Zobacz pełną wersję : Nowy Canonier wita
Witam
Jestem dzisiejszym posiadaczem C. A310
To w zupelnosci wystarczy jak na moje podejscie chwilowe do fotografii.
Aby stalo sie bardziej tworcze bede teraz czerpal z wszystkiego co daje ww sprzet.
Czytajac przez ostatnie dni 30 wszytko co net daje na temat A310 i brata jego A300 (prawie totalnego blizniaka) mysle ze jestem w stanie sprostac jego 'wymaganiom' i za jakis czas sie pochwalic.
Moze pozniej zanabede innego canoniera i pokonam nastepne szczeble wtajemniczenia.
Licze na Wasza pomoc, uwage i cierpliwosc. Dokladnie w takiej kolejnosci.
Pozdrawiam,
Parteq
piotrkula
06-08-2004, 21:43
witam,
Licze na Wasza pomoc, uwage i cierpliwosc. Dokladnie w takiej kolejnosci
pomoc juz wezwana, uwag jak na razie brak, a cierpliwosc juz sie konczy :mrgreen:
[ Dodano: 6 Sierpień 2004 ]
a mam male pytanko, wniaskuje z wypowiedzi ze jestes facetem, a znaczek przy avatarze kobiecy, to ma cos znaczyc?
[ Dodano: 6 Sierpień 2004 ]
dobra robota, szybko zmienione, teraz wszystko jasne.
....
tak...
pomoc na 5'tke (uznaje stare oceny)
uwaga nader wnikliwa..
Cierpliwosc stoicka..
Gratuluje.
To daje duza doze zaufania.
Bedzie dobrze.
Dzieki.
Parteq
Nie rozumiem... mozecie wyjasnic o co z tym wzywaniem pomocy i stoicka cierpliwoscia chodzi?
Macie jakies wlasne slodkie tajemnice a rozkoszujecie sie nimi publicznie :roll: .
piotrkula
08-08-2004, 19:28
Macie jakies wlasne slodkie tajemnice a rozkoszujecie sie nimi publicznie .
Vitez, niczym sie nie roskoszujemy, pojawil sie nowy uzytkownik, wiec go przywitalem (mam nadzieje ze on zrozumial zart odnoszacy sie do systatu), po chwili zworcilem uwage ze ma "kobiecy"znaczek przy nick'u, a wypowiada sie jak facet ot cala tajemnica.
Macie jakies wlasne slodkie tajemnice a rozkoszujecie sie nimi publicznie .
Vitez, niczym sie nie roskoszujemy, pojawil sie nowy uzytkownik, wiec go przywitalem (mam nadzieje ze on zrozumial zart odnoszacy sie do systatu), po chwili zworcilem uwage ze ma "kobiecy"znaczek przy nick'u, a wypowiada sie jak facet ot cala tajemnica.
Potwierdzam!
Na Posejdona, jestem hetero!
A dzieki Piotrowi odkrylem w sobie kolejny pierwiastek kobiecy :lol:
Chyba nie bylem mu kula u nogi bo wszystko zalatwilismy sprawnie :wink:
Pozdrawiam,
Parteq
Ja po prostu tego zdania nie rozumiem:
"pomoc juz wezwana, uwag jak na razie brak, a cierpliwosc juz sie konczy "
:?
Szczegolnie ze uwaga o zlej plci byla dodana po tym, wiec to zdanie sie nie odnosi do plci wg mojego rozumowania.
Szczegolnie ze uwaga o zlej plci byla dodana po tym, wiec to zdanie sie nie odnosi do plci wg mojego rozumowania.
Vitez,
Tak na luzie zapytam, przygotowujesz sie, czy miales ostatnio egzamin z logiki ? :mrgreen:
Pozdrawiam
Parteq
Vitez,
Tak na luzie zapytam, przygotowujesz sie, czy miales ostatnio egzamin z logiki ? :mrgreen:
Pozdrawiam
Parteq
LOL - to było dobre:)
Vitez,
Ani to, ani to. Ten typ tak ma.
Nieuleczalny przypadek umyslu scislego, a dodatkowo szczerego.
Jak czegos nie rozumiem to draze az zrozumiem, albo przestana do mnie dane naplywac (np wszyscy mnie zignoruja ;) ).
Poza tym... studiowalem na wydziale Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej (dawny Wydzial Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej) - jak komus cos to mowi to wlasnie moze mowic o zawartosci przedmiotow matematyczno-logicznych w programie nauczania 8) .
Przemek Białek
10-08-2004, 10:09
Poza tym... studiowalem na wydziale Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej (dawny Wydzial Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej) - jak komus cos to mowi to wlasnie moze mowic o zawartosci przedmiotow matematyczno-logicznych w programie nauczania .
o jej pragne uscisnac ci dlon.... moge, moge, moge....prosze!!!!
Leprekan
10-08-2004, 10:51
Vitez, witamy w gronie Homo Sapiens Technikus :mrgreen:
Vitez, witamy w gronie Homo Sapiens Technikus :mrgreen:
Greetings... live long and prosper :mrgreen: . (Powiedzenie moich ideologicznych braci - rasy Wulkanow ze Star Treka... ci to dopiero maja scisly, logiczny umysl ;) ) .