Zobacz pełną wersję : [leondj] Fallen Angel
https://canon-board.info/imgimported/2011/02/4814344293_6c4b1ae5b1_z-1.jpg
źródło (http://farm5.static.flickr.com/4118/4814344293_6c4b1ae5b1_z.jpg)
Info:
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105mm f4L IS USM + Canon 580EX II + parasolka + PS CS5 + Wacom Intuos4 M + pare godzin i kaw :)
TUTAJ (http://farm5.static.flickr.com/4118/4814344293_3fc95aa11c_o.jpg) wersja 1280px dla ciekawskich :)
Hmm, przysiągłbym, że już to zdjęcie widziałem na forum. Źle mi się wydaje?
i to dość dawno, albo to nie twoje, albo zalogowałeś sie po raz drugi
Hmm, przysiągłbym, że już to zdjęcie widziałem na forum. Źle mi się wydaje?
hehe, zgadza sie, prawda jest taka, ze wrzucilem to pare tygodni temu, bez nicka w temacie i watek zostal skasowany po kilku dniach, to moja druga proba juz z nickiem, mam nadzieje, ze przetrwa
i to dość dawno, albo to nie twoje, albo zalogowałeś sie po raz drugi
niedawno, patrz wyzej, fota moja, login ten sam, po prostu watek poprzednio wylecial z braku nicka, wiec poprawilem
daviddark
04-02-2011, 13:28
bez obrazy.. ale lekko mi zalatuje kiczem ( i po twarzy też nie bardzo widać to "Fallen")
mogłeś to dopracować żeby anioł nie mial pomalowanych paznokci ;/... i korali... i czarnych ramiączek. To takie Fotograficzne "Disco Polo" :)
Tylko moja opinia :)
Pozdrawiam DD
bez obrazy.. ale lekko mi zalatuje kiczem ( i po twarzy też nie bardzo widać to "Fallen")
mogłeś to dopracować żeby anioł nie mial pomalowanych paznokci ;/... i korali... i czarnych ramiączek. To takie Fotograficzne "Disco Polo" :)
Tylko moja opinia :)
Pozdrawiam DD
:) powiem Ci tak, to byla zwykla sesja w parku, pare tygodni po sesji dziewczyna poprosila mnie o taka mniej wiecej modyfikacje, wiec bazowalem na tym co mialem, reasumujac, sesja w ogole nie byla robiona pod taki temat, gdybym wtedy wiedzial, ze taki pomysl sie pojawi w jej glowie, od poczatku do konca wszystko byloby przygotowane pod taki klimat (makeup, ciuchy, fryz, itp itd), a tak "niestety" zrobilem co moglem z tego co mialem na juz dysku, w kazdym razie dziewczyna byla/jest wniebowzieta i o to chodzi :) dzieki za opinie i pozdrawiam L
daviddark
04-02-2011, 13:50
Zadowolony klient najważniejszy :):)
Pozdrawiam
DD
Pozdrawiam
DD
Taaa a klientka tym bardziej :) liczy sie podwójnie ;) pozdro
masahuku
04-02-2011, 14:33
A nie dało się tego księżyca nieco przysłonić chmurami? Strasznie "na wierzchu" jest.
niekompatybilna
04-02-2011, 19:40
Lubie anioły..szczególnie te upadłe. ;) Klimat bajkowy... zgadzam się z uwagami, co do księżyca... ;)
photographus
04-02-2011, 22:21
Kieca ni w kij ni w oko. Sorry. I nie usprawiedliwia tego fakt, że to "zwykła fota z parku"
pozdówka
xxkomarxx
04-02-2011, 22:59
Jeśli się podoba osobie której robiłeś zdjęcie to osiągnąłeś 100% sukcesu. Nie musisz sugerować się zdaniem innych.
Jeśli się podoba osobie której robiłeś zdjęcie to osiągnąłeś 100% sukcesu. Nie musisz sugerować się zdaniem innych.
Tak, ale skoro wpadło tutaj to znaczy, że nasze zdanie też weźmie do siebie :roll:
Wybacz ale mi się jakoś tak nie widzi. Przypomina mi te wstawiane na siłę stworki w bajkach dla dzieci. Księżyc wygląda okropnie - gdybyś dorzucił chmury było by o "niebo" lepiej :)
xxkomarxx
05-02-2011, 11:14
No to nasz bohater wie co zmienić. Zobaczymy co będzie dalej.
a moim zdaniem to jest przepiękne !
Ja tu nie widzę żadnego kiczu !
Canonborg
24-03-2011, 09:38
ten księżyc wygląda jak był by bliżej odbiorcy, niż mgła i chmury a powinno być inaczej to mi najbardziej przeszkadza
tezmarek
24-03-2011, 09:43
Pozdrawiam
DD
Czyli monidło. ;)
kasiulap
12-06-2011, 16:34
hmm, przypomina mi to anioła z polskiej strony poświęconej PS
Bardzo fajnie zrobione, mi się podoba 9/10
Zgadzam się z Daviddark, Klimat się kształci, gdyby było bardziej dopieszczone było by naprawdę przyjemnie, bardziej mrocznie, ale i tak szacunek :)