Zobacz pełną wersję : serwis pogwarancyjny ?
porter_sc
30-09-2010, 19:27
Witam gdzie na terenie Katowic, Sosnowca miesci się jakis serwis pogwarancyjny ;-) chce wymienić spust w Canon 300D. Na zytniej licza sobie 160zl ale wysyłka to jakies 100zl wiec szukam czegos w obrębie zamieszkania ;-)
http://www.fotonaprawy.pl/ w Chorzowie
porter_sc
30-09-2010, 21:15
Szkoda ze nie maja maila :P ale to jutro zadzwonie i zapytam co i jak thx ;-))
greg7878
01-10-2010, 17:15
http://www.fotonaprawy.pl/ w Chorzowie
Korzystałem ostatnio z usług tej firmy i jestem zadowolony.
Konkretny i ,,kumaty" serwisant , no i ceny mają konkurencyjne :smile:.
Jeśli sprzęt jest po gwarancji , to - w mojej ocenie -warto tam uderzyć ...
Szkoda ze nie maja maila :P ale to jutro zadzwonie i zapytam co i jak thx ;-))
Po co Ci mail jak masz telefon??? Dzwoń i dogaduj się Chłopaki ogarniają temat.
frystylez
04-10-2010, 23:35
Witam szanownych forumowiczów. Poszukuje serwisu w okolicach Rzeszowa. Czy warto oddać w Rzeszowie czy lepiej pofatygować się do Krakowa na Czapskich? Mam taki problem że chyba padł mi przycisk migawki w 450d Wciskając nie mogę zrobić zdjęcia. Ostrzyć ostrzy na automacie, lampa się ładuje a nie mogę zrobić zdjęcia mimo że przycisk mogę nacisnąć do spodu. Jeśli ktoś miał podobny problem albo po prostu wymieniał spust migawki np w Krakowie na Czapskich proszę powiedzieć ile kosztowała taka przyjemność. Będę dozgonnie wdzięczny. Pozdrawiam
Byłem dziś w serwisie na Gałęzowskiego 2 w Rzeszowie z tym samym problemem w 30D, cena za wymianę spustu migawki u nich 280 zł.
Dzwoniłem do Warszawy na Żytnią i tam 160 zł.
Jutro wysyłam.
frystylez
05-10-2010, 19:53
Ok Ślicznie dziękuję. Ja zastanawiam się nad Krakowem na Czapskiego. Dzwoniłem dziś tam i w kilka dni powinni to zrobić.
frystylez
06-10-2010, 00:40
W sumie to nie udzielono mi takiej odpowiedzi,a to ze względu że gość zrobi ekspertyzę jak mu ten sprzęcik przyniosę, gdyż może być uszkodzone cosik jeszcze. Około piątku się tam wybiorę wiec już coś będę konkretniej wiedział:)
frystylez
18-10-2010, 20:15
No i aparat wrócił. Umarł spust migawki. Za wszystko zapłaciłem 200 zł. Narazie sprzęcik hula ładnie. Bez problemu także jestem zadowolony. 6 miesięczna gwarancja też się przyda;)
Ta, 6 miesiecy ale tylko na ten przycisk:) tfu tfu......
frystylez
18-10-2010, 23:58
No dokładnie...dziwne żeby dali mi gwarancję na coś jeszcze.