Zobacz pełną wersję : za ile 450d?
Witam, zamierzam wystawić aparat na all, a ponieważ nie mam rozeznania w używanych aparatach to proszę o pomoc w ustaleniu ceny.
w skład wchodzi:
Body 450d
obiektyw Canon 50/1.8
torba na aparat
filtr uv na obiektyw
zestaw do czyszczenia sprzętu niemalże nieużywany.
Aparat ma dwa lata, ma mikroryski które wynikają z normalnego użytkowania sprzętu i nie są widoczne, obiektyw ma jeszcze niecały miesiąc gwarancji.
chciałabym wystawic to w opcji "kup teraz" .
proszę o poradę i pozdrawiam :).
Witam, zamierzam wystawić aparat na all, a ponieważ nie mam rozeznania w używanych aparatach to proszę o pomoc w ustaleniu ceny.
w skład wchodzi:
Body 450d
obiektyw Canon 50/1.8
torba na aparat
filtr uv na obiektyw
zestaw do czyszczenia sprzętu niemalże nieużywany.
Aparat ma dwa lata, ma mikroryski które wynikają z normalnego użytkowania sprzętu i nie są widoczne, obiektyw ma jeszcze niecały miesiąc gwarancji.
chciałabym wystawic to w opcji "kup teraz" .
proszę o poradę i pozdrawiam :).
Myślę, że za 1100zł pójdzie od ręki.
zdRAWki
Dla mnie 1,5kzł to jest max.
Prawie rok temu, z wielkim trudem sprzedałem półtorarocznego 400D+grip, bez dodatków (tylko to co dała fabryka) za tą kasę i to już było na prawdę sporo.
Zresztą wystarczy popatrzeć na ceny 450D na allegro.
jahjah1986
18-08-2010, 14:25
1300zł
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
max 1500zł
ja sprzedalem w sobote 450D body, w stanie idealnym, 0 rysek itp... przebiej 5300 klapniec. puszka poszla za 1080zl i bylem zadowolony. obiektyw nowy kosztuje 360zl, wiec uzywaka z tymi dodatkami ze 300zl?
Mysle, ze za calosc 1400zl to bedzie dobra cena.
Puchę 450D używaną w dobrym stanie można kupić za 1000zl. Ja sprzedałem nówkę sztukę za 1300zł :)
kurcze troszkę mało, myślałam że jakoś więcej wyjdzie z tym obiektywem itp:mrgreen::mrgreen:
w takim razie muszę najpierw uzbierac troszki na 50d a potem sprzedac moją 450 :(
kurcze troszkę mało, myślałam że jakoś więcej wyjdzie z tym obiektywem itp:mrgreen::mrgreen:
w takim razie muszę najpierw uzbierac troszki na 50d a potem sprzedac moją 450 :(
Nową 450-tkę można aktualnie dostać najtaniej za 1700 PLN.
Pozdrówka