Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Intuos4 Wireless + LR3 w cenie tabletu

skoku
03-11-2010, 16:04
witam

dzisiaj przypadkowo natknąłem się na promocję w sklepie wacoma
sam intuos 4 wireless - 399,90 eur
ten sam tablet razem z LR3 - 419,90 eur.

http://eu.shop.wacom.eu/Intuos4/Offer-of-the-month?c=68846

może ktoś skorzysta :)

pe.en.de
06-11-2010, 14:25
A czemu akurat ten?

diplo
10-12-2010, 11:52
Sorki, że odgrzebuję w Polskim sklepie Wacoma i na ich stronie równiez sie pojawił :)

pe.en.de
29-12-2010, 00:10
http://www.signs.pl/article.php?sid=11401
Ot taka propozycja dla grafika.
Może nie jest to intous 4 ale niech ktoś znajdzie lepszą ofertę w relacji ceny do możliwości.

Merde
29-12-2010, 08:45
Może nie jest to intous 4 ale niech ktoś znajdzie lepszą ofertę w relacji ceny do możliwości.

A używałeś tabletów tej firmy? Bo jeśli jest to kolejny wynalazek o jakości Aipteków/Pentagramów, to obawiam się że wynikiem działania cena/domożliwości byłoby zero.

pe.en.de
29-12-2010, 17:15
Nie polecam go nikomu, kto zawodowo przesiaduje wieczorami przed monitorem.
Ale ze wszystkich "wynalazków" ten wskazał bym komuś, kto nie dysponuje czterystoma euro a koniecznie chce kupić tablet.
To tak jak z pierwszym obiektywem opisanym w wątku przyklejonym.
- Kup najtańszy, popracuj a dowiesz się czego potrzebujesz, choć chodzi tu raczej o rozmiar matrycy, bo że intous to wiadomo.

diplo
03-01-2011, 14:15
Hey kupiłem ten zestawik, ale mam jakiś dziwny problem przy pracy w LR - jest wwrażenie tzw. czkawki :(, czego to może byc wina???

pe.en.de
05-01-2011, 12:27
Przyczyn może być wiele. Sam ich nie miałem ale słyszałem.
Może być to że tablet leży zbyt blisko żródeł prądu, przeważnie dotyczy to monitorów CRT. Słyszałem też o dziewczynie która musiała zmienić bieliznę bo się elektyzowała czy coś tam, oraz o wymianie krzesła.
Jest jeszcze parę innych problemów czasem występujących o których słyszałem.
Ale nie nie pamiętam dokłanie bo puszczałem to trochę obok ucha.
Jak spytam kolegę bardziej zaawanowanego w tej materii to dam precyzyjniejszą odpowiedź od tej na górze.
Ale najpierw spróbuj zmienić położenie tabletu.:roll: