Zobacz pełną wersję : 'Inteligentna nagość' - Edward Weston
Polecam ogladnięcie dokumentu o fotografiku Edward'zie Weston'ie i jego partnerce Charis Wilson.
Jakos poruszył mnie ten film..
http://vod.onet.pl/inteligentna-nagosc,6177,film.html
.
Dzygit-Dublin
19-09-2010, 03:04
tylko dl pl .......... :(
cesiu111
19-09-2010, 12:23
nie tylko dla win;)
nie tylko dla win;)
to jak to uruchomić na czymś innym niż PC?
tylko dl pl .......... :(
ustaw sobie w przeglądarce na chwilę jakieś polskie proxy i będzie śmigać..
Nie wiem... ale warto się pomęczyć, bo film jest wart tego..
cesiu111
20-09-2010, 01:42
Nie wiem na jakim systemie odpalasz, ale na mojej makówce idzie bez problemu - mam flashblocka, ale jak kliknę na ikonkę flasha to nie wywala żadnego błędu. Nie wiem czy to ma coś do tego, ale kiedyś w ogóle filmy z onetu mi nie działały - dopóki nie zainstalowałem Flip4Mac WMV. Próbuj kolego. Może wystarczy w innej przeglądarce włączyć (mi idzie na Chrome'ie), nie wiem.
Pozdrawiam
O, fakt. Flip4Mac miałem dawno, na powerbooku, potem sobie dałem spokój z tym - większość filmów na intelmac'ach chodzi bez stresów. Jeśli już, to na ogół safari robi największe problemy, zobaczę jak śmiga na innych przeglądarkach.
Handelson
20-09-2010, 17:35
Jeśli już, to na ogół safari robi największe problemy, zobaczę jak śmiga na innych przeglądarkach.
Używam safari na macu i nie miałem żadnych problemów z otworzeniem... :twisted:
Zaiste, dziwne. Mam flip4mac, na safari, firefox i chrome mi nie otwiera. Trudno, powalczę sobie i mi otworzy. ;)
Potwierdzam, że na Macu i Safari chodzi.
No i poszło. Film zacny, idę oglądać dalej ;)