Zobacz pełną wersję : [battle] [Poznań] Imieniny ulicy Święty Marcin
Przepraszam, że tak późno, ale chciałem założyć wątek jeszcze przed zrobieniem zdjęć, żeby nie było, że wyszły mi dobre i od razu chcę battle'a.
Temat mówi sam za siebie.
Liczba zdjęć, termin, lista uczestników jak dla mnie dowolna.
Program imprezy : http://www.poznan.pl/mim/public/swmarcin/pages.html?co=list&id=221&ch=8988&instance=1017&lang=pl&lhs=swmarcin
chyba ten battle możesz sobie odpuścić, ale jak chcesz to 11-go listopada możemy skonfrontować
jacek_73
13-11-2010, 17:13
troszkę za późno zaproponowałeś temat, nie sądzisz? ale nie martw się, za rok znowu 11 listopada i może ktoś się do Poznania pofatyguje ;-)
Przejrzę zdjęcia, ale wątpię czy jest sens w ogóle myśleć o starcie w battlu. ;-)
Przejrzę zdjęcia, ale wątpię czy jest sens w ogóle myśleć o starcie w battlu. ;-)Ja tam wielkiej rewelacji też nie mam, już mówiłem przecie.
Come on! Just for fun!
MacGyver
17-11-2010, 23:42
To co? Znajdzie się przeciwnik dla miclesa czy zamykamy temat?
Mam kilka fajnych ujęć ze Św. Marcina, ale nie odważę się stanąć w szranki z Miclesem. :)
W takim razie muszę imiennie...
zaitzev, dinderi - wyzywam was na pojedynek!
allxages
18-11-2010, 01:55
Za młodyś, żeby kogokolwiek wyzywać ;-)
W takim razie muszę imiennie...
zaitzev, dinderi - wyzywam was na pojedynek!
Odmawiam.
Jako wyzwani macie prawo wyboru broni. To może dać Wam niejaką przewagę.
Jako wyzwani macie prawo wyboru broni. To może dać Wam niejaką przewagę.Problem battla z Miclesem, nie leży w różnicach w uzbrojeniu, a bardziej w filozofii wojennej. Wiesz, jest muzyka i karaoke. ;) Na wojnę idzie się "w jakimś celu", a nie "bez celu". Dlatego nie odnajduję w Miclesie dla siebie przeciwnika.
Zmuszać nie będę. Ale jednak po coś pisałeś, że masz zdjęcia z tego wydarzenia. Pozostaje mi tylko liczyć na to, że zaitsev umie się bawić...
dinderi, wyzywam Cię. :-D
A może by tak battle z parady równości i Kontrmanifestacji, które odbędą się w sobotę?
Ten Święty Marcin też może być, ale mam na prawdę kiepski materiał, a na dodatek mało, więc myślę, że wynik jest przesądzony. Jakie zasady? ;-)
Dinderi ustali :P
Parada równości w sobotę? Czemu ja jeszcze o tym nie wiem? :D Spoko, na pewno będę.
http://www.dnirownosci.pl/rj2011.php
Kontr: http://forum.wiaralecha.pl/index.php?showtopic=22902
Może w tym roku będzie "coś więcej"...
To co, od dzisiaj do za tydzień+0:55h 3 foty w kolorze, boki 3:2, ze Św Marcina?
astroadamo
19-11-2010, 01:39
A może by tak battle z parady równości i Kontrmanifestacji, które odbędą się w sobotę?
Ten Święty Marcin też może być, ale mam na prawdę kiepski materiał, a na dodatek mało, więc myślę, że wynik jest przesądzony. Jakie zasady? ;-)
Ja bym to nazwał paradą peda.... :roll:
Micles wrzuć foty z Św. Marcina gdzieś, z chęcią obejrzę.
allxages
19-11-2010, 01:50
Ja bym to nazwał paradą peda.... :roll:
Ja bym Cię nazwał durniem. Lubisz tak?
MacGyver
19-11-2010, 11:20
Dosyć!
Na battla się nie zanosi a papalnina idzie w najlepsze. Jeśli ktoś poza miclesem będzie chciał przysłać zdjęcia proszę o kontakt. Wystawię i otworze watek do dyskusji.