Zobacz pełną wersję : Czy to pomyłka ??
Przegladajac oferte jednego ze sklepow internetowych znalazlem taki o to zestaw do kupienia
http://www.digitalrev.com/en/canon-eos-7d-body-and-canon-ef-24-70mm-f2-dot-8-l-and-canon-ef-70-200mm-f4-l-is-and-canon-speedlight-580ex-ii-11031.html
myslicie ze ktos sie pomylil czy o co tu chodzi ??
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
czy nawet gdyby to pomylka to czy po dokonaniu zakupu przez internet nie byli by zobowiazani do wywiazania sie z tej sprzedazy ??
Weź pod uwagę, że nie jest to portal polski, więc obowiązuje prawo "miejscowe".
hehe ciekawe jak to tam u nich wyglada :D ale oferta kuszaca :D
Bartek_902
22-01-2011, 22:25
Cena super,ciekawe jak to naprawde wyglada...moze ktos zaryzykuje :)
dziobolek
23-01-2011, 00:42
Cena super,ciekawe jak to naprawde wyglada...moze ktos zaryzykuje :)
Nie ma żadnego ryzyka - robiłem u nich zakupy.
Tylko że wtedy jeszcze nie mieli swojej filii w UK i wysyłali z HK.
http://shop.ebay.ie/digital-rev/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
Całkowicie wiarygodne i bezpieczne zakupy - polecam.
Pozdrówka!
Mój znajomy z UK także kupił szkło od tej firmy.
A tak po za tym to można obejrzeć testy wykonane przez jego pracownika (szkieł, apartatów)
http://www.youtube.com/user/DigitalRevCom#p/u/61/vOcJaHX8x4c
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pisząc jego chodziło mi o firmę, przepraszam ale ledwo żyje.
oczywiście panowie ja nie podważam wiarygodności sklepu znam digitalrev bardzo dobrze nie tylko ich sklep ale i wideo recenzje częste konkursy,
zastanawia mnie tylko ta cena 2200 funtów za taki zestaw ??
przecież to lepsze niz gwiazdka z nieba dla każdego amatora fotografii :D:D:D:D:D
szkoda tylko ze nie maja 50D
dziobolek
23-01-2011, 19:08
oczywiście panowie ja nie podważam wiarygodności sklepu znam digitalrev bardzo dobrze nie tylko ich sklep ale i wideo recenzje częste konkursy,
zastanawia mnie tylko ta cena 2200 funtów za taki zestaw ??
przecież to lepsze niz gwiazdka z nieba dla każdego amatora fotografii :D:D:D:D:D
Dla mnie to nie dziwne - to firma z HK.
U mnie wyświetla cenę w Euro (dla lokalizacji - Polska)- €2,728.58 x 3,90PLN= 10,642.86 PLN,
gdzie tak na szybko zestawiony ten sam zestaw na Alledrogo to ok. 15,000PLN czyli w okolicach €3896.
Czy to aż taka duża różnica???
No i trzeba jeszcze pamiętać by doliczyć koszty przesyłki dla danego kraju.
Pewnie da się w Polsce jeszcze trochę tanie to wygrzebać :wink:
Pozdrówka!
SdoubleU
23-01-2011, 19:44
Jak towar wysyłany z HK to jescze cło i VAT
Grzesiek_PL
24-01-2011, 02:47
Wysyłają z UK.
dziobolek
24-01-2011, 02:54
Jak towar wysyłany z HK to jescze cło i VAT
Czytaj ze zrozumieniem...
Nie ma żadnego ryzyka - robiłem u nich zakupy.
Tylko że wtedy jeszcze nie mieli swojej filii w UK i wysyłali z HK.
http://shop.ebay.ie/digital-rev/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
Całkowicie wiarygodne i bezpieczne zakupy - polecam.
Pozdrówka!
Zwróćcie uwagę, że w opisie jest 70-200/4L IS ale poniżej w package content go już nie ma. Więc sądzę, że za dużo im się do opisu dodało tych szkieł ;-) A jeżeli tak to już cena normalna.
daviddark
24-01-2011, 10:40
Dokładnie 70-200 4 IS jest pomyłką w tytule.. w zestawie go nie ma
dziobolek
25-01-2011, 15:30
Zwróćcie uwagę, że w opisie jest 70-200/4L IS ale poniżej w package content go już nie ma. Więc sądzę, że za dużo im się do opisu dodało tych szkieł ;-) A jeżeli tak to już cena normalna.
Trafna uwaga. Wysłałem w związku z tym pytanie i oto odpowiedź:
"Thank you for your email. You are correct that there is a problem with the listing. Our colleagues have rectified the problem and the listing should show the correct components included for the value pack.
Thank you for informing us of this problem. We hope to be able to serve you again in the near future.
If you have any further queries, please do not hesitate to contact us.
Best regards,
Chaz
Customer Services
DigitalRev.com"
więc wszystko jasne - Zajączka nie będzie ;-)
Pozdrówka!