( ale nic na to nie mogę poradzić - ze swojej strony zadbałem o to żeby było OK. Pozostaje przeboleć stratę, zamówić ID w drugiej turze, i zapłacić za list polecony albo... całkiem zrezygnować z ID.
no coz... nauczka jest taka, zeby nie brac udzialu w zadych "przedsiewzieciach forumowych"...
Pszczola
26-12-2005, 20:56
no coz... nauczka jest taka, zeby nie brac udzialu w zadych "przedsiewzieciach forumowych"...
Robson, przeciez wielu forumowiczow jest zadowolonych. Mi takze jest przykro, ze w gronie tych zadowolonych sie nie znalazles. Ale uogolnienie jest chyba za duze tym razem.
Aktualny stan zamówionych ID to 85... do końca zostało 16 ;).
digi-tech.pl
27-12-2005, 10:34
Ja równieża zamówiłem- aktualny stan zamówień to 86szt. (15 do końca)
również zamówiłem 87szt. (14 do końca)
Robson, przeciez wielu forumowiczow jest zadowolonych. Mi takze jest przykro, ze w gronie tych zadowolonych sie nie znalazles. Ale uogolnienie jest chyba za duze tym razem.
Ja mowie tylko o sobie. Nie zamierzam nikogo odwodzic od checi posiadania forumowego ID, smyczy, legitki, szeleke czy czego jeszcze dusza zapragnie:)
Po prostu ja juz w nic nie wchodze... Tak jak mmsza.
Aktualny stan zamówionych ID to 85... do końca zostało 16 ;).
Super :) Jak mozesz informujac o wysylce podaj koszty wysylki poleconej i zwyklej by kazdy widzial co i jak :)
Super :) Jak mozesz informujac o wysylce podaj koszty wysylki poleconej i zwyklej by kazdy widzial co i jak :)
http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
wczoraj tj 26.12 zamówiłem na priva 2 szt., mam nadzieję, że się jesze załapię. :-D
O kosztach przesyłek poleconych i priorytetowych pisze na początku tego tematu :D.
O kosztach przesyłek poleconych i priorytetowych pisze na początku tego tematu :D.
Ile jeszcze brakuje ? ;)
z tego co wyczytalem w watku o plastikach I tury, to jest juz ponad 90... :D zglaszajcie sie, no !:D
antosik9525
05-01-2006, 13:32
do kiedy można zamawiać ??
az Diodak powie,ze koniec zapisow ;)
Gdzie znajduje się Forumowy ID ? Bo ja nie wiem ... :P
Gdzie znajduje się Forumowy ID ? Bo ja nie wiem ... :P
na 1 stronie watku masz zdjecie i instrukcje jak zamowic.
na 1 stronie watku masz zdjecie i instrukcje jak zamowic.
Ok moje ID to 2667 .. ale wy macie jeszcze jakieś CB przed tym co to oznacza ? :]
Riccardo
05-01-2006, 23:05
Ok moje ID to 2667 .. ale wy macie jeszcze jakieś CB przed tym co to oznacza ? :]
CB to takie krotkofalowki ;)
CB to takie krotkofalowki ;)
Hehehe <lol2> Już wiem co to CB :D:D CanonBoard :]
pantomas
05-01-2006, 23:42
dla mnie też jeden
KuchateK
06-01-2006, 00:10
CB dorzuca fabryka do XXXXX przy drukowaniu.
Piotr N.
06-01-2006, 15:54
Witam wszystkich. Pierwszy post i zamowienie. +1 szt dla mnie.
Michal-Czuba
06-01-2006, 17:05
Hmm ile to juz? ;) Bo sie nie moge doczekac ;)
Mariuszos
06-01-2006, 23:21
Skoro mamy taki wersal,to i ja poproszę:
+1
:)
Kurcze, chyba sie skusze. Rydzyk fizyk, raz kozie smierc ;) Ale jednak poleconym poprosze :D
za momencik wysylam dane,
pozdro!
Diodak mam nadzieje ze moje zamówienie doszło :> Ile jeszcze osób potrzeba :D:D
merciful
07-01-2006, 00:20
1 sztuka więcej. Ciekawe który jestem :) Poszło na priva
dominpok
07-01-2006, 04:46
1 sztuka więcej. Poszło na priva
czy ktoś to liczy
8-)
+2.
pozdrawiam przy okazji wszystkich po b. długim okresie nieobecności...
Michal-Czuba
07-01-2006, 12:07
Hmm z tego wątku wynika, że chyba jeszcze ze 4 do końca ;) a może to już? ;)
Czy kazdy dostanie potwierdzenie na priva, ze doszly jego dane?
Juz sie nie moge doczekac tego ID:)
to nie tak szybko, jak sie wydaje ;) zobaczymy ile w drukarni zejdzie.
w I turze wiele osob obwinialo Diodaka za opoznienia drukarni ;)
Mr_Black
09-01-2006, 00:07
Uff, tym razem nie zaspałem :mrgreen:
+1 dla mnie, czyżby tylko 3 zostały do ruszenia z produkcją?
+2
I chyba jest juz minimum potrzebne do uruchomienia produkcji.
problem w tym,ze Diodak milczy ;) to pewnie przez sesje :D
JArek Durbas
09-01-2006, 00:40
ja dzisiaj :)
Miałem kilka pilnych spraw poza klawiaturą dlatego nie zaglądałem. Natomiast po powrocie zaskoczyła mnie liczba PW ;).
UWAGA
Mam zapisane 110 sztuk, więc zaczynam zbierać pieniądze. Do czasu zebrania całej sumy można się jeszcze zapisywać jednocześnie dokonująć odpowiedniej wpłaty. Pomyliłem się przy wyliczaniu ceny łańcuszków - są one o 10gr droższe niż wcześniej podałem.
Uaktualniony cennik i dane do przelewu znajdują się już w pierwszym wątku tego tematu (http://canon-board.info/showthread.php?p=113373#post113373).
Sumę zamówienia można szybko policzyć tutaj (http://www.diodak.wha.la/id/) ;).
UWAGA
Pieniądze przelane :D
Zapłacone!
