PDA

Zobacz pełną wersję : Phottix Plato-wyzwalacz radiowy

slonkaap
30-01-2011, 19:45
Witam serdecznie.Mam pytanie do uzytkownikow ww wyzwalacza.Niedawno zakupilem Phottixa Plato i po wlozeniu baterii na odbiorniku ciagle miga czerwona dioda.Czy to normalne?Niestety do sprzedawcy// firma H-T-I // wyslalem juz 3 maile i brak odzewu.Rowniez kontakt telefoniczny nie udaje sie zrealizowac.Najlepiej sprzedac i potem miec klienta w d.....e.jestem zly sam na siebie poniewaz niedawno odeslalem innego Phottixa /zamiast deklarowanych 100 m robil foty z 5m/i pomyslalem ze dosyc badziewia i chcialem zamowic u <Pana Czesia>Ale cena to 350 pln a czytalem niedawno ze deklarowane 200 m to fikcja,Pozdrawiam

flankerp
31-01-2011, 14:59
A może masz załaczony tryb fotoceli? Wydaje mi sie, ze w moim miga jak jest ustawiony na fotocele ale nie jestem teraz pewien. Sprawdze jak wroce do domu.
Ja mam coprawda Phottix Aster...
Co do zasięgi to swojego nie testowalem na tak duzych odleglosciach, ale nie wierze w te firmowane (na moim) 30 metrow, jednak na malej sali dzialal bez problemu...

dziobolek
31-01-2011, 21:11
A może masz załaczony tryb fotoceli?...
Ja mam coprawda Phottix Aster...

:shock: :roll:

Aster to nie to samo, co Plato...

Pozdrówka

flankerp
01-02-2011, 18:39
No wiem wiem hehe :) ale wiesz muslalem, ze moze podobnie dziala, jednak sprawdzilem u siebie i sie nie swieci nawet jak fotocele wlacze wiec nie pomoge niestety :(

Pozdrawiam