PDA

Zobacz pełną wersję : Kalendarz sex i trumny

szogun
11-10-2010, 17:43
Dość kontrowersyjny acz ciekawy sposób na reklamę:http://www.smartfotos.pl/lindner2011.html

czerwiniak
11-10-2010, 17:58
Oglądałem w Dzień dobry tvn czy coś w tym stylu.Ta czarna dupeczka też była, i się wypowiadała.
Ogólnie OK.

iso
11-10-2010, 18:34
nie jest złe - zachęca do nabycia jeszcze za życia :D

jkl8
11-10-2010, 19:57
Jeśli dobrze pamiętam to ta sama firma w ubiegłym roku miała kalendarz w podobnym stylu. I dzięki niemu zyskała MEGA reklamę, pokazywali go w wielu kanałach tv. Tym razem pewnie też o to chodzi.

luc_october
11-10-2010, 20:16
Są cycki.... jest biznes :D

Shingo
11-10-2010, 21:28
no tak , jezeli cos ma sie dobrze sprzedawaca to tylko cycki :) a pomysł na kalendarz no cóż jak to mówią na komixxach "jak było to sorry" :)

_igi
11-10-2010, 22:24
Ten typ reklamy mnie razi, podobnie zresztą jak robienie sobie tzw. jaj ze śmierci.

gary
11-10-2010, 22:30
właściciel powiedział jedną ważna rzecz - to nie my jesteśmy odbiorcami a hurtownie trumien - zatem to nie my mamy sobie wybrać trumne/wzdragac sie przed forma takiej reklamy - jest to produkt dla hurtowni tak aby ona zamowila do swoich magazynow trumny konkretnej firmy, zatem powinna byc charakterystyczna.

czerwiniak
11-10-2010, 23:04
Są cycki.... jest biznes :D
...są dupeczki.... jest kasa :lol:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

właściciel powiedział jedną ważna rzecz - to nie my jesteśmy odbiorcami a hurtownie trumien - zatem to nie my mamy sobie wybrać trumne/wzdragac sie przed forma takiej reklamy - jest to produkt dla hurtowni tak aby ona zamowila do swoich magazynow trumny konkretnej firmy, zatem powinna byc charakterystyczna.

Właśnie tak.
I tak jak już wcześniej pisałem, po obejrzeniu programu/wywiadu, ta firma która reklamowała swoje produkty , takie a nie inne, jest naprawde doceniana na trynku światowym. Tak więć musieli "uderzyć " w coś innego, aby dodatkowy rozgłos zdobyć.
Mi się fotki podobają, zresztą dziewczyny też, ale jakoś mi się nie spieszy po ich produkty.
" wypijmy za drzewa na nasze trumny, aby nigdy nie wyrosły"

jkl8
12-10-2010, 07:31
Jeśli chodzi o zdjęcia to, jest to moje subiektywne zdanie, ale w ubiegłym roku były fajniejsze. Natomiast jeśli chodzi o reklamę to obecnie wszystko bywa reklamowane przy użyciu roznegliżowanych panienek samochody, maszyny budowlane, art spoż. ot po prostu wszystko. A od niedługiego czasu również kolejny produkt - trumny i to one chyba mają najwięcej wspólnego z ciałem.

Przemek Lipski
12-10-2010, 14:35
Ten typ reklamy mnie razi, podobnie zresztą jak robienie sobie tzw. jaj ze śmierci.

A tam... Ja chce być pochowany w trumnie ubrany jak człowiek a nie w garnitur jak idiota. A trumna ma być wyklejona zdjęciami bardzo gołych panienek, z zewnątrz też :)))) Jak nie, to będę straszył po nocach :) Na nagrobku też coś wesołego musi być :) Skoro i tak trzeba umrzeć, to nie ma co się z tego powodu umartwiać...

Shadow
12-10-2010, 16:19
Firma pogrzebowa "Radość": "W naszej trumnie wyglądasz jak żywy" ;)