Zobacz pełną wersję : Dzień Otwarty z Nikonem D200
Uwaga Krakusy i nie tylko, w miescie studentow, obwarzankow, rozkopanego rynku, drogiego piwa, wszedobylskiej policji i niekompetentnych kelnerek Nikon prezentuje swoje nowe cyfrowe lustro :) wiecej szczegolow ponizej:
http://www.sklepfotograficzny.pl/prezentacja_Nikon_D200.php
Uwaga Krakusy i nie tylko, w miescie studentow, obwarzankow, rozkopanego rynku, drogiego piwa, wszedobylskiej policji i niekompetentnych kelnerek
oraz Smoka Wawelskiego, zapomniałeś o Smoku, o Smoku się nie zapomina ;)
oraz Smoka Wawelskiego, zapomniałeś o Smoku, o Smoku się nie zapomina ;)
i Chorwatkach....
a nie... sorry :oops: to nie ta bajka :)
To chyba wypada sie pojawic i zapytac o to i owo np "czy moglbym pomacac 5D..." ;-)
Jedno jest ciekawe. Dlaczego nie mozna robc zdjec na wlasnych kartach pamieci. Czyzby pomacac wolno, ale ocenic zdjec w domu juz nie? Czyzby jakies obawy o ich jakosc?
Ale tyle zlosliwosci. Przy ogromnym zainteresowaniu ww. sprzetem wkladanie i wyjmowanie tysiecy kart (na pewno zawirusowanych przez zawistnych Canonierow :)) rozwaliloby gniazdo. A swoja droga niezly test na wytrzymalosc. Ile wlozen/wyjec wytrzyma. W Ikea sa takie zajefajne maszyny do tyrania foteli - ile to kosztuje. A tu gawiedz za darmo przetestuje.
a tak serio wybiera sie ktos zeby to d200 pomacac ?
Tak, Nikoniarze ;)
no tak... przeciez tam sami nikoniarze beda, no po prostu wlazenie w paszcze lwu, dodatkowa atrakcja, po premierze zapowiadamy lincz canonierow :)
przeciez tam sami nikoniarze beda
Canon Agbar (czy jakos tak) i BOOOM!!!
Sa jacys chetni? Nikt?
Il fuoco
21-11-2005, 09:53
:):) gonzo - jak Cię kiedyś spotkam to mi przypomnij hasło Canon Agbar to Ci browara postawie:):):) już dawno się tak nie uśmiałem:):):)
eee tam... jakbym byl z Krakowa to bym poszedl obejrzec. dla jaj zalozylbym na grzbiet koszulke Minolta :)
dla jaj zalozylbym na grzbiet koszulke Minolta :)
A po co?
ty byś tylko macał :mrgreen:
No wiec jak, byl ktos ? Macal to cudo ?
(Mi nie starczylo samozaparcia...)
Z pewnych zrodel wiem, ze nie bylo zbyt mocnych eksplozji, wiec atak samobojczy sie chyba nie powiodl ;)
Miałem się wybrać, miałem mieć kolosa, nici wyszły z obu ;D
No wiec jak, byl ktos ? Macal to cudo ?
(Mi nie starczylo samozaparcia...)
Z pewnych zrodel wiem, ze nie bylo zbyt mocnych eksplozji, wiec atak samobojczy sie chyba nie powiodl ;)
Bylem ok 17 stej i jakichs specjalnych tlumow nie bylo. Ot kilku osobnikow z oczami jak spodki i pan w koszulce z dumnym napisem N...n tanczacy przed nimi jak primabalerina nie wypuszczajac CUDA z rasi. Bylem tam w innych celach i nie mialem czasu na macanie:oops:
pan w koszulce z dumnym napisem N...n tanczacy przed nimi jak primabalerina nie wypuszczajac CUDA z rasi.
Tego sie obawialem.
Taka prezentacja gdzie nie mozna sobie pomacac (nie mowiac o pstryknieciu na wlasnej CF) to IMHO jakas pomylka.
Chyba ze ktorys z wczesniejszych macantow wlozyl palec w migawke i juz nie bylo czego pokazywac ;)
hmmm IMHO ten zakaz wsadzania kart jest dziwny ale nie tylko nikon sie do niego stosuje, na photokinie 2004 podczas prezentacji 20d bylo to samo...
hmmm IMHO ten zakaz wsadzania kart jest dziwny ale nie tylko nikon sie do niego stosuje, na photokinie 2004 podczas prezentacji 20d bylo to samo...
Musi byc w tym jakis sens.
Moze nie chca aby rownolegle z materialami reklamowymi wyciekly zdjecia od "testerow" i to niekoniecznie dobrej jakosci.
A moze nie ?
Trzeba bylo jednak sie tam udac i przesluchac kolesia...
Podejrzewam ze byl to egzemplarz przedprodukcyjny, czyli jakies algorytmy/matryca mogly w nim byc niedopracowane i sluzyl raczej do pokazania wygladu/ergonomii ale na pokaz jakosci zdjec trzeba bedzie poczekac na produkt finalny.
tourne z nikonem d200 objezdza tez warszawe, niewiem czy bylo... publikuje ;)
http://www.fotopolis.pl/index.php?gora=4&lewa=1&e=3685
K2_verti
14-12-2005, 17:20
Dobrze że 19 po 18 jestem zajęty :mrgreen: ciekawe jakie tłumy będą?