PDA

Zobacz pełną wersję : Kobieta idealna :)

ripek
14-11-2005, 01:02
W ramach promocji ircowego kanalu forum wklejam drobną rozmowe ;)

<tomaszg> ja to dzis mam taki smutek. nostalgie...
<tomaszg> i kawalek lawy
<tomaszg> w ksztalcie grzyba
<birez> canon na Ciebie od dekla spojzal ?
<tomaszg> nie. ja spojrzalem przez 17
<tomaszg> od analoga
<snow> dobra 17-nastka nie jest zła:P
<snow> ja pojde chyba pospac:-)
<snow> dobranoc panstwu
<birez> jak ktos lubi nieletnie...
* snow has quit IRC (Quit: zieef)
<Ripek> 17 nie jest zla - byle nie rozmiar L ;)
<tomaszg> zalezy ktory wymiar
<tomaszg> niektore moga byc L
<Ripek> nic co przekracza standardy ;P
<birez> ale srednice ma troche duza
<Ripek> wiec idealna babka :P
<Ripek> L w piersiach
<Ripek> Tamronowe SP - Small Pupcia ;
<Ripek> ;)
<tomaszg> :>
<birez> dlaczego zakladasz ze w piersiach
<Ripek> bo nie w tylku ;p
<birez> Sigma DC - Duze Cyce ? ;)
<Ripek> nikonowe XR - eXtra ruchliwa ;d
<tomaszg> :>
<Ripek> tamronowe LD IF -> lubi dobrze i finezyjnie ;d
<tomaszg> lubi dlugo
<Ripek> hmm to akurat czasami moze byc minus ;)
<tomaszg> Ultra SSanie i Masowanie ;)
<Ripek> hahah :> no no :d

Czacha
14-11-2005, 01:17
no fajnie, fajnie.. ale nas tu 13-latki czytaja.. wiec prosze spokojnie z tym ssaniem..

akustyk
14-11-2005, 01:21
no fajnie, fajnie.. ale nas tu 13-latki czytaja.. wiec prosze spokojnie z tym ssaniem..
Czacha, Ty starej daty jestes. pierdziel znaczy!
w tym wieku jak najbardziej mozna :-) ja wiem, ze drzewiej tak nie bywalo, ale teraz to oni z Hameryki wszystko podgladaja, i jak sie w tej telewizji naogladaja to... :-) ta dzisiejsza mlodziez :mrgreen:

thorin
14-11-2005, 01:28
Ripek, brakuje zeby jeszcze sie tam Gawryl udzielal :)

ripek
14-11-2005, 01:30
Ależ zapraszamy #canon na serwerze bialystok.ircnet.pl

Program do gadania : www.mirc.co.uk :)

Tomasz Golinski
14-11-2005, 01:34
Inne serwery też dozwolone: http://ircnet.pl/polnet/serwery.html

Pszczola
14-11-2005, 01:35
Sugerowalbym jednak nie przenoszenie 'wypowiedzi' z irca na forum. To jednak dwie inne bajki. Irc ma charakter bardziej ulotny, 'rozmowny' - latwiej zachecajacy do luznej, nieustrukturyzowanej 'rozmowy'. Pozwala na wiecej i wiecej wybacza. Forum natomiast w pewnym aspekcie dziala jak 'archiwum'. To co na forum zostanie 'wypowiedziane' zostaje.

ripek
14-11-2005, 01:38
Dlatego IRC to dobra sprawa na głupawe i nieszkodliwe pogawędki jaką jest niewątpliwie rozmowa powyższa:)

Czacha
14-11-2005, 02:03
..ktora czytamy na forum? ;)

Coronado
14-11-2005, 05:01
ale teraz to oni z Hameryki wszystko podgladaja, i jak sie w tej telewizji naogladaja to... :-) ta dzisiejsza mlodziez :mrgreen:
Pragne sprosotwac, ze w telewizji publicznej w USA (kanaly za ktore nie placisz ekstra) to nawet golego posladka nieuswiadczysz. Za to bedzie widzial strzelaniny, wybuchy, ciecie gosci pilami i takie tam.

Pozdrawiam
Coronado

KuchateK
14-11-2005, 06:32
Irc ma charakter bardziej ulotny, 'rozmowny' - latwiej zachecajacy do luznej, nieustrukturyzowanej 'rozmowy'. Pozwala na wiecej i wiecej wybacza. Forum natomiast w pewnym aspekcie dziala jak 'archiwum'. To co na forum zostanie 'wypowiedziane' zostaje.
Czy to dobrze ze wszystko przepada?

Zauwazyc trzeba ze logi niczego na irc'u nie zapomna :) A backupow wiecej po swiecie jak calego forum :mrgreen:

Przyklad na nieulotnosc irca...
http://bash.org.pl/

DoMiNiQuE
14-11-2005, 10:11
Jeszcze troszke to znajdziecie sie na http://bash.org.pl/latest ;)
Ale 'karimaty' to i tak nic nie przebije :mrgreen: wpadne po pracy na #canon ;)

akustyk
14-11-2005, 10:22
Pragne sprosotwac, ze w telewizji publicznej w USA (kanaly za ktore nie placisz ekstra) to nawet golego posladka nieuswiadczysz.

to akurat wiadomo. no, przynajmniej dopoki nie wlaczysz MTV czy jakiegos innego bum-cyk-bec-tamta-ramta :)

natomiast telewizja lokalna i pokazywanie explicite golizny to jedno, a produkcja na eksport i eksportowanie kultury to drugie. a pewnego rodzaju rozluznienie obyczajow w Polsce jest w jakims stopniu skutkiem wchlaniania kultury zachodniej, w ktorej bardzo duzy udzial stanowia multimedia z USA. w ktore chwilowo przecietny polski obywatel jest zapatrzony jak niegdys PZPR w Sowietski Sojuz :(

Venio
14-11-2005, 12:28
Pragne sprosotwac, ze w telewizji publicznej w USA (kanaly za ktore nie placisz ekstra) to nawet golego posladka nieuswiadczysz. Za to bedzie widzial strzelaniny, wybuchy, ciecie gosci pilami i takie tam.

Pozdrawiam
Coronado
ah ta piekna, rodzinna rozrywka :D