Zobacz pełną wersję : Zlot na Slasku
na to zad*pie? :D
no mieszkac to tam nie mieszkam ale do siebie na piwko do metropoliji zapraszam 8)
no mieszkac to tam nie mieszkam ale do siebie na piwko do metropoliji zapraszam 8)
o jakiej to metropolii wspominasz? :D
o ligocie :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
no to dawaj termin :D i robimy mini zlot w stolicy śląska :twisted:
ktos sie pisze jeszcze? :>
no to dawaj termin :D i robimy mini zlot w stolicy śląska :twisted:
ktos sie pisze jeszcze? :>
OF KORS!!! dawać termin! dawać!
Dobra panie admin :D przenies no dyskusje do osobnego watku.
Thorin no :D wypadło na ciebie ;) dawaj termin :D
Venio posylalem Ci pm :) juz dwa razy Ci cos proponowalem teraz Twoja kolej :mrgreen: z takim zapalem to szybko ten zlot nie nastapi :)
Venio posylalem Ci pm :) juz dwa razy Ci cos proponowalem teraz Twoja kolej :mrgreen: z takim zapalem to szybko ten zlot nie nastapi :)
chodzi o to ze ja mieszkam w ligocie... wiec ja 5-10 minut i jestem w piotrowicach. Wiec, jak to mówią... mnie to lotto kiedy. Wy macie gorzej bo wy tu musicie przyjezdzać. Wiec ugadajcie sie a ja sie dostosuje i nie bedzie to trudne
ok Venio, to kiedy masz wolne i mozemy co chlapnac ?
-=Festyk=-
01-12-2005, 22:23
Książkowy przykład OT:mrgreen: ;)
wiem ze OT dlatego prosiłem w poprzednim poscie o przeniesienie dyskuzji :p
hmm a wiec sobota od 15 ;) niedziela prawie caly dzien, w tygodniu mam lekcje do 15. Jedynie jutro wyjątkowo do 12:30. Tylko ze wieczorem odpada bo ide na 8nastkę ;)
ja mam sobote i niedziele zawalona... no chyba ze mialbym gdzie kimac bo powrotu w sobote brak...
Tylko ze wieczorem odpada bo ide na 8nastkę ;)
ale co tam! powiedz że przyjdziesz z kolegami...
wlasnie staram sie załatwic wejsciowki... ale nie wiem czy dam rade...
Robson01
01-12-2005, 22:45
Czyżby zmienił się temat wątku? ;-)
Robson01
01-12-2005, 22:49
Czyżby zmienił się temat wątku? ;-)
O, widzę że się zmienił. Szybka reakcja.:lol:
hehe dziekuje adminowi :D ktokolwiek to był :>
Tomasz Golinski
01-12-2005, 22:56
to ja! i jestem tylko moderatorem ;)
dzieki Tomek, to co w koncu chlopcy robimy, bo ja bym sobie zrobil ankiete :mrgreen:
to ja! i jestem tylko moderatorem ;)
hehe chciałem cie o to prosic ale nie byłeś w pełnej dyspozycji ;)
****... nie da rady juz wpisac :( jakies pomysły inne ? :>
Tomasz Golinski
01-12-2005, 23:06
bez windowsa, to nie w pełnej dyspozycji? obawiam się, że się mylisz :mrgreen:
bez windowsa, to nie w pełnej dyspozycji? obawiam się, że się mylisz :mrgreen:
nie było cie na gg :twisted:
****... nie da rady juz wpisac :( jakies pomysły inne ? :>
hmmm, szkoda bo chetnie bym cos zabalował...
obiło mi się o uczy że pewnie mnie będzie pasować w łikend? nie wiem jeszcze...
czekam na info...
czekamy na decyzje thorina :P bo ja juz mówiłem kiedy mam wolne :>
panowie, pomysł fajny, tylko co my tam bedziemy focić ?
Może jakaś stara zrujnowana kopalnia, albo spalona huta czy cuś ;)
dżizz...
już się obawiam, że z przyczyn techniczno-terminowo-materialnych nie będzie mnie...:(
łaaaaaaaaaa :cry:
pomysł pierwotny raczej ograniczał sie do samego picia :D ale jak ty Kubusiu masz zamiar przyjechac to trza cos pomyśleć. Ja proponuje Siemianowice. Jest tam duzo takich starych budynków :p tylko sam to ja sie tam nie odwarze chodzic z aparatem :D
yy, kto mówił o foceniu? ;)
dżizz...
już się obawiam, że z przyczyn techniczno-terminowo-materialnych nie będzie mnie...:(
łaaaaaaaaaa :cry:
sprzedaj jakis gadżet ze stopki i juz masz jak przyjechac ;)
Kuba sluchaj, skoro Ty prtzyjezdzasz to oczywiscie ze cos organizujemy, kopalni hut hal i wszystkiego w klimacie ndustrialnym oczywiscie opuszczonych i zniszczonych mamy dzieki uprzejmosci rzadu mnostwo :) jutro poytam i dam tu info, oj robi sie powaznie :)
Mxdanish ? Tomek ? Gawryl ? Pazurek ? Birez ? Mmsza ? Canis ? Gonzo ? co wy na to ? wszystkich nie pomieszcze ale jesli to ma byc cos powazniejszego to mam jakies miejsce na kanapie i wolny pokoj dla goscia ;)
sprzedaj jakis gadżet ze stopki i juz masz jak przyjechac ;)
nie, nie chodzi nawet o kesz, ale o to ze w weekendy mam school wiec nie wiem czy wyrobie zeby zjechac z W-wy na Slask a pozatym musielibyscie mnie gdzies przekimac bo nie mam zamiaru wypity spowrotem znienawidzonym PKP sie tłuc...