I teraz posypie sie 100 wiadomosci z trescia "zaplacone"..
Dobrze ze to nie grupa newsowa, bo moj modem by sie zapocil..
===
ED.:
chuckyy; moze moja wiadomosc powstrzyma kilknascie kolejnych 'zaplacone'.
Czy wnosi cos sensownego do dyskusji? To zalezy od Ciebie.
Nie widze sensu informowania wszystkich ze 'zaplacono'.
Do tego wymyslono fajna sprawe jaka jest PW.
Nie prowokuj. Nawet jesli moja wiadomosc odebrales jako krytyke.
Takie jest moje zdanie.
Chcesz o tym pogadac - zapraszam na PW.
===
Pozdrawiam,
Parteq
Tomasz Golinski
09-01-2006, 18:20
Parteq ma rację i proszę nie trollować. Posty typu zapłacone będą cięte.
To jaką mam przelać kwotę jeśli zamawiam identyfikator z łańcuszkiem czyli wychodziło by 14zł ale wspominaliście coś o 10gr ... Hmmmmm?
Wszyscy którzy wysłali swoje dane na pewno są zapisani - nie wysyłam potwierdzeń ;).
To jaką mam przelać kwotę jeśli zamawiam identyfikator z łańcuszkiem czyli wychodziło by 14zł ale wspominaliście coś o 10gr ... Hmmmmm?
Uaktualniony cennik i dane do przelewu znajdują się w pierwszym wątku tego tematu (http://canon-board.info/showthread.php?p=113373#post113373).
Sumę zamówienia można szybko policzyć tutaj (http://www.diodak.wha.la/id/) ;).
Diodak ile masz już przelewów ?
to jeszcze dla mnie 1 szt
razem 111? szt?
PIENIĄDZE POWINNY BYĆ DZIŚ.
yogi-bear
10-01-2006, 00:12
kami74: moze ja sie nie znam ale zanim banki zrealizują przelewy to minie przynajmniej dzień :)
Stan wpłat będę sprawdzał na weekendach bo wtedy przelewy nie są realizowane i można hurtowo sprawdzić wpłaty - nie chciałym przegapić czyjegoś przelewu ;). Przypominam, że do czasu zebrania całej kwoty można jeszcze dodawać/modyfikować zamówienia.
kami74: moze ja sie nie znam ale zanim banki zrealizują przelewy to minie przynajmniej dzień :)
to się nie znasz, hehe
dominpok
12-01-2006, 01:15
Mam pytanie czy jak chcę poleconym to czy wystarczy że wyślę odpowiednią kwotę czy muszę dać znać na PW
Wystarczy że wpłacisz odpowiednią kwotę a ja już dojdę później o co Ci chodziło ;)
Się też dopisuję i wysyłam :)
grregorry1
12-01-2006, 21:39
Tez chce plakietke ale czy jescze sa ??? Jesli tak to zamawiam.
Cały czas można zamawiać (zbieranie wpłat potrwa jeszcze przynajmniej tydzień). Zachęcam brać po dwie sztuki bo jak się jeden zniszczy to nie będzie trzeba zamawiać po raz drugi ;).
zamówienie złożone, pieniążki lecą jutro :) szkoda że smyczy już nie ma :(
stilleto
13-01-2006, 00:17
a ja poprosze kolejne 2
SdoubleU
15-01-2006, 21:33
czy jescze przyjmujesz zamowienia??
SdoubleU
15-01-2006, 22:06
Kiedy można się spodziewać przesyłki??
czy jescze przyjmujesz zamowienia??
Napisal juz.
12-01-2006 21:08
Cały czas można zamawiać (zbieranie wpłat potrwa jeszcze przynajmniej tydzień).
Kiedy można się spodziewać przesyłki??
Jak zostana zebrane wszystkie pieniadze, a drukarnia wydrukuje, potem Diodak zacznie rozsylac.
Wydaje mi sie to oczywiste.
Dobra weekend minął. Jak tam Diodak z wpłatami ? Bardzo sie ludzie ociągają ?
Dobra weekend minął. Jak tam Diodak z wpłatami ? Bardzo sie ludzie ociągają ?
Do wczoraj na koncie miałem wpłaty od 36 osób (na 90 które zamówiły) więc raptem 1/3 ;).
Licząc, że jeszcze 2 tygodnie będą spływały pieniądze, a mi się właśnie zaczeła sesja :-x to tydzień zajmie mi przygotowanie zamówienia a potem drukarnia będzie potrzebowała 2-3 tygodnie to myślę, że najbliższym realnym terminem kiedy zostaną rozesłane plakietki to będzie końcówka lutego - chyba, że będzie komplet wpłat w tym tygodniu to oczywiście na weekendzie wysyłam zamówienie.
Hej Panie i Panowie. No czemu sie ociągacie :evil: Przez takie maruderstwo bedziemy wszyscy czekać i czekac. Co to jest puścić przelew ? 5 minut ??? Nawet nie. Mam mały apel do wszystkich którzy zamówili, żeby wpłacili pieniążki do konca tygodnia dla wspólnego dobra :) He, he ale zabrzmiało :mrgreen:
Mam mały apel do wszystkich którzy zamówili, żeby wpłacili pieniążki do konca tygodnia dla wspólnego dobra :) He, he ale zabrzmiało :mrgreen:
niczym grozny wozny :D:D:D
tez chce i do kogo mam wysyłac dane i kase ..?
tez chce i do kogo mam wysyłac dane i kase ..?
na pierwszej stronie watku jest wszystko napisane... :roll:
A czy można się jeszce dopisać?
Jakoś przegapiłem ten wątek a tu widzę że zaszło dość daleko... ;-)
A czy można się jeszce dopisać?
Jakoś przegapiłem ten wątek a tu widzę że zaszło dość daleko... ;-)
skoro przegapiles, to przecztaj 3 ostatnie strony i sie dowiesz!
ludzie, troche checi a nie na gotowe czekacie... :roll:
hehe ale problema macie składa się zamówienie i wysyła przelew nax opuznienie pare godzin , zależy jak zaksięguje bankowość :) ja tak zrobiłem i po kłopocie . po co zamawiać i czekać z wysłaniem kasy się pytam ? toż gość
nie będzie za nikogo zakładał kasy . pozdr
...będzie za nikogo zakładł kasy . pozdr
i choć inkognitoś !:)
to racyję masz!
radwakon
16-01-2006, 23:49
Ja też się skusze :)
Już puściłem przelew...
