Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : EF 24-105 z kropeczka?

Coronado
01-12-2005, 02:09
Wlasnie dotarl do mnie nowiutki obiektyw jak w tytule i na pudelku ma niebieska kropeczke-naklejke. Czy ktos mial moze cos takiego? Przewinelo mi sie przez rece duuuuzo szkielek i nigdy takiej kropy nie widzialem. Ciekaw jestem czy to jest moze jakies oznaczenie, ze to juz jest partia obiektywow bez zadnej wady.

Pozdrawiam
Coronado

bonk
01-12-2005, 02:29
Wlasnie dotarl do mnie nowiutki obiektyw jak w tytule i na pudelku ma niebieska kropeczke-naklejke. Czy ktos mial moze cos takiego? Przewinelo mi sie przez rece duuuuzo szkielek i nigdy takiej kropy nie widzialem. Ciekaw jestem czy to jest moze jakies oznaczenie, ze to juz jest partia obiektywow bez zadnej wady.

Pozdrawiam
Coronado

albo oznaczenie ze to totalne mydło:twisted:

Cichy
01-12-2005, 14:24
Pamietasz, swego czasu oznaczali kropką na pudełku i aparacie aparaty Canon S1 IS. Miało to oznaczac, ze są z nowej partii z nowym firmware. Wiec tu moze podobnie..

smartb
02-12-2005, 14:45
Media Markt nakleja kropki na opakowania towarów wystawianych na ekspozycji, ale są to kropki czerwone, więc chyba nie ma powodu do niepokoju (chyba, że np. Saturn ma kropki blue) :-)

asterix
02-12-2005, 17:34
a ja mysle ze to jakas hinduska kobitka chciala sobie kropke odlozyc na bok jak twarz myla.. no i zostalo.. zapomniala :)

Angmar
02-12-2005, 17:52
To jest Kropek do przygarnięcia.