Zobacz pełną wersję : [gr86] galeria
Zapraszam do mojej galerii
http://www.rafalgerlach.prv.pl/
prsze o komentarze na temat strony co jeszcze zmienić, poprawić i oczywiście najważniejsze jak zdjęcia?:-D
stdanielo
04-12-2005, 19:55
Ja na Twoim miejscu dziękowałbym Bogu, że jeszcze nikt nie skomentował Twoich zdjęc, ja tego też nie zrobię. ... może masz jakieś inne hobby?
Ja na Twoim miejscu dziękowałbym Bogu, że jeszcze nikt nie skomentował Twoich zdjęc, ja tego też nie zrobię. ... może masz jakieś inne hobby?
ooo jak powiało zgrozą, widocznie oglądałeś ze 2 zdjęcia z brzegu i to jest spowodowane twoją negatywną opinią ale cóż słowa krytyki też się liczą:neutral:
stdanielo
05-12-2005, 14:53
Widziałem wszystkie, może zbyt ostro się wypowiedziałem, ale czasem kubeł zimnej wody jest bardziej potrzebny niż fałszywe pochlebstwo. Warto by samemu krytycznie spojżec na własne zdjęcia, ale tak naprawde krytycznie. Bo wierzę, że jeszcze będą z Ciebie ludzie ;)
Pozdrawiam
mi tez sie nie podoba... ale ja sie nie znam...
mialem nie pisac ale... obejrzalem zdjecia slubne i widze tam tylko PS i efekty fitrow... zdjec tam nie ma... niestety... i niechcial bym miec takich zdjec ze slubu :-(
Trudno sie nie podpisac pod slowami Jac. A twórcy zycze powodzenia i wiele pracy zalecam.
powiem to tak: widziałem gorsze na tym forum. ślubne rzeczywiście masakra - za dużo PSucia, ale może młodzi sobie tak życzyli - tyle że nie wyjaśnia mi to motywu wrzucania tego do swojego portfolio. pocieszam Cię, że nie widziałem portfolio polskiego fotografa na podstawie którego zamówiłbym akurat zdjęcia ślubne u niego. ale to kwestia mojego bezguścia i ignorancji estetycznej. :lol:
dzięki za komentarze, szczególnie za wytykające moje błędy, bo na błedach trzeba się uczyć :) apropos młodych to życzyli sobie takie efekty więc dostali co sobie zażyczyli,
pozdrówki GR