super
ja wiedzialem ze sie tak zmówicie zebym nie przyjechal na zlot
super
Bonk no le my bardzo chetnie zapraszamy !mamy doswiadczenie :) Venio juz raz sie zlotowal, ja zlotowalem sie az dwa razy hyhy :) cos z tego powinno byc ;)
pieknie tylko ja w przyszly piatek jade do szwecji
a z tego co zrozumialem zlot bedze wtedy kiedy mnie nie bedzie
:(
a kiedy wracasz ? bo nam zorganizowanie takiego wiekszego zlotu zajmie okolo dwoch tygodni zeby wszystich zgrac, jesli to naprawde ma byc cos powaznego...
no jak dwa tygodnie to by bylo miodzio
akurat bym wrócił
EDIT: dokladnie jeszcze nie wiem ile mi tam zejdzie
ok czyli wstepny termin tydzien przed swietami 17-18 grudnia, kto za ? kto przeciw ? :)
ok czyli wstepny termin tydzien przed swietami 17-18 grudnia, kto za ? kto przeciw ? :)
bierzecie pod uwagę dwudniowy meeting? mnie pasuje 18.12. bo 17 mam zajecia...
jesli to ma byc tak jak w krakowie to mogloby i byc dwa dni... narazie ubieramy to w jakies ramy Zielony, za tydzien sie wykrystalizuje...
pieknie tylko ja w przyszly piatek jade do szwecji
a z tego co zrozumialem zlot bedze wtedy kiedy mnie nie bedzie
:(
przeciez nikt nic nie mówił o terminie zlotu :p to co mialo byc w ten weekend to mialo byc male spotkanie przy browarku :D lecz chyba **** z tego bedzie bo panowie stydenci nie moga w weekendy :>
Co do tego spania to u mnie nie ma takiej mozliwosci raczej :/
kurna ciężko bedzie :P 16 ide na jedną 8nastke... a 17 ide na drugą 8nastke :D ale... na tą druga mozna załatwic wejscia jesli chcecie :D ale tam raczej nie bedzie duzo miejsca by usiąść i pogadac o świetlistosci canona :mrgreen:
[info dla mijescowych: impreza jest w kwadratach :p]
Bonk no le my bardzo chetnie zapraszamy !mamy doswiadczenie :) Venio juz raz sie zlotowal, ja zlotowalem sie az dwa razy hyhy :) cos z tego powinno byc ;)
No pierwszy zlot byl po byku liczny ;)
A do meritum i wpraszania sie gdzie mnie nie chca :twisted: - 17 byc moze bede mogl na zaprzyjazniony slunsk na piwko podskoczyc ;) byle nie w jakichs ugorach nie wiadomo ile od Katowic :P
Ale raczej nie na dlugo, bo wieczorem juz musialbym byc w Kraku :-/
okazuje się Venio że nocleg w Katosach bym se załatwił więc bez obaw...
nie wejde Ci na chate :D
no dla mnie czym później tym lepiej
teraz mam maly zapieprz
@thorin dołączyłeś do świetlistej gromady
okazuje się Venio że nocleg w Katosach bym se załatwił więc bez obaw...
nie wejde Ci na chate :D
hehe nie o to chodzi. Chodzi o to ze nie pomiescilibysmy sie. Bo jeszcze w te noc do mnie moja baba przychodzi ;) i juz miejsce na łózku zajęte... ewentualnie mozesz jeszcze pod biurkiem spac :D
przeciez nikt nic nie mówił o terminie zlotu :p to co mialo byc w ten weekend to mialo byc male spotkanie przy browarku :D lecz chyba **** z tego bedzie bo panowie stydenci nie moga w weekendy :>
no Venio, nie chcesz sie spotkac z Birezem ? Wiem ze on Ci dokucza ale to w gruncie rzeczy mily chlopak jest :)
No pierwszy zlot byl po byku liczny ;)
A do meritum i wpraszania sie gdzie mnie nie chca :twisted: - 17 byc moze bede mogl na zaprzyjazniony slunsk na piwko podskoczyc ;) byle nie w jakichs ugorach nie wiadomo ile od Katowic :P
Ale raczej nie na dlugo, bo wieczorem juz musialbym byc w Kraku :-/
Spoko Birez damy rade, i tak focic mozemy do 16 w plenerku bo pozniej zimno i **** :mrgreen:
no dla mnie czym później tym lepiej
teraz mam maly zapieprz
@thorin dołączyłeś do świetlistej gromady
Bonk, mysle ze uda sie to dograc tak zeby jak najwiecej osob bylo, BTW, dzieki za Wallace'a po prostu spadlem z krzesla pozdro :mrgreen:
no Venio, nie chcesz sie spotkac z Birezem ? Wiem ze on Ci dokucza ale to w gruncie rzeczy mily chlopak jest :)
Przy blizszym poznaniu wiele trace :twisted:
Spoko Birez damy rade, i tak focic mozemy do 16 w plenerku bo pozniej zimno i **** :mrgreen:
**** powiadasz... moze byc interesujaco :mrgreen:
Bonk, mysle ze uda sie to dograc tak zeby jak najwiecej osob bylo, BTW, dzieki za Wallace'a po prostu spadlem z krzesla pozdro :mrgreen:
Tez uwazam ze do twarzy Ci w kiecce :twisted:
przyglądam się Waszej gadce i ręce mi opadają. Zachowujecie sie jak stare baby! jednemu to nie pasuje, drugiemu tamto. Ja się chętnie wproszę na takie piwko i nawet zaoferuję transport dworzec PKP-wybrana knajpa. Niektórzy są z Krakowa, to mogę Was odebrać z Mysłowic- zaoszczędzicie na bilecie:)- bedę miał po drodze. Też jestem studentem, wiem, że jest nauka i takie tam ale piwko i rozmowa o Canonie i innych ważkich sprawach wydaje się brać górę nad wszystkim innym...