Z racji powtarzajacych sie pytan wyedytowalem temat watku nieco... (jak sie Diodak okresli dokiedy dokladnie przyjmuje zamowienia to mozna latwo zmienic).
Kazdy, kto mimo takiego tytulu spyta sie jednak "czy mozna jeszcze zamawiac" niech sie liczy z utrata posta 8)
Z racji powtarzajacych sie pytan wyedytowalem temat watku nieco... (jak sie Diodak okresli dokiedy dokladnie przyjmuje zamowienia to mozna latwo zmienic).
Vitez to niech będzie tak jak napisałeś w temacie. Do 22 stycznia (niedziela) zbieramy zamówienia i do tego samego dnia musi być zrobiony przelew, żeby w poniedziałek zaksięgowali wszystkie wpłaty dokonane na weekendzie. Wtedy sprawdzam czy jest cała kasa i zamawiam.
Vitez to niech będzie tak jak napisałeś w temacie. Do 22 stycznia (niedziela) zbieramy zamówienia i do tego samego dnia musi być zrobiony przelew, żeby w poniedziałek zaksięgowali wszystkie wpłaty dokonane na weekendzie. Wtedy sprawdzam czy jest cała kasa i zamawiam.
Dolicz ze dwa tyg na popedzanie spoznialskich... albo okreslamy od razu ze jesli kwota na dzien 22.01 bedzie wystarczajaca (ponad 100 ID) to ci ktorzy nie wplacili traca zamowienie :twisted: .
(A ci ktorzy po calej akcji beda marudzic "jacy wy zli, nie zaplacilem, bo nie zdazylem bo costam" - rowniez niech sie licza z mozliwoscia utraty posta 8) )
Ja juz dawno zapłaciłem i się nie chwale jak wszyscy ;)
Jak wpłaciliście kase to zachowajcie to do siebie ... Diodak Was nie oszuka ... Dostanie kase to będzie towar ;) PoZdrO
Michal-Czuba
17-01-2006, 16:50
Diodak proponuję, byś do spóźnialskich wysłał maila z przypomnieniem - zamawiałem już jakiś czas temu, chwilę nie wchodziłem na forum - wczoraj przypomniałem sobie o ID, zobaczyłem że można już wpłacać więc wpłaciłem. Podejrzewam, że kilka osób też może po prostu nie pamiętać :)
Też mam takie wrażenie, ze dużo osób zamawiających zapomniało o sprawie :-P . Jak patrzę na listę wpłat to pierwsze strony są praktycznie puste (pojedyncze osoby wpłaciły) a ostatnie są praktycznie całe kompletne. Z drugiej strony nie chciałem odrazu zbierać pieniędzy przy rozpoczynaniu akcji, bo jakby się nie nazbierała setka to musiałbym odsyłać przelewy do kilkudziesięciu osób a nie mam drugiej wolnej listy haseł do przelewów ;).
W piątek do zapominalskich napiszę PW - jeśli ktoś się zadeklaruje, że wpłaci na weekendzie to na poniedziałek będzie jak znalazł.
Do wczoraj otrzymałem kasę od 49 osób na 95 zamawiających. Większość zamawiała po jednej sztuce także setki nie ma, ale zostało jeszcze pare dni.
Vitez, po co Ci aż 5 ID ? :mrgreen:
Pisz Diodak na PW a jak nie poskutkuje to publiczna imienna chłosta na łamach forum :twisted:
Vitez, po co Ci aż 5 ID ? :mrgreen:
Napisalem ci na PW... szkoda ze zapomniales :?
Napisalem ci na PW... szkoda ze zapomniales :?
aaaa... juz sobie przypomniałem :mrgreen:. Wszystko jest OK.
Też się na to piszę. Kasę przeleję jeszcze dzisiaj. A do kogo uderzyć żeby mieć nie z łańcuszkiem a ze smyczą ?
Riccardo
19-01-2006, 12:25
Też się na to piszę. Kasę przeleję jeszcze dzisiaj. A do kogo uderzyć żeby mieć nie z łańcuszkiem a ze smyczą ?
do Copperfielda ;)
Jak tylko moje konto będzie wreszcie działać to wysyłam ( prawdopodobnie max do piątku wieczór ) więc o mnie się proszę nie martwić
Możesz już troszke pozmieniąć listę ;)
(chyba, ze mnie jeszcze na koncie nie odnotowales...)
przydało sie to PW jak dla mnie np. i poskutkowało
grregorry1
22-01-2006, 00:16
Zabawa z wpłacaniem kojarzy mi się ze szkołą i zbieraniem na kino od całej klasy. Ślamazarnie to szło ( no ale cóż -myśllałem że te czasy minęły). Ponawiam apel WPŁACAĆ!!!!!
No i jak Diodak ktos z tych 23 widniejacych na czarnej liście już oczyścił swe sumienie :?: Bo jak patrze na niektore nicki to regularnie pojawiają się na forum a o przelewach ani widu ani słychu. Hej ja wiem, że mróz, snieg, zima itd ale proszę łaskawie ruszyć 4 litery i nie wstrzymywać procedury. Pozdraweiam
no dokładnie z 2 osobami z listy na PM gadałem.. Podejżewam że nasz kierownik nie ma czasu listy zaaktualizować.. i napewno nie ma się czym martwić..
No i jak Diodak ktos z tych 23 widniejacych na czarnej liście już oczyścił swe sumienie :?: Bo jak patrze na niektore nicki to regularnie pojawiają się na forum a o przelewach ani widu ani słychu. Hej ja wiem, że mróz, snieg, zima itd ale proszę łaskawie ruszyć 4 litery i nie wstrzymywać procedury. Pozdraweiam
Właśnie o to chodzi, że spóźnialscy wchodzą na forum ale nie wpłacają ;) a do każdego wysłałem PW więc nie ma wymówki, że ktoś przegapił wątek. Co do aktualizacji listy, to rano patrzyłem na konto i jeszcze nic nie było zaksięgowane więc zaraz zerknę.
