Zobacz pełną wersję : RAWy z 5D MKII
DonAlberto
29-12-2010, 22:03
Stary temat ale bardzo potrzebie jestem, szukam normalnych zdjęć z Canona 5D MKII, różne sceny - zdjęcia proste nie muszą być wyszukane, głównie chodzi mi o ludzi - chciałbym porównać sobie do nikona którego jestem posiadaczem.
Gdyby jeszcze ktoś zamieszczone miał na jakimś serwerze to byłoby super - co by pocztą nie przesyłać.
tomaszt81
29-12-2010, 23:34
wsadzic w kieszen karte, isc do dowolnego sklepu, podpiac jakes szklo i popstrykac, by miec ogolny oglad :D a jeszcze lepszy sposob, pozyczyc od kogo na tydzien i poporownywac :) ja tak zrobilem i musialem sprzedac d300 a kupic 5d I :D po testowaniu d700 nadal zostaje przy 5d i nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywac ani cokolwiek udowadniac, mi pasuje po prostu bardziej
photographus
29-12-2010, 23:59
Co znaczy normalnych? Takich gdzie ludzie nie stoją na głowach, nie deprawują nieletnich, nie zabijają?
Osłabiają mnie te "prośby" :evil: Za mały dla ciebie kolego jest Wujek Internet? Czy wolisz jak ktoś inny odwala za ciebie robotę, hę? :evil:
pozdrówka
DonAlberto
30-12-2010, 00:13
Co znaczy normalnych? Takich gdzie ludzie nie stoją na głowach, nie deprawują nieletnich, nie zabijają?
Osłabiają mnie te "prośby" :evil: Za mały dla ciebie kolego jest Wujek Internet? Czy wolisz jak ktoś inny odwala za ciebie robotę, hę? :evil:
pozdrówka
To mnie osłabiają takie teksty, 800 wątków odnośnie sprzętu do ślubu to każdy potrafi. Jak taki mądry jesteś to znajdź bez problemu Rawy w sieci. Bo ja szukam i jakoś tylko jpg są.
A tak najbardziej to interesuje mnie właśnie krew sikająca z pourywanych głów - pewnie macie tego dużo.
A poważnie to trochę zdjęć ze ślubów też bym nie pogardził bo nie ukrywam, że najwięcej zdjęć takich robię.
Wsadzać 27mb plików mi by się nie chciało na internet
http://www.photographyblog.com/reviews_canon_eos_5d_mark_ii_3.php
marecky dzieki, mnie tez sie przydadza :)
DonAlberto
30-12-2010, 23:29
ja też dziękuje jednak na niewiele się przydadzą, takie sample nic w zasadzie nie mówią, nie ma nic studyjnego i to pstrykniętego na polskiej modelce/modelu nie ma nic z żółtej sali - jak np królują u nas sale weselne czy nie ma zbliżeń na twarze które w ładny sposób odwzorowałyby kolor skóry. Jeszcze jakby były to zdjęcia z zafarbem np z drzew i na przysłonach nie większych niż 2,8 to byłoby super.
fotopawkas
30-12-2010, 23:57
...szukam normalnych zdjęć z Canona 5D MKII, różne sceny - zdjęcia proste nie muszą być wyszukane, głównie chodzi mi o ludzi....
...takie sample nic w zasadzie nie mówią, nie ma nic studyjnego i to pstrykniętego na polskiej modelce/modelu nie ma nic z żółtej sali...
marudzisz jak stara panna... kolega podesłał Ci linka do tego co określiłeś wcześniej, więc było się od razu sprecyzować...
.