Zobacz pełną wersję : Strona absolwenta ASP w Łodzi z dyplomem fotografa
ArekLodzPl
06-01-2011, 21:37
Trafiłem dziś przez przypadek na stronę kolesia - absolwenta ASP w Łodzi. Po przeczytaniu zakładki "o mnie" http://www.petruszka.com/o-mnie/ spodziewałem się czegoś ciekawego.
Obejrzyjcie jego galerie :roll: i skomentujcie :(
P.S - na szczęście to nikoniarz więc na pewno go na tym forum nikt nie urazi
hekselman
06-01-2011, 22:03
Gust nie podlega dyskusji - a dyplom ASP raczej nie utrudnia zycia. W rozmowach z klientami - na pewno ;-)
Bartek_902
06-01-2011, 22:17
Wiesz widziałem lepszych ,,artystów" po asp....a nawet znam...szczerze? żenada,i działają mi ci ludzie na nerwy a szczególnie ci na siłe grający artystów i we wszystkim doszukujący się artyzmu ...
A ten Pan chyba tragicznego portfolio nie ma? Nie ma się do czego przyczepić,chyba że i ty się artyzmu w tych zdjęciach doszukujesz ...
ArekLodzPl
06-01-2011, 22:29
artyzm jak artyzm(w zasadzie brak), ale obróbki tych zdjęć to ja nie widzę.
Przepały na niektórych zdjęciach jak cholera, zafarby na białej kiecce, twarze jak u Azjatów....
Bartek_902
06-01-2011, 22:40
Bo to Nikon heh :)
Eee, podpuszczasz nas kolego, albo robisz specyficzną reklamę komuś.
Zdjęcia są OK. Nawet podobają mi się.
niekrasz
06-01-2011, 23:08
po nicku sadze jestes takze z Lodzi
czybzys nie mogl zniesc konkurencji i pozostaje ci oczernianie innych?
zdjecia nie powalaja, ale sa powyzej sredniej
Trafiłem dziś przez przypadek na stronę kolesia - absolwenta ASP w Łodzi. Po przeczytaniu zakładki "o mnie" http://www.petruszka.com/o-mnie/ spodziewałem się czegoś ciekawego.
Obejrzyjcie jego galerie :roll: i skomentujcie :(
P.S - na szczęście to nikoniarz więc na pewno go na tym forum nikt nie urazi
czemu ma służyć ten wątek? podbudowaniu Twojego ego że lepsze zdjęcia robisz czy co? skoro to twój kolega to go tu zaproś i niech sam poprosi o komentarze..
bo teraz to jest tak że podajesz link do strony i sugerujesz że można się bezkarnie nabijać z nikoniarza bo tu nie zajrzy...
sądząc po komentarzach to nie tylko moje zdanie..
zamykam zanim trollowanie zacznie się na dobre