ARF-FOTO
24-01-2006, 01:01
czy istnieje jeszcze możliwość dopisania się do listy i wpłaty??
czy istnieje jeszcze możliwość dopisania się do listy i wpłaty??
Jeśli szybko dokonasz wpłaty i przyślesz mi dane to jescze zdążysz.
Rozumiem Diodak, że kasę za 100 szt. już masz ? No to Ok. Czekaj do końca dzisiejszego dnia. I jutro wysyłaj liste do drukarni. A ten kto zamarudził i nie zapłacił niech żałuje
TommyTheCat
24-01-2006, 14:42
Bardzo przepraszam za opoznienie.
Wyslalem PM ze zgloszeniem, jednak po chwili rozmyslilem sie i ja wykasowalem :)
Wiadomosc byla zaznaczona jako nieprzeczytana i sadzilem ze zamowienie "nie poszlo". Dzisiaj przypadkowo kliknalem na ten watek a tu jestem na czarnej liscie :)
Skoro tak juz glupio wyszlo to ja juz nie opozniam i przelew zrealizowałem.
A ja kolejne pytanie do Diodaka. Jak sprawy ? dostaleś juz całą wymaganą kasę ? Jesli tak to złozyłeś zamówienie ? Jesli tak to jaki jest zakładany termin realizacji. Sorry za upierdliwość ale ze względu na naszą wpaniałą poczte czekam na ID-ka juz jakieś nie wiem pół roku chyba
Już odpowiadam kami74 8). Dzisiaj wysłałem zamówienie (dużo pracy z jego przygotowaniem) i wpłaciłem zaliczkę. Przewidywany termin jak ostatnio: 14 dni roboczych czyli 3 tygodnie zwykłe ;).
Teraz tylko czekać, za 2 tygodnie zadzwonię na wszelki wypadek zapytać jak sprawy stoją.
cool :) a gdzie sie mieści firma która to wykona? bo nie chce mi sie wertowac tego od początku...
W Rudzie Śląskiej. A ja w międzyczasie zanim drukarnia przyśle gotowe identyfikatorki zacznę robienie etykiet z adresami i wypisywanie blankietów na listy polecone.. trochę ich będzie :p
Diodak respekt! Abys cos tam z tego mial... fajnie, ze sa tacy ludzie jak Ty ;)
mam nadzieję, że jestem na liście :)
mam nadzieję, że jestem na liście :)
Kto przysłał dane i wpłacił pieniądze, na pewno jest na liście :D. Dodatkowo uprzedzam pytania... już nie przyjmuję zamówień na tą serię. W sumie 102 osoby zamówiły razem 141 identyfikatorów - nie wiele mniej niż za pierwszym razem. Nie sądziłem, że uda się uzbierać ponownie setkę ;). Dobrze że udało się sprawę szybko zamknąć, bo mi sie już sesja zaczęła a to oznacza, że mogę przepaść nawet na 2 tygodnie. Jak coś będę wiedział to napiszę.
Diodak respekt! Abys cos tam z tego mial... fajnie, ze sa tacy ludzie jak Ty ;)Dokładnie, fajnie że są tacy ludzie... a moze by mu przelać jakiś napiwek za robote? :)
proponuje browar(y)! musi w koncu chlopak wypoczac po zakonczeniu sesji... :D
Dokładnie, fajnie że są tacy ludzie... a moze by mu przelać jakiś napiwek za robote? :)
Teżjuż nad tym myślałem ... Wkońcu chłopak się troche napracował i miał z tym niemałe zamieszanie ... :) A więc trzeba by coś pomyśleć:]
Michal-Czuba
28-01-2006, 22:58
wypisywanie blankietów na listy polecone.. trochę ich będzie :p
Pamiętaj że książka nadawcza naprawdę bardzo Ci ułatwi życie :) Możesz ją nawet przygotować na komputerze, ja używam do tego programu:
http://www.ips-infor.com.pl/
moduł pocztowej książki nadawczej free :)
proponuje browar(y)! musi w koncu chlopak wypoczac po zakonczeniu sesji... :D
Browarkiem nie pogardzę ;) i z przyjemnością wypiję za Wasze zdrowie i świetlistość Canona :mrgreen:
Pamiętaj że książka nadawcza naprawdę bardzo Ci ułatwi życie :) Możesz ją nawet przygotować na komputerze, ja używam do tego programu:
http://www.ips-infor.com.pl/
moduł pocztowej książki nadawczej free :)
Dzięki... rzucę okiem bo wypisywanie ręcznie przeraża mnie :p
Broncobilly
29-01-2006, 06:13
jak zechcez to moge ci wysłać taka ksiazke nadawcza w Excelu - makro ok 2 MB- bardzo wygodna (szczegolnie do pobraniówek - automatycznie drukuje bankowyprzekaz na kartce A4 )
Tak niesmialo
ale chcialbym sie spytac na jakim etapie sa prace nad ta edycja 'identyfikatrow' - pytanie kieruje oczywiscie do osoby ktora sie podjela ciezkiej pracy :-)
pozdrawiam
Uciech
No to odgrzebuje punktualnie po 2 tygodniach. Dzwoniłeś Diodak kontrolnie się dowiedzieć co tam słychać z naszymi Id-kami ?
2 tygodnie minęły... ale nie robocze, a takie sobie liczą ;). Jeszcze nie dzwoniłem, ale w środku tygodnia zadzwonię się przypomnieć, bo zaliczkę dostali to mają się wyrobić w ustawowym czasie. Jak się dodzwonię i dowiem czy robią to dam znać. Jakbym pare dni sie nie odzywał to znaczy tylko jedno... sesja :mrgreen: i prosze o cierpliwość :p.
Witam
Czy jest przewidywana III tura? Bo niestety ta mi umknęła :-(
I mam jeszcze pytanko co do tych sprytnych smyczy z logo forum - skąd, jak i gdzie?
:-)))
Tak zaglądam i zaglądam i nic sie tu narazie nie dzieje.
