Zobacz pełną wersję : Co to za tele ?
Chyba jakas L-ka na moje oko ;-)
http://tinyurl.com/9faqd
nierealne, zmontowane.
koleś by się nie utrzymał...
dosc ciemne musi byc
ciemne jak ciemne, ale plus tego jest taki, ze nawet jesli mordka kreci, to uzywajac polara jest Ci to kompletnie szajsegal :mrgreen:
A pierscien ostrosci i zooma jest na saaaaamym koncu...
-=Festyk=-
09-11-2005, 10:46
I zeby nimi pokrecic musi sobie zrobić spacerek...
No i przynajmniej chodzi, a nie siedzi wciąż na Canon-Board :mrgreen:
DoMiNiQuE
09-11-2005, 11:48
ja tam widze 36 pierscieni ostrosci ;) to chyba jakas sklonowana elka 70-200 ;)
Ciekawe jak dziala autofocus...kazdy z pierscieni zaczyna krecic sie odwortnie niz sasiedni...;-)
Silent Planet
09-11-2005, 12:30
A ile prądu toto żre... aż lcd przygasa.
Jest to profesjonalny obiektyw 3000mm/1,8L, wykonany jest z lekkich stopów i laminatu węglowego. Szkła są ze specjalnego szlifowanego plastiku.
AF silnik NewUSM hyper szybki :wink:
Za pomocą tego obiektywu możemy ściągnąć wszystko, nawet kota z dachu.
Obiektyw jest bardzo popularny w wedkarstwie, skokach o tyczce i podczas wieszania prania... ;-)
Starczy starczy bo juz przez Was nie musze robic brzuszków chyba z miesiac ROTFL
Chyba musi miec IS-a bo focic tak bez statywu:shock:
A ciekaw jestem czy sie sklada, bo na plecach, to sie ciezko bedzie ukladac.
']ja tam widze 36 pierscieni ostrosci ;) to chyba jakas sklonowana elka 70-200 ;)
Hmmm....wzrok mi sie chyba pogorszyl, bo ja tylko 18 pierscieni ostrosci widze ;-)
DoMiNiQuE
09-11-2005, 14:41
Hmmm....wzrok mi sie chyba pogorszyl, bo ja tylko 18 pierscieni ostrosci widze ;-)
po dokladniejszych ogledzinach stwierdzam, ze masz racje ;)
A na koncu jest polar przykrecony...tylko po co?
a wy tu sobie zarty robicie...
przeca widac ze to rybie oko.. co Wy nie wiedzieliscie ?
;)
To juz prędzej jakiegioś ślimaka, czy innego stawonoga, na wysięgniku takim :mrgreen:
Chyba musi miec IS-a bo focic tak bez statywu:shock:
No przecież ma statyw tylko używa go jako monopod.
To nie żaden super tele tylko "najwyklejszy" obiektyw SUPER macro z "nieco większą" ilością pierścieni pośrednich. Pierścienie tez białe bo wiadomo w wersji "L" :mrgreen: