PDA

Zobacz pełną wersję : Warsztaty Ślubne 5 i 6 X [Warszawa]

Sergiusz
29-09-2010, 02:38
Pod okiem Doroty Kaszuby i Michała Wardy – fotografów uznanych przez włoski magazyn JM:JUST MARRIED za jednych z najlepszych fotografów ślubnych na świecie – uczestnicy rozszerzą umiejętności związane z realizacją, edycją i postprodukcją materiału składającego się na dobry reportaż ślubny http://fotofanklub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=207:reporta-lubny-dla-profesjonalistow-po-raz-pierwszy-w-akademii-nikona&catid=44:warsztaty&Itemid=190

molmagic
29-09-2010, 20:06
Wszystko spoko, wszystko fajnie, ale cena trochę odstrasza...

Sergiusz
30-09-2010, 02:46
Według mnie zachęca. Za dwa dni warsztatów to naprawdę niewiele. Tym bardziej, że na forum zwolenników wyższych cen za warsztaty przybywa.

michal_sokolowski
30-09-2010, 11:57
Według mnie zachęca. Za dwa dni warsztatów to naprawdę niewiele. Tym bardziej, że na forum zwolenników wyższych cen za warsztaty przybywa.

za tanie są te warsztaty, powinny kosztować 3 000 - wtedy bym poszedł.

czerwiniak
30-09-2010, 13:27

To jaki masz problem, przecież możesz górką 3 k zapłacić.
Ja nie widzę problemu, jak Ciebie stać to płać.
Po co się wymądrzać kogo stać, a kogo nie. Jest napisana inf. na temat warsztatów, i jak ktoś ma ochotę i pieniądze, to niech się zapisze, a nie wypisuje głupoty... drogo , tanio... itp.

Sergiusz
30-09-2010, 15:38

Chyba z torbami...:mrgreen:

michal_sokolowski
30-09-2010, 16:47
Chyba z torbami...:mrgreen:

Sergiusz, czemu Ty reklamujesz te warsztaty ?

tak pytam tylko, bez złośliwości.

Sergiusz
01-10-2010, 02:47
Reklamuje to może za duże słowo. Wydaje mi się, że dla osób zajmujących się fotografią ślubną może to być interesująca propozycja warta uwagi. Propaguję wszystkie warsztaty fotograficzne bez wyjątku o ile działają na tyle poważnie, że są w stanie sklecić informację prasową i wysłać na mój adres.