Reasumując, ustalcie między sobą termin (te Wasze osiemnastki, wycieczki zagraniczne i studia) i dajcie mi znać. (zaproście mnie:) ) a transport po Katowicach macie zapewniony.
P.S. Dla tych z Krakowa, jest u nas tematów do fotografowania za trzęsienie. Od industialnych tematów, przez przyrodę i punkty historyczne. Ja osobiście zapraszam do punktu trzech cesarzy, gdzie się stykała granica trzech zaborów. A dla tych co czytali lub czytają "Ludzi bezdomnych" Żeromskiego, chetnie pokażę Sosnowiec. Naprawdę piękne miasto:)
ok wrzucilem ankiete, wypowiadac sie bo za 3 dni zmienie ja na ankiete kiedy termin :)
Ja jestem za ale grudzien to srednio dobry termin - ja bym proponowal cos w polowie stycznia :)
Ja jestem za ale grudzien to srednio dobry termin - ja bym proponowal cos w polowie stycznia :)
mnie też się po cichu wydaje, że tak bezpośrednio przed świętami nikomu się nie będzie chciało, ale nie wiem...
ripek chyba dobrze sugeruje, nie żebym marudził...
mnie też się po cichu wydaje, że tak bezpośrednio przed świętami nikomu się nie będzie chciało, ale nie wiem...
ripek chyba dobrze sugeruje, nie żebym marudził...
tez o tym myślałem ale nie chciałem sie narazac wam jak byliscie tak napaleni na ten zlot :p a wiec tak... imho po nowym roku bedzie to dobry termin. Po drugie primo... teraz troche głupio robic taki zlot bo praktycznie ciezko o dobrą pogode to raz, a dwa od 15 juz mozna zaczac pic bo sie ciemno robi :P wiec proponuje odczekac z miesiąc? 1,5?
A w ankiecie nie bede zabierał głosu poniewaz mnie to lotto ile bedzie to trwało :)
Ja tez wolalbym w styczniu, teraz przed swietami to i czasu malo i z kasa krucho . No i oczywiscie czym dluzej tym lepiej wiec glosuje za dwudniowym zlotem.
ok, styczen to bedzie kolorowy zawrot glowy bo mi sie egzaminy zaczynaja :???: ale pod koniec mam tez ferie... dobra planujemy wiec wsio na styczen, skoro taka wola wiekszosci, dwa dni tak to mi jak najbardziej odpowiada :) wolimy tematy industrialne ? bawienie sie w fotoreportaze ? zbieram wzorem Kuby jakies propozycje na plenerki juz teraz... pozdro...
canis_lupus
04-12-2005, 01:15
Ja niestety z przyczyn finansowych nie jestem w stanie się pojawić. Moze jak bedzie cos blizej wakacji to rusze tyłek z Krakowa.
a ja chetnie kiedykolwiek i moze byc nawet na 3 dni :) jak juz cos ustalicie to dajcie znak..
To co, może zaczniemy coś wstepnie ustalać? Ankiete, albo tak od razu ze dwie jeszcze zamieścić? Termin ustalić, skład, noclego, pogode zamówić itp. No zresztą niektórzy mają już sporo praktyki w takim organizowaniu.
Gonzo z tego co widze, to nikomu na slask nie chce sie przed swietami tylka ruszac, wstrzymajmy sie jeszcze z tydzien lub dwa, wtedy wrzuce ankiety ze styczniowymi terminami, oczywiscie i Twoim jak i Asterixa (wreszcie, Michal wreszcie ;) ) totwarzystwem bedziemy zaszczyceni pozdro...
Tomasz Golinski
07-12-2005, 01:55
Panowie, ja pod koniec stycznia będę przez Wrocław przejeżdżał. Może mógłbym rykoszet zaliczyć ;)