Czekamy na identyfikatory z niecierpliwością.
A jak bede w okolicy to zapraszam na piwo.
Powodzonka z sesją.
Michal-Czuba
14-02-2006, 14:10
Witam
Czy jest przewidywana III tura? Bo niestety ta mi umknęła :-(
Co prawda już o drugiej turze mówiono, że mało prawdopodobne będzie będzie zebranie setki chętnych, to jednak wydaje mi się, że III już nie ma szans - przynajmniej przez najbliższe pół roku - rok :)
I mam jeszcze pytanko co do tych sprytnych smyczy z logo forum - skąd, jak i gdzie? :-)))
Jeśli ktoś nie zechce Ci odsprzedać swojej - zero szans.
to moze zeby nie czekac pol roku czy tez wiecej, pomyslodawca by sie mogl dowiedziec jaki bylby koszt przy mniejszej liczbie zamowien??
bo ja bym sie od razu ustawil w kolejke ;)
Riccardo
14-02-2006, 17:50
to moze zeby nie czekac pol roku czy tez wiecej, pomyslodawca by sie mogl dowiedziec jaki bylby koszt przy mniejszej liczbie zamowien??
bo ja bym sie od razu ustawil w kolejke ;)
AFAIK to setka to bylo minimum.
Jest tak jak Riccardo wspomniał... minimum 100 sztuk i pewnie tym razem będzie dużo trudniej tyle chętnych znaleźć, ale jasne... jak się tacy znajdą to bedę zapisywał... powoli może się uda, ale to dopiero po sesji i jak te z II serii przyjdą do mnie z drukarni ;). W czwartek wieczorem będę dzwonił, wypytam dokładnie co i jak.
Druga sprawa to smycze. Z racji, że Coronado już nie chce się tą sprawą zajmować (ciekawe czemu?) to może pociągnę temat bo widzę, że są chętni. Ale tutaj będzie trzeba minimum 200 sztuk tak jak to było wcześniej... jest jakaś szansa na tyle chętnych?
Jest tak jak Riccardo wspomniał... minimum 100 sztuk i pewnie tym razem będzie dużo trudniej tyle chętnych znaleźć, ale jasne... jak się tacy znajdą to bedę zapisywał... powoli może się uda, ale to dopiero po sesji i jak te z II serii przyjdą do mnie z drukarni ;). W czwartek wieczorem będę dzwonił, wypytam dokładnie co i jak.
Druga sprawa to smycze. Z racji, że Coronado już nie chce się tą sprawą zajmować (ciekawe czemu?) to może pociągnę temat bo widzę, że są chętni. Ale tutaj będzie trzeba minimum 200 sztuk tak jak to było wcześniej... jest jakaś szansa na tyle chętnych?
W sprawie smyczy..
ostatnio przegladalem katalog materialow promocyjnych dla 'firm'.. byly rowniez smycze.. od ilosci UWAGA 50 szt.
Jesli to mozliwe to prosze podajecie dokladne parametry jakie mialy te poprzednie .. czyli material , wykonczenie, sposob 'nadruku' aha
i czy znaczek/logo 'CB' jest gdziesz latwo dostepny
a ja jeszcze raz sprawdze i podam jaki koszt przy jakiej ilosci..i sposobie wykonania.
pzdr Uciech
ps.. wg mnie byla by tez szansa na 200 :-)
KuchateK
15-02-2006, 17:35
to jednak wydaje mi się, że III już nie ma szans - przynajmniej przez najbliższe pół roku - rok :)
Szansa jest zawsze... Pocwicza cierpliwosc :)
Jeśli ktoś nie zechce Ci odsprzedać swojej - zero szans.
Poczekam az beda duuuuzo warte :twisted: Wtedy pomysle o sprzedazy :mrgreen:
W sprawie smyczy..
ostatnio przegladalem katalog materialow promocyjnych dla 'firm'.. byly rowniez smycze.. od ilosci UWAGA 50 szt.
Mieliśmy do wyboru dwa rodzaje smyczy, a w zasadzie dwa rodzaje "nadruku". W pierwszej opcji był to termotransfer od 100 sztuk bodajże, ale wybraliśmy drugą opcję gdzie obrazek był "wyszywany" na dodatkowej węższej taśmie a to już niestety wymagało 200 sztuk minimum.
ps.. wg mnie byla by tez szansa na 200 :-)
Trzeba sprawdzić ile będzie orientacyjnie chętnych tym razem. Zawsze mogę dołożyć parę złotych na poczet późniejszej sprzedaży, ale biedny student nie zarabia więc musi to być rozsądna liczba ;).
Mieliśmy do wyboru dwa rodzaje smyczy, a w zasadzie dwa rodzaje "nadruku". W pierwszej opcji był to termotransfer od 100 sztuk bodajże, ale wybraliśmy drugą opcję gdzie obrazek był "wyszywany" na dodatkowej węższej taśmie a to już niestety wymagało 200 sztuk minimum.
Trzeba sprawdzić ile będzie orientacyjnie chętnych tym razem. Zawsze mogę dołożyć parę złotych na poczet późniejszej sprzedaży, ale biedny student nie zarabia więc musi to być rozsądna liczba ;).
w takim razie jak mozesz to wystartuj watek jako ten bardzej doswiadczony w 'kolejkowaniu' z pytaniem o ilosc smyczy zamawianych..
ja tez myslalem o tym aby kupic 'dla siebie' wiecej smyczy i tzw spoznialskich potem 'obdarowac'.. tak wiec wydaje mi sie ze sprawa wystartuje..
bo w przeciwienstwie do ID smycze mozna kupic i niech 'leza' chodz najlepiej dla 'inwestora' jak najkrocej..
jaka byla szerokosc tych smyczy..oraz ilosc kolorw wykorzystanych w znaczku..?
ja w tym czasie sprawdze warunki w tej firmie co mialem ich cennik..
pozdrawiam..
dominpok
16-02-2006, 23:25
I jak z tym telefonem jest czwartek wieczór i pewnie wszyscy czekają na wieści z drukarni :?: :lol:
z niecierpliwością ;)
a i jezeli chodzi o smycze - również jestem ZA ;)
Gdyby była III tura na ID ( oraz smycz) to jestem chętny.
pozdrawiam !
