Zobacz pełną wersję : Warsztaty: Zarządzanie Barwą
http://rcs.home.pl/warsztaty/zarzadzanie_barwa_info.html
Zapraszam na kolejną edycję warsztatów prowadzonych przez moją nieskromną osobę (i nie tylko).
Podczas wykładu koncentruję się na zagadnieniach związanych z cyfrową świetlnią - od rejestracji zdjęć, przez wywoływanie i obróbkę, po przygotowanie do druku i wykonanie odbitek.
Oczywiście idę raczej w praktykę niż w teorię, więc będzie masa kozackiego sprzętu, z którym będzie się można zapoznać - sensory i wzorniki X-Rite i DataColor, monitory do zastosowań o krytycznym znaczeniu barwy NEC i EIZO, oświetlenie GrafiLite i JUST Normlicht, drukarki Epson...
Świetny pomysł, szkoda że tak daleko na pewno bym skorzystał.
Świetny pomysł, szkoda że tak daleko na pewno bym skorzystał.
Mam nadzieję że P. Marcin się nie obrazi za podpięcie. Warsztaty o podobnej formule są organizowane również w W-wie, kilka razy do roku w siedzibie firmy Alstor, przedstawiciela Eizo. Część "technologiczną" prowadzę ja. Informacje o kolejnych edycjach publikowane są m.in. na moich stronach.
Mam nadzieję że P. Marcin się nie obrazi za podpięcie. Warsztaty o podobnej formule są organizowane również w W-wie, kilka razy do roku w siedzibie firmy Alstor, przedstawiciela Eizo. Część "technologiczną" prowadzę ja. Informacje o kolejnych edycjach publikowane są m.in. na moich stronach.
Mógłbyś to info, wraz z updejtowanymi informacjami o kolejnych edycjach, wrzucić do osobnego wątku.
Mógłbyś to info, wraz z updejtowanymi informacjami o kolejnych edycjach, wrzucić do osobnego wątku.
Jak będą znane konkrety z datą, kosztami itd, tak zrobię.
W Warszawie firma Cortland też organizuje takie szkolenia
Świetny pomysł, szkoda że tak daleko na pewno bym skorzystał. Gdyby tak Czornyj zorganizował takie warsztaty na sesji wyjazdowej np. w Poznaniu... :-D
Gdyby tak Czornyj zorganizował takie warsztaty na sesji wyjazdowej np. w Poznaniu... :-D
ZTCW Cortland organizuje też w Poznaniu ;)
Gwoli ścisłości - warsztaty organizuje RCS, zabawki (nie licząc moich prywatnych) dostarcza ColorConfidence, EIZO, NEC, Epson, Apple i Wacom, a ja tylko truję :D
Oczywiście tak czy owak serdecznie zapraszam - pominąwszy część merytoryczną będzie można ze mną bezpośrednio pogadać i potestować sporo topowego sprzętu. Jak się uda, to zgodnie z nową, świecką tradycją postaram się też zrobić małą premierę nowego panelu NEC PA231W.
altowiolistka
07-09-2010, 00:22
będę, będę 11.09
jako ze specjalnie zwalniam sie z pracy mam nadzieje ze bedzie warto :D
Gdyby tak Czornyj zorganizował takie warsztaty na sesji wyjazdowej np. w Poznaniu... :-D
No do Poznania to już przyjadę :)
jasnezetak
09-09-2010, 10:32
szkoda że nie na tygodniu te warsztaty ;-/