Zobacz pełną wersję : Wyswietlanie zdjec
witam wszystkich ale mam problem nie wyswietlaja mi sie wszystkie zdjecia na forum i myslalem ze to wina jest wolnego lacza ale mam teraz 1mb lacze i nic sie nie poprawilo co tu moze byc problemem jaka wtycza czy co? prosze pomozcie
pozdrawiam
Nie wyświetla się ani jedno zdjęcie?!
Jaki system, przeglądarka?
Na innych stronach jest dobrze?
trothlik
02-11-2010, 20:43
Nie masz żadnych programów blokujących?
kilka sie wyswietla a kilka nie antywirus to antywir a przegladarka to mozilla i opera
kilka sie wyswietla a kilka nie antywirus to antywir a przegladarka to mozilla i opera
Na innych stronach zdjęcia się wyświetlają? np.TU (http://www.google.pl/images?hl=pl&rlz=1G1GGLQ_PLPL341&=&q=canon&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=597)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
... a może po prostu masz je wyłączone;-)
Panel Użytkownika > Edycja Opcji - w opcjach wyświetlania wątków postaw ptaszka przy "Pokaż obrazy (dotyczy zarówno obrazów załączonych do postów jak i znajdujących się na innym serwerze)".
marecky wyswietlaja mi sie wszystkie z linku a na forum kilka pokazuje sie a kilka nie np fotografia miesiaca pokazuja sie 3 zdjecia a reszta nic ptaszka mialem caly czas postawionego
marecky wyswietlaja mi sie wszystkie z linku a na forum kilka pokazuje sie a kilka nie np fotografia miesiaca pokazuja sie 3 zdjecia a reszta nic ptaszka mialem caly czas postawionego
Wszystkie zdjęcia "Fotografia Miesiąca" umieszczane są na jednym serwerze, spróbuj zmniejszyć w operze maksymalną ilość połączeń z serwerem : preferencje > zaawansowane > sieć. Ustaw optymalną ilość połączeń, zacznij od 1 i sprawdzaj, powinno pomóc.
Wszystkie zdjęcia "Fotografia Miesiąca" umieszczane są na jednym serwerze, spróbuj zmniejszyć w operze maksymalną ilość połączeń z serwerem : preferencje > zaawansowane > sieć. Ustaw optymalną ilość połączeń, zacznij od 1 i sprawdzaj, powinno pomóc.
nie pomoglo :(
masz jakieś addony w firefoxie? Od kiedy tak się dzieje? Bo może jakiś plik zaginął przez antywira i ff jak i opera ci te fotki blokują. Radzę przeinstalować jedną z przeglądarek?