W czwartek wieczorem będę dzwonił, wypytam dokładnie co i jak.
No to mamy piątek :) Rozumiem, ze kolega Diodak jest juz po rozmowie z drukarnią. Czekamy na krótka informację co i jak a przede wszystkim kiedy :D Pozdrawiam
Marcoone
17-02-2006, 16:34
No to mamy piątek :) Rozumiem, ze kolega Diodak jest juz po rozmowie z drukarnią. Czekamy na krótka informację co i jak a przede wszystkim kiedy :D Pozdrawiam
He, he zaczyna się ... :smile:
Posiadacz identyfikatora zamówionego w I turze. 8-)
Jakbym pare dni sie nie odzywał to znaczy tylko jedno... sesja :mrgreen: i prosze o cierpliwość :p.
na pewno nikt o Tobie nei zapomni ;)
He, he zaczyna się ... :smile:
Posiadacz identyfikatora zamówionego w I turze. 8-)
Hmm.. Niedoszły posiadacz:evil: :evil: :evil:
KuchateK
17-02-2006, 20:21
Powoli po scianie... Sesja jeszcze trwa. Nie robic zamieszania. Siedziec i czekac, cwiczyc cierpliwosc ;)
Ćwicze Kuchatek. Od pół roku. Jestem cierpliwy jak buddyjski mnich na kołku ;)
Ćwicze Kuchatek. Od pół roku. Jestem cierpliwy jak buddyjski mnich na kołku ;)
Ćwiczymy razem ;)
Tak z czystej ciekawości - tę cierpliwośc ćwiczycie, bo jak rozumiem zamówione w pierwszej turze ID do Was nie dotarły...? Czy w drugiej turze płaciliście ponownie?
Tak z czystej ciekawości - tę cierpliwośc ćwiczycie, bo jak rozumiem zamówione w pierwszej turze ID do Was nie dotarły...? Czy w drugiej turze płaciliście ponownie?
Z tego co wiem wszyscy z I tury dostali... tylko pomiędzy I i II turą minęło sporo czasu.. więc ci którzy się nie załapali na I turę czekali cierpliwie na ogłoszenie II tury ;-) teraz identyfikatory są w druku, po czym trzeba je jeszcze odebrać i wysłac.. a Diodak jak wiemy ma sesję i trzeba jeszcze chwilę poczekac.. w I turze bylo ok to i w II będzie.
Pozdr
AS
OK. Teraz wszystko jasne.
Z tego co wiem wszyscy z I tury dostali...
Nie wszyscy... paru osobom utknely ID po drodze gdzies na poczcie :roll: . Dlatego tym razem bylo do wyboru zeby brac przesylke polecona, priorytetowa jako bezpieczniejsza.
Dokładnie tak jak pisze Vitez. Zapłacone, wydrukowane, wysłane i........dooop..... :twisted: Nie doszło :(
Odpowiadając TOKIN, tak płaciłem drugi raz bo przecież Diodak nie może odpowiadać za poczte polską
Też płaciłem drugi raz tylko tym razem ograniczyłem się do jednej sztuki i dla pewności zamówiłem poleconym.
grregorry1
20-02-2006, 01:51
Co do smyczy to jak bedzie 2 tura to sie zapisuje na 2
Widze, że niby wątek smyczy zamknięty i nie ma żadnego wznowienia akcji, lecz ludzie jednak się zapisują. Ale co, gdzie, jak i na co, nie mam pojęcia. :razz:
Jeżeli będzie jednak, wznowienie ja nie będe gorszy i napisze że wezme 5 sztuk. 8)
To w takim razie zeby nie robic balaganu (biorac pod uwage tytul watku) ja profilaktycznie zamkne. Diodak, daj znac jesli bedziesz mial cos do dopisania na temat statusu itp. Pozostalych uprasza sie o cierpliwe czekanie i niezakladanie watkow "gdzie k* moj ident", "zaplacilem i czekam juz dwa tygodnie" itp.
Zgadza się... zadzwoniłem i już prawie skończyli... tzn wydrukowali wszystkie karty (podkład) ale zostało jeszcze nadrukowanie danych osobowych. Wprowadzili kilka dni temu szablon pliku z danymi do personalizacji i muszę przerobić nasze zamówienie do wymaganego formatu. Dzisiaj im to wyślę, a w nocy powinni już zacząć dodawać personalizację na karty. Dzisiaj dzwoniłem i gość mówił, że prawdopodobnie jutro będzie gotowy cały nakład :D.
Nie wszyscy... paru osobom utknely ID po drodze gdzies na poczcie :roll: . Dlatego tym razem bylo do wyboru zeby brac przesylke polecona, priorytetowa jako bezpieczniejsza.
Po oglądnięciu kilka dni temu Uwagi w TVN o buszowaniu w paczkach i "ginięciu" przesyłek w Poczcie Polskiej mam warażenie, że i tak nieźle poszło :mrgreen:. Na tyle wysłanych kopert prawie wszystkie doszły ;).
Dokładnie tak jak pisze Vitez. Zapłacone, wydrukowane, wysłane i........dooop..... :twisted: Nie doszło :(
Odpowiadając TOKIN, tak płaciłem drugi raz bo przecież Diodak nie może odpowiadać za poczte polską
Wiem, że nie do smiechu tym którzy zapłacili a przesyłki do nich nie dotarły :(. Teraz przynajmniej będzie możliwość reklamacji jak ktoś zamówił list polecony.
