Zobacz pełną wersję : Za co cenię puszki Canona?! Wasze opinie...
Zastanawia mnie za co doświadczeni użytkownicy Canona cenią puszki tej właśnie firmy. Dlaczego zdecydowali się na tego producenta, wszędzie tam gdzie był to w pełni świadomy wybór?
Próbuję "upewnić się moralnie" że (C) to dobry wybór (nie N czy S.A) , dlatego chciałbym poznać opinię bardziej doświadczonych użytkowników ;)
Założyłem osobny temat aby nie zaśmiecać innych wątków tymi dywagacjami. Podkreślam - mam na myśli puszki, nie obiektywy.
Dziękuje z góry za wasze cenne opinie :wink:
[/quote]Założyłem osobny temat aby nie zaśmiecać innych wątków tymi dywagacjami. [/QUOTE]Szkoda, że zaśmiecasz forum kolejnym tematem, kiedy juz takie istnieją.
Szukajka i tak ledwo działa. Do tego bedzie pojawiał sie nastepny temat o niczym, w wynikach
Na takie posty Vitez czeka równie mocno jak Kjubika na kanał -ef.
http://canon-board.info/showthread.php?t=66855
Bogdan56_Ch
30-08-2010, 12:46
A kto powie że ceni się Canona, za co? Firma jak inna, produkuje dużo sprzetu i tu może jest problem. Gdyby skupiła się na jakości a nie ilości, dbała o użytkowników to byłaby nie do pobicia.
Kto przeszedł do Canona, ożenił się z systemem i musi się tego trzymać. Skakanie z kwiatka na kwiatek nikomu korzyści nie przynosi, może tylko producentowi. Zresztą problemy uzytkowników dotyczą wszystkich systemów.
A kto powie że ceni się Canona, za co? Firma jak inna, produkuje dużo sprzetu i tu może jest problem. Gdyby skupiła się na jakości a nie ilości, dbała o użytkowników to byłaby nie do pobicia.
Kto przeszedł do Canona, ożenił się z systemem i musi się tego trzymać. Skakanie z kwiatka na kwiatek nikomu korzyści nie przynosi, może tylko producentowi. Zresztą problemy uzytkowników dotyczą wszystkich systemów.
Zapewne skakanie z kwiatka na kwiatek nie jest korzystne. Ale zanim wziąłeś "ślub" coś kazało Tobie wybrać "C", a nie "N"... ;)
Zapewne skakanie z kwiatka na kwiatek nie jest korzystne. Ale zanim wziąłeś "ślub" coś kazało Tobie wybrać "C", a nie "N"... ;)
Najczęściej są to obiektywy - nie ma się co oszukiwać że Ci którzy robią w pełni świadomy wybór robią to ze względu na dostepne obiektywy, więc bez sensu jest rozpatrywać same puszki.
Na poziomie który Ty rozpatrujesz - low end i średnia półka - puszka praktycznie nie ma znaczenia. Zajmij się robieniem zdjęć...
Najczęściej są to obiektywy - nie ma się co oszukiwać że Ci którzy robią w pełni świadomy wybór robią to ze względu na dostepne obiektywy, więc bez sensu jest rozpatrywać same puszki.
Na poziomie który Ty rozpatrujesz - low end i średnia półka - puszka praktycznie nie ma znaczenia. Zajmij się robieniem zdjęć...
I to by było wszystko w tym temacie... Reszta to raczej bełkot marketingowców.