Zobacz pełną wersję : EF 24-105 z kropeczka?
Coronado
01-12-2005, 02:09
Wlasnie dotarl do mnie nowiutki obiektyw jak w tytule i na pudelku ma niebieska kropeczke-naklejke. Czy ktos mial moze cos takiego? Przewinelo mi sie przez rece duuuuzo szkielek i nigdy takiej kropy nie widzialem. Ciekaw jestem czy to jest moze jakies oznaczenie, ze to juz jest partia obiektywow bez zadnej wady.
Pozdrawiam
Coronado
Wlasnie dotarl do mnie nowiutki obiektyw jak w tytule i na pudelku ma niebieska kropeczke-naklejke. Czy ktos mial moze cos takiego? Przewinelo mi sie przez rece duuuuzo szkielek i nigdy takiej kropy nie widzialem. Ciekaw jestem czy to jest moze jakies oznaczenie, ze to juz jest partia obiektywow bez zadnej wady.
Pozdrawiam
Coronado
albo oznaczenie ze to totalne mydło:twisted:
Pamietasz, swego czasu oznaczali kropką na pudełku i aparacie aparaty Canon S1 IS. Miało to oznaczac, ze są z nowej partii z nowym firmware. Wiec tu moze podobnie..
Media Markt nakleja kropki na opakowania towarów wystawianych na ekspozycji, ale są to kropki czerwone, więc chyba nie ma powodu do niepokoju (chyba, że np. Saturn ma kropki blue) :-)
a ja mysle ze to jakas hinduska kobitka chciala sobie kropke odlozyc na bok jak twarz myla.. no i zostalo.. zapomniala :)
To jest Kropek do przygarnięcia.