Widze, że niby wątek smyczy zamknięty i nie ma żadnego wznowienia akcji, lecz ludzie jednak się zapisują. Ale co, gdzie, jak i na co, nie mam pojęcia. :razz:
Jeżeli będzie jednak, wznowienie ja nie będe gorszy i napisze że wezme 5 sztuk. 8)
Będzie II tura smyczy i zrobimy ją razem z III turą plakietek. Będzie można zamówić samą smycz lub sam ID albo smycz + ID ;). Zacznę zapisywać chętnych zaraz jak wyślę identyfikatory z II tury... może być ? :D.
jak najbardziej Diodak :D ,
pisze się na smycze jak zgubie do tego czasu ID to i na identyfikator :wink:
znając moje możliwości pewnie tak będzie :grin:
Jasne, że tak :-)
Pisze się jak najbardziej :-)))
Smyczy kupię kilka ;-) Tak na wszelki wypadek ;-)))
KuchateK
22-02-2006, 01:13
Wszelkie deklaracje w tym watku jak i PW do Diodaka mozecie sobie narazie odpuscic... Nie ma to teraz sensu i nikt nie bedzie tego potem przepisywal...
Za to przegladajcie forum przynajmniej raz na tydzien. Niedlugo sie tu pojawi watek dotyczacy nowych serii identyfikatorow i smyczy, cen i calej procedury zamowieniowo/platnosciowo/cierpliwosciowej ;)
KuchateK zadeklarował pomoc techniczną i wykona wygodny formularz dzięki któremu będzie można samemu online zamawiać ID i smycze i jeszcze wypluje kwotę do zapłaty ;)
KuchateK zadeklarował pomoc techniczną i wykona wygodny formularz dzięki któremu będzie można samemu online zamawiać ID i smycze i jeszcze wypluje kwotę do zapłaty ;)
niech jeszcze jakis browarek wypluwa, ot co ;)
Michal-Czuba
22-02-2006, 16:28
niech jeszcze jakis browarek wypluwa, ot co ;)
A skoro już o browarkach - Diodak, na jakie konto przelewać Ci wyrazy uznania "na browarka" za załatwianie ID? ;) To samo, co przelewy za ID?
A skoro już o browarkach - Diodak, na jakie konto przelewać Ci wyrazy uznania "na browarka" za załatwianie ID? ;) To samo, co przelewy za ID?
Już z tymi uznaniami to nie przesadzajcie :D... ale jakby ktoś miał chęć to numer konta ten sam ;). Dzięki.
KuchateK
22-02-2006, 19:12
Już z tymi uznaniami to nie przesadzajcie :D
No wlasnie :P Dlugo robi, znika bez znaku zycia... Eeee... :mrgreen:
Dzisiaj dzwoniłem i gość mówił, że prawdopodobnie jutro będzie gotowy cały nakład :D. Sorry Diodak to znów ja. Wiem że jestem upierdliwy jak stary komar ale mam kolejne pytanie. Masz jakieś potwierdzenie, że wydrukowali już wszystko ?
Sorry Diodak to znów ja. Wiem że jestem upierdliwy jak stary komar ale mam kolejne pytanie. Masz jakieś potwierdzenie, że wydrukowali już wszystko ?
Nic się nie dzieje kami74, juz odpowiadam a raczej przypominam ;). Identyfikatory były już gotowe w poniedziałek mieli tylko dodrukować dane forumowiczów, ale do tego potrzebowali poprawionego pliku z danymi. Pliczek wysłałem w nocy z poniedziałku na wtorek a gość przez telefon powiedział, że zrobią to w ciągu jednego dnia. Do końca tygodnia identyfikatory powinny być u mnie :).
Może to dziwne ale drukarnia wyrobiła się w terminie :mrgreen:. Dzisiaj przyszła paczka z identyfikatorami - rodzinka odebrała. Ile zdołam zapakować plakietek na weekendzie w przerwach uczenia się tyle wyślę. W pierwszej kolejności do tych co wcześniej zamówili, a resztę w następnym tygodniu ;).
Czyli razem z kolega Algierem jesteśmy pierwsi w kolejności :D Bomba, normalnie jak dostne ID w przyszłym tygodniu to sie uwalę ze szczęścia:twisted: Za zdrowie Diodaka oczywiście ;)
Może to dziwne ale drukarnia wyrobiła się w terminie :mrgreen:. Dzisiaj przyszła paczka z identyfikatorami
moze przekonali sie, ze mimo niewielkiego zysku, moze to byc zamowienie stale ;)
Hip Hip huraaaa ;) Czekamy :P
............ Ile zdołam zapakować plakietek na weekendzie w przerwach uczenia się tyle wyślę.............
Zaangażowanie godne stachanowca :wink: , pamietaj, że nauka jest najważniejsza. :p
Chyba jeszcze kilka dni wytrzymam ;)
Prosze zaczac pakowa alfabatycznie :) To sie zalapie w I turze :)
Prosze zaczac pakowa alfabatycznie :) To sie zalapie w I turze :)
Ja może też ;) Ciekawe ile już zapakowane :smile:
Panowie mamy problem :mrgreen:. Nie mogło sie obejść bez żadnych trudności i w identyfikatorach nie wycięli otworków na łańcuszek/smycz. Oczywiście w zamówieniu stoi jak wół że mają być otworki, ale co tam, kto by to czytał ;). Muszę im odesłać całą paczkę :| mam nadzieję, że odeślą do końca tygodnia, bo koperty już czekają tylko pakować i naklejać adresy ;).
O ja p......... Toz to jakieś fatum jest :shock:
przeżyjemy, cierpliwośći nigdy zadość :D
Ale ja chciałem bez dziurki !!!! :> Qrde ... Mam nadzieje że bez dziurki będzie :D:D:D Bo szkoda dziurkować lepiej w coś to włożyć ... Takie fajne są do identyfikatorów na smycz :]
Witam!
Czy możnaby zamówić jeszcze identyfikator czy już sprawa jest definitynnie niestety zamknięta?
Przelew może pójść jeszcze dzisiaj z banku internetowego
PLEASE
Witam!
Czy możnaby zamówić jeszcze identyfikator czy już sprawa jest definitynnie niestety zamknięta?
Przelew może pójść jeszcze dzisiaj z banku internetowego
PLEASE
Przeczytaj zanim napiszesz... :roll:
Widziałem, że w temacie jest zamknięty, ale stronę wcześniej jest napisane, że paczka i tak wraca do drukarni, więc... możeby można druknąć :)
Widziałem, że w temacie jest zamknięty, ale stronę wcześniej jest napisane, że paczka i tak wraca do drukarni, więc... możeby można druknąć :)
Zapisy skończyły się już dość dawno. Trochę wcześniej jest mowa o tym, że (z dużym prawdopodobieństwem) będzie trzecia tura, więc wówczas będziesz miał szansę.
Z tego co napisał Diodak wynika, że JUŻ WYDRUKOWANE identyfikatory wracają do drukarni tylko do dziurkowania.
Wiem, ale myślałem, że może da się coś zrobić.
TRZECIĄ turę popieram !
KuchateK
27-02-2006, 21:05
Jak myslicie? Po czwartej tez sie znajdzie jakis "ja tez bym chcial" a potem jeszcze cala setka takich na cala serie? :twisted:
Qrde nie mógł sobie każdy sam zrobić dziurki dziurkaczem?:> Już byśmy je mięli w naszych łapkach ... A ja NIE CHCE DZIURKI ! ! ! :P
Ale ja chciałem bez dziurki !!!! :> Qrde ... Mam nadzieje że bez dziurki będzie :D:D:D Bo szkoda dziurkować lepiej w coś to włożyć ... Takie fajne są do identyfikatorów na smycz :]
Dla Ciebie bez dziurki tak jak chciałeś... specjalnie odłożyłem, ale wyślę razem ze wszystkimi na weekendzie ;).
merciful
28-02-2006, 08:37
Wiem, ale myślałem, że może da się coś zrobić.
TRZECIĄ turę popieram !
Gadał dziad do obrazu.... :razz:
Jeśli masz chłopie jakiekolwiek pojęcie o druku to nie pisz takich rzeczy i nie dręcz Diodaka :) Przecież wiadomo, że drukarnia się nie bawi w pojedyncze egzemplarze!
Dla Ciebie bez dziurki tak jak chciałeś... specjalnie odłożyłem, ale wyślę razem ze wszystkimi na weekendzie ;).
No i mega wypas :D:D:D Dzięki wielkie Diodak :mrgreen:
Diodak. nie pamietam czy zamówiłem przesyłkę "poleconą" czy nie... jeśli nie polecona to proszę o polecony. Koszty oczywiście zwrócę... napisz tylko jaką opcję wybrałem, zebym wiedział czy dopłacać i ew. ile. może PM ? z góry dzięki ;)
Jak myslicie? Po czwartej tez sie znajdzie jakis "ja tez bym chcial" a potem jeszcze cala setka takich na cala serie? :twisted:
Z pewnością ! :)
Dwie tury minely, ok 3 setki ID wydane a ja jeszcze nigdy, nikogo nie widzialem na zywo z takim ID (nie liczac siebie w lustrze)... Czyzby Warszawa za mala/za duza byla? ;)
Dwie tury minely, ok 3 setki ID wydane a ja jeszcze nigdy, nikogo nie widzialem na zywo z takim ID (nie liczac siebie w lustrze)... Czyzby Warszawa za mala/za duza byla? ;)
Na codzien chodzisz z tym na szyji :?: :shock:
Ja widzialem raz na zlocie CB ;)
Na codzien chodzisz z tym na szyji :?: :shock:
Nie... kukam tak przy roznych masowych okazjach jak widze solidniejszy aparat (za kiepski onanista ze mnie i z daleka nie rozpoznaje czy Canon czy insza firma) u kogos w reku.
Riccardo
01-03-2006, 23:48
Nie... kukam tak przy roznych masowych okazjach jak widze solidniejszy aparat (za kiepski onanista ze mnie i z daleka nie rozpoznaje czy Canon czy insza firma) u kogos w reku.
Hmmm, solidniejszy... czy 350tka sie nadaje? ;)
chodzi o czerwona obraczke
chodzi o czerwona obraczke
...LUB BIAŁY KOLOR SZKŁA :)
piotrek1
02-03-2006, 15:17
...LUB BIAŁY KOLOR SZKŁA :)
To jest malo pewne kryterium.
Przyklad - biale szkla NIE od Canona:
http://img128.imageshack.us/img128/3358/mi15gf.gif
http://img234.imageshack.us/img234/4682/mi29qm.gif
http://img114.imageshack.us/img114/4200/mi36uz.gif
http://img227.imageshack.us/img227/310/mi44vz.gif
http://img148.imageshack.us/img148/3074/mi59mg.gif
[QUOTE=piotrek1]To jest malo pewne kryterium.
Przyklad - biale szkla NIE od Canona:]
eeeeeee Soligora każdy pozna.. nie o tym mowa... mowa o TYM białym szkle :)
Zakk Wylde
02-03-2006, 22:42
Witam!
Czy kiedys bedzie kolejna tura ? Chciałbym sobię kupić takie cos :D
Pozdrowienia!
Tomasz Golinski
02-03-2006, 22:46
A czytasz, czy tylko piszesz?
Zakk Wylde
02-03-2006, 23:00
Witam!
Przepraszam, żle się wyraziłem... Chciałem sie spytać czy będzie kolejna tura. Chyba nie fajnie zaczeło sie układać mi na forum :roll:
Pozdrawiam
Riccardo
02-03-2006, 23:01
Witam!
Przepraszam, żle się wyraziłem... Chciałem sie spytać czy będzie kolejna tura. Chyba nie fajnie zaczeło sie układać mi na forum :roll:
Pozdrawiam
odpowiedz jak wyzej
Tomasz Golinski
02-03-2006, 23:02
Post parę stron wcześniej http://canon-board.info/showpost.php?p=138731&postcount=199
:)
na jakim etapie są ID? :)
przyłączam sie do pytania marlona. Czy już z dziurkowni wróciły ?
przyłączam sie do pytania marlona. Czy już z dziurkowni wróciły ?
Ja pierdziu.. ;-)
Troche podziwiam Diodaka za anielska cierpliwosc..
Ja rozumiem ze kazdy wylozyl jakas kase i pilnuje swojej inwestycji,
ale dodatkowo wydaje mi sie ze dla niektorych identyfikator bedzie
chyba wazniejszy od paszportu czy prawa jazdy ;-)
Przekazujac znak pokoju - pozdrawiam,
Parteq
mnie już ciekawość zżera jak to